Jooce'yi Hiç Duydunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Jooce'yi Hiç Duydunuz mu?
Arkadaşlar çok hoş bir site, daha doğrusu tam olarak site değil.Bir nevi paylaşım alanı diyebiliriz.Kendinize ait bir masa üstüne sahip oluyorsunuz.Masaüstü üç boyutlu, küp şeklinde çevirip farklı bir masaüstüne geçebiliyorsunuz,istediğiniz resmi duvar kağıdı yapabiliyorsunuz. Bence mükemmel bir program herkese tavsiye ediyorum.Kullanmasanız bile en azından bir bakmalısınız. Daha fazla bilgi için imzamdaki bloguma tıklayabilirsiniz.Pişman olmayacaksınız(Herkesin görmesi için üst konu olmasını da talep ediyorum)
adres:

Not:Konuyu normalde pc-internet bölümüne açtım fakat, oraya fazla takılmayan arkadaşlar da faydalanabilsin diye bir tane de buraya açtım.Umarım sorun olmaz.:)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Süper Biyer Saol Paylaştığın Için

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil umarım bütün herkesin haberi olur.

bora006

bora006

Üye
site gerçekten güzelmiş teşekkürler.

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
İyi paylaşımlar.Faydalı olmuşsa ne mutlu bana..

dreamboys69

dreamboys69

Üye
çok faydalı bir şey yapmışlar:oke:

delimakina

Üye
oos.cc diye bi site vardı bunun gibi sanal masaüstü

dreamboys69

dreamboys69

Üye
jooce.com sitesine msn gibi arkadaş ekliyebiliyorsunuz. ;)

Altun.

Altun.

Üye
bakalım bi

researcher

Üye
upload limiti varmı ...mesela 1GB yukleyebilirmiyiz... :)

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Ooo konu pek ilgi görmedi sanıyordum ama daha yeni dikkat çekmeye başlamış.Arkadaşlar dreamboys'un söylediği gibi program da sınır diye bir kısıtlama yok.Ben tam tamına 4,6 gb kullanıyorum. Üstelik msn haricinde jooce'nin kendi üzerinde arkadaş listesi oluşturdum. Acayip dosya paylaşımı yapıyoruz.1 haftadır tonla program alışverişi yaptım. Tavsiye ederim.:coold:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
üye olanlar birbirimizi jooce de ekliyerek listemizi oluşturabiliriz.program paylaşımı yapabiliriz.2 adet masa üstüne sahip oluyorsunuz.biri kişisel diğer masa üstüne ise listende ekli olanlar ulaşabiliyor;)

emesut

emesut

Üye
Bende uzun zamandan beri kullanıyorum bunu..
Gercekten muhteşem bir şey..
Arkadaş listesine nasıl ekleme yapılıyor..
Maxicep kardeşliğimizi orada da sürdürelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt