arkdaşım bu gibi durumlarda format iyi bi çözüm olabilir![]()
o zaman telinin versiyonunu tekrardan güncelle... Buda cevap vermiyosa!
telini servise götür!
Eger serviste kar etmiyosa telini degistir... Sevgiler hiç ugraşma çözüm basit ya bir daha güncelleştirme yap veya n73 ün hangi versiyonu oldugunu yazmamışsın n73 musıc edition yükle farklı bir platform olduğu için büyük ihtimalle sorun ortadan kalkıcaktır n73 e n73 me yükleme forumda yararlı bilgi kaynaklarda var bulabilirsin![]()

Bazı N73 modelleri N73 ME versiyonunu kaldırmıyor... Bilgin olsun tel kullanılamaz hale gelebilir...![]()
önce soft sonra hard format diyorumbenim telefonun reset sorunu var telefona son sürümleri yüklemeden önce sorun yoktu.Telefon takılınca veya kasınca kendine reset atıyor. Derdime bir derman bulamadımBeni aydınlatacak biri varsa yorumlarını esirgemesin
telefonum n73
daha da olmadı daa yeni bi versiyonu varsa onu yükle o da olmazsa servis yolu 
sen soft format demişsinde ben hard format bile attım soruna devamönce soft sonra hard format diyorum![]()
Yeni sürümle çözülecek gibi sen soft format demişsinde ben hard format bile attım soruna devam
Bazı N73 modelleri N73 ME versiyonunu kaldırmıyor... Bilgin olsun tel kullanılamaz hale gelebilir...![]()

ya hocam hiç uğraşma ozaman götür servise paşa paşa yaptır ben olsam öyle yapardımYeni sürümle çözülecek gibi sen soft format demişsinde ben hard format bile attım soruna devam

tamam ben senin dediğini yapacağımya hocam hiç uğraşma ozaman götür servise paşa paşa yaptır ben olsam öyle yapardım![]()

muhtemelen ram doluyo telefon restart atıyo normaldir 10 mb mmc cache i yükle düzelmeli olmassa h. format atbenim telefonun reset sorunu var telefona son sürümleri yüklemeden önce sorun yoktu.Telefon takılınca veya kasınca kendine reset atıyor. Derdime bir derman bulamadımBeni aydınlatacak biri varsa yorumlarını esirgemesin
telefonum n73
Arkadasım cok iyi demis! Fakat hemen format cekmeyelim. Sırayla gidelim. Ilk önce fazla uygulama acıp bu uygulamalarıda sonlandırmak icin no tusuna basma, her zaman ya çıkıs yap yada exit. Bunu yaparsan tel hızlanır ve kasılmaz. Ikinci olarak temanı iyi sec özellikle orjinal teman olsun! Bazı Temalar teli yavaslatırlar... Bunları yaptıktan sonra eger bir düzelme göremediysen! Reset attıgı zaman hangi programın acıksa programında sorun vardır ve o programı telinden kaldır... Eger bunlardan sonrada aynı sorunla karsılasırsan! O zaman sana tavsiyem telefon ve hafıza kartını yedekledikten sonra teline hard format at! Eger bundan sonrada düzelme göremediyseno zaman telinin versiyonunu tekrardan güncelle... Buda cevap vermiyosa!
telini servise götür!
Eger serviste kar etmiyosa telini degistir... Sevgiler
![]()