Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
Dünyaya ay en yakın zamanı dediler, medcezir dediler, ay her zaman ki gibi fındık kadar oldu, anlamadığım zaten artık meteoroloji bile çalışmıyor bence, bazen hava durumu yağışlı gösterirken 2 saat sonra sitede değiştirip güneşli gösteriyorlar. Havalar soğuyacak, donacağız, kar gelecek her yer donacak eee nerede, güney bölgelerde halen herkes şort tişört, kasımın 16 sı olmuş denizde güneşlenen var. Aralığın 15 inden sonra dondurucu soğuklar gelmez, daha doğru düzgün kar yağmadı kayak merkezlerine :D

Yeni araba almaya çalışmak bazen o kadar zor olur ki, işin içinden çıkılmaz. Bir daha 3 kontrol ve 4 kontrol klimasız arabayı arabadan saymıyorum. Cayenne de yeni modellerde kim arka klimayı kaldırdıysa ona klima boruları, neyse :D

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Kahvaltı yapıyorum, malum izinli gün [emoji846]

#

0MG90

0MG90

Üye
NES Classic Edition 60 dolar olacağına 250 dolardan 200 dolara indirmişler fiyatını. TR'de 1900TL! Utan Nintendo!

PixelWolf

Üye
Ders çalışıyorum. :close_tema:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sanırım yeniden aşık oldum.

Revengeful

Emekli Yönetici
Saçı 3 e vurdurttum ilk defa. İçerde diye dizi varmış Çağatay varmış ona benzediğimi söyleyenler oldu. Bazılarıysa terhis ne zaman dedi.. Arada kaldım ama rahatlığı tarif edilemez.
oyunun birinde karşıma kabızcivciv adlı biri geldi

Cadillac34

Üye
Şu an Adana'da kız yurdunda ölen öğrenci kardeşlerimizi düşünüyorum. Allah rahmet eylesin. somuru: :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Saçı 3 e vurdurttum ilk defa. İçerde diye dizi varmış Çağatay varmış ona benzediğimi söyleyenler oldu. Bazılarıysa terhis ne zaman dedi.. Arada kaldım ama rahatlığı tarif edilemez.
oyunun birinde karşıma kabızcivciv adlı biri geldi
Taklitlerim çok. Bırakalım özensinler, heveslerini alsınlar.

Mert

Mert

Üye
tatil gelse de kıçı devirip yatsak ya. bu işin fıtratı böyle, kavun da karpuz da yata yata büyür.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ankara soğuk. Bayağı soğuk. Soğuğu özledim diyen kafamı... Neyse...

vedat1966

vedat1966

Üye
Siteyi ziyaret ediyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Sonunda kar yağıyor :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ankara baya soğudu..

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Sakarya ya kar daha yağmıycak galiba yılbaşında falan artık

vedat1966

vedat1966

Üye
Tavuğu fırında unutunca ortalık toz duman oldu. Kapı pencere her yer açık. Ev Sibirya gibi oldu. (Ankara bayağı soğukmuş.) Dışarıda kalanların halini düşünüyorum. Allah yardımcıları olsun.

Mert

Mert

Üye
yemeğin üstüne bi kahve yapıp sigara yakayım dedim. kahvemin bittiğini gördüm ve sigarayı bıraktığımı hatırladım. garip.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aynı şarkıyı her dinlediğimde o ana geri dönüyorum. O karanlık Bahçelievler sokağında sadece ikimiz. Sokak lambasının ışığı sadece ikimize vuruyor ve sen o şarkıyı söylüyorsun benim için. Sesin belki de normalde çok güzel değil ama o an benim için cennetten gelen bir ses gibi. Oturduğumuz kaldırım soğuk ve yağmurdan dolayı nemli ama sesin içimi ısıtıyor. İşte "O" diyorum içimden. İşte "O"... Alaaddin'in sihirli lambasına sahip olsam ve tek bir dilek hakkım olsa o ana geri dönüp hiç bitmemesini hep başa sarmayı isterdim. Sadece o 4 dakika 38 saniyelik zaman diliminde yaşamak isterdim.
Bu yazdıklarıma konu olan şarkı mı, işte bu şarkı..
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Mert
Baydırman

Baydırman

Moderator
Ankara Soğuğu...

Üst Alt