htc m9 plus brick

Sponsorlu Bağlantılar

özkan72

Üye
    Konu Sahibi
htc m9 plus brick
Sevgili maxi cep yöneticileri ve üyeleri Htc m9 plus telefonuma frimware yüklemeye çalışırken telefon tamamen sustu pc görüyor port açıyor sp flash tool ile yüklemeye çalışırken sürekli 2004 hatası aliyor um lütfen yardım edin çaresiz kaldım

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
burdan cihazına uygun ruu yu bul pc yardımıyla kurmaya çalış kardeşim

özkan72

Üye
    Konu Sahibi
kadir cem
burdan cihazına uygun ruu yu bul pc yardımıyla kurmaya çalış kardeşim
telefon brick oldu demek istiyorum ruu exe açılan telefonlar için kurulur ben yanlız flashlama yöntemiyle yapabilirim cihazım mtk işlemcili

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
modeli tam olarak söylermisin soft bricked olmadımı cihazın yoksa hiçmi güç gelmiyor cihaza ?

özkan72

Üye
    Konu Sahibi
modeli tam olarak söylermisin soft bricked olmadımı cihazın yoksa hiçmi güç gelmiyor cihaza ?
htc one m9 plus mtk 6795 işlemci cihaz download menüsüne falan girmiyor ekran gelmıyor power tusuna pasınca tıtreşim veriyor bilgisayarda algılıyor telefonu com port noktaları açılıyor ayrıca bu işi düzelt helalinden 100 tl vericem sana teamwier ile bağlanabılırsın

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Maddiyat kabul etmiyorum yardımlaşma forumu burası

0PK7IMG_HIAU_ML_TUHL_L50_SENSE70_HTC_Europe_1.08.4 01.6_Radio_1.1506V24P14.1605.0421_HT[W.T]_release_431201_signed.zip
2.09 GB

cihazın bumu ?

bu toolkit i denermisin içerisinde işine yarayacak bişeyler vardır illaki

özkan72

Üye
    Konu Sahibi
bu rom u indirdim daha önce içinde user data ve cache adında sadece iki dosya var başkada birşry yok

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
fastboot indir indirdiğin zip i fastboot klasörü içine at ve
htc_fastboot oem rebootRUU
htc_fastboot flash zip RUU.zip
htc_fastboot flash zip RUU.zip
htc_fastboot reboot
komutu ile kur driver kurulu olduğundan emin ol aygıt yöneticisinde my htc olarak görmen lazım cihazını

ettu

ettu

Üye
Konuyu hortlatacağım. özkan72, kadir cem arkadaşın dediklerini uyguladın mı? Sonuç olumlu mu olumsuz mu? Buraya yaz ki aynı sorunu yaşayan arkadaşlara faydası olsun.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
sorunu çözmüştür anlattıgım çözüm sende deneyebilirsin

ettu

ettu

Üye
Kadir Cem. Geri dönüş için teşekkürler. Keşke sorununu çözdüğün arkadaş da buraya yorumunu yazsaydı. Çünkü sorunu çözülen anında ortadan kayboluyor. Benim Htc M9'da hiçbir sorun yok.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Kadir Cem. Geri dönüş için teşekkürler. Keşke sorununu çözdüğün arkadaş da buraya yorumunu yazsaydı. Çünkü sorunu çözülen anında ortadan kayboluyor. Benim Htc M9'da hiçbir sorun yok.
İnsanoğlu işi bitene kadar ilgilenir Dünya Hali yapacak birşey yok .

Takipçi Satın Al

Üst Alt