Merhaba Format Atmadan Win10u Win8/Win7 Yapmak İstiyorum Nasıl Yapabilirim
windows 10 1 ayı geçti kullanalı
Bildiğim Kadarıyla Evet.SOn SÜrümlerden Eski SÜrümlere Geçmiyor Sanırım
İmkansızdır BenceEğer eski sürüme geçilecekse biçimlendirme olmadan yapmak biraz zor sanırım.
Ben Öyle Biliyorum Ama Yinede Araştırın Derim Belki XPde Fİlan Fayda EtmezYani pcyi windows 10dan 7ye tekrar döndüremezmiyiz
Yada Net Bağlantısını Sökün Öyle Deneyin Ama Biçimlendirmedende Pc Adam Olmuyor Bana Sorarsnız Yinede Siz BİlirsinizC sürücüsündeki "Windows.old" silinmediyse eski sürüme dönüş yapılabilir. Fakat bunun için Recovery yapmakta fayda var. Ayrıca dosyaları yedeklemek gerekir. Recovery yeni nesil bilgisayarların çoğunda var.Merhaba Format Atmadan Win10u Win8/Win7 Yapmak İstiyorum Nasıl Yapabilirim
windows 10 1 ayı geçti kullanalı
O Klasörün Oluşması İçin Aynı Sürümü Yada Üst Sürümü Yüklemen GerekC sürücüsündeki "Windows.old" silinmediyse eski sürüme dönüş yapılabilir. Fakat bunun için Recovery yapmakta fayda var. Ayrıca dosyaları yedeklemek gerekir. Recovery yeni nesil bilgisayarların çoğunda var.

Farkındaysan silinmediyse yazdım, dikkatini çekerim.O Klasörün Oluşması İçin Aynı Sürümü Yada Üst Sürümü Yüklemen Gerek![]()
Pardon Detaylı Okumadım YorumunuFarkındaysan silinmediyse yazdım, dikkatini çekerim.Zaten kolay kolay silineceğini de sanmıyorum. Recovery yapınca fabrika ayarlarına dönüyor (bilgisayarın ilk alındığı hali). Windows açılmazsa o zaman temiz kurlum yapılabilir.
Windows.Old Silinmedi Lakin Gizli Ögerleri Açınca Sadece1 Tane Dosya Var Başka YokPardon Detaylı Okumadım Yorumunu
Ne demek istiyorsun arkadaşım? Biz sallama bigiler mi veriyoruz?Yazılanların hepsi sağdan soldan alınma bilgiler hiçbirini deneme bile. Windows 10 temmuz ayında bedava dağıtıldığında memnun kalmadığın zaman 1 ay içerisinde eski işletim sistemine geri dönmene izin veriyordu. 1 ay geçtikten sonra geri dönüş yapamıyorsun. Downgrade yapamazsın. Temiz kurulum yapman gerekiyor.
O zaman doğru bilgi verinde bizde bilelim oraya windows old. klasörünü başka bir yere kopyalayıp çalıştırmasından bahsetmiş. Windows old. klasörü önceki windows dosyalarını içerir ve sistem temiz kurulum yapılmadan çalıştırmazsınız çünkü açılırken gereken boot dosyaları yoktur. Okuduklarımın içinde bir tane düzgün cevap bulamadım? Windows 7'ye tek geri dönüş temiz formattır başka türlü geri dönüş olamaz artık. Benimde bilmediklerim olabilir ancak arkadaşa düzgün bilgi vermemiz daha mantıklı değil midir? Adam denemedim diyor üstelik. Windows.old klasörü silinebilir ben Windows 10'a yükselttiğimde silmiştim.Ne demek istiyorsun arkadaşım? Biz sallama bigiler mi veriyoruz?
Helal Be Kardeşim Olmasa Bile Denemesem Bile Helal AdamsınO zaman doğru bilgi verinde bizde bilelim oraya windows old. klasörünü başka bir yere kopyalayıp çalıştırmasından bahsetmiş. Windows old. klasörü önceki windows dosyalarını içerir ve sistem temiz kurulum yapılmadan çalıştırmazsınız çünkü açılırken gereken boot dosyaları yoktur. Okuduklarımın içinde bir tane düzgün cevap bulamadım? Windows 7'ye tek geri dönüş temiz formattır başka türlü geri dönüş olamaz artık. Benimde bilmediklerim olabilir ancak arkadaşa düzgün bilgi vermemiz daha mantıklı değil midir? Adam denemedim diyor üstelik. Windows.old klasörü silinebilir ben Windows 10'a yükselttiğimde silmiştim.