Cezzbedici3

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Tamam ben bildirdim.
Bu konu röportaj kıvamında bir biyografi olacak arkadaşlar. Şimdi gereksizler bölümü havasından çıkıp sizlere sinemasal bir biyografi sunacağım. Klasik biyografi içeriğinden çok hayalhanemize bir yolculuğa çıkacağız. Tek seferlik olmayacak. Ben yazacağım siz isterseniz aralarda sorun rüzgarın yönü değişsin
Ama önce biraz eğlenelim :)

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve ModX

ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Tamam ben bildirdim.
Bu konu röportaj kıvamında bir biyografi olacak arkadaşlar. Şimdi gereksizler bölümü havasından çıkıp sizlere sinemasal bir biyografi sunacağım. Klasik biyografi içeriğinden çok hayalhanemize bir yolculuğa çıkacağız. Tek seferlik olmayacak. Ben yazacağım siz isterseniz aralarda sorun rüzgarın yönü değişsin
Ama önce biraz eğlenelim :)
Tamam abi. :oke: :eller:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tahrik edici bir nick :ehe :naughty:
Kelime anlamı olarak evet tahrik edici, kışkırtıcı, büyüleyici, etkileyici diyebiliriz. :ehe İngilizcesi Temptation'dur.

Onun birde alt sürümleri vardı Cezzbedici2 ve Cezzbedici diye :D hey gidi günler hey:ehe
Eskilere gittim şimdi :)
Görevini yaptı çünkü:naughty: oyun bitti :hmmm
Görev yaptık ama oyun bitmedi >=]
Görevini yaptı dediğimiz şeyler aslinda oyunun bir parçasıysa ve yanıldıysak.:fkr:
Her an her şey olabilir. Ne kadar hazırlansanızda hazırlıksız yakalanırsınız :(6):

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', Murat Alper ve ModX
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Kelime anlamı olarak evet tahrik edici, kışkırtıcı, büyüleyici, etkileyici diyebiliriz. :ehe İngilizcesi Temptation'dur.

Eskilere gittim şimdi :)

Görev yaptık ama oyun bitmedi >=]

Her an her şey olabilir. Ne kadar hazırlansanızda hazırlıksız yakalanırsınız :(6):
Yeni oyunun nedir abi? :naughty:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Yıl: 2002
Orta ikinci sınıf haziran zamanı yıl sonu. Herkes şamata hocalar yok ne olsa karne almaya az kalmış.
Ben sıraya FA diye yazıyorum. (isim ve soyismimin baş harfleri)
Sevgili falan değil hemen bir yerlere çekmeyin :ehe
Hatta ona bir font bile tasarladım.
O günlerde çok hayalci biriydim.
Bu 1 liraya minik radyolar çıkmıştı o zamanlar yaşı müsait olanlar hatırlar.
Ben onlardan alıp her gece yatağıma yatıp hayaller kurardım. FA hayalimde üstün güçleri olan ve bu güçlerini Bursa'dan başlayıp önce Türkiye sonra tüm insanlık için harcayacak olan benden oluşan bir karakterdi. Adeta sıfırdan başlayıp bir film senaryosu gibi FA ile ilgili her akşam kaldığım yerden devam ederek hayal kurdum :)
2002-2003 yılları geceleri uykuya dalana dek böyle masalsı bir dünyada geçirdim.
Sonra lise yani gerçek hayatla tanışmaya başladık. Hepimiz için öyle değil midir? Lise yılları bambaşkadır. Şehrini, insanları, hayatı gerçekten ilk liseli yıllarda tanımaya başlarsın. Adeta kabuğunun kırılıp oradan dışarı adım attığın dönemdir.
Türkiye de internet 2002 yılında yayılmaya ve 2003 te internet kafeler adı altında popüler ve yaygın kullanıma ulaşmıştır. Msn denen uygulamayı kullanmayan var mıdır, bizim dönemimizin Facebook'u oydu.

Herkes değişik şekilli havalı isimlerle msn açma yarışındaydı.
İşte Cezzbedici de bu dönemde doğdu ama kesinlikle kafamda düşünüp bulduğum bir isim değil.
Gerçekten çok farklı bir şekilde karşıma çıktı. Birden kendiliğinden geldi diyebilirim.

Cezzbedici'nin hikayesine geçmeden önce belirtmeliyim ki öncesinde bir kaç denemem oldu tabi onlar hep kendi uydurmalarımdı o yüzden hiçbirine gerçekten ısınmamış ve kendime çokta yakıştırmamıştım.

Gladiator - Lifestyle gibi özenti isimlerdi ama bana hep beni, hayaldünyamı, hem bugün hem yıllar sonra bile aynı hislerle anlatabilecek bir isim lazımdı.

Haa şunu asla atlamayalım; FA muhteşem bir isim ve muhteşem bir hikayesi var ama o gerçek hayatta yapmak istediklerimin hayaldünyasında fantastik öğelerle desteklenmiş hali olduğundan benim için bir markaydı. Ve her markanın bir model ismi olur. İşte bu yüzden FA dışında beni internette temsil edecek ikinci bir tanıma ihtiyacım vardı.
Devamı gelecek..
:ehe

Anlatılacak şeyler öyle fazla ki hem sizi sıkmadan hemde bir sonraki için iştah kabartsın diye böyle gün gün yazacağım. Arada muhabbet ederiz o ayrı tabi :)

Bu arada konunun başındaki yoğun gırgırdan dolayı konu taşınması reddedilmiştir. Nasip burasıymış :)
O halde şamataya devam :ehe

• Beğen
Tepkiler: ModX ve 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Bu teaser gibi bir şey olmuş :ehe o yıllar hayatımın en güzel yıllarıydı, okurken bende eskilere gittim :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Yıl: 2002
Orta ikinci sınıf haziran zamanı yıl sonu. Herkes şamata hocalar yok ne olsa karne almaya az kalmış.
Ben sıraya FA diye yazıyorum. (isim ve soyismimin baş harfleri)
Sevgili falan değil hemen bir yerlere çekmeyin :ehe
Hatta ona bir font bile tasarladım.
O günlerde çok hayalci biriydim.
Bu 1 liraya minik radyolar çıkmıştı o zamanlar yaşı müsait olanlar hatırlar.
Ben onlardan alıp her gece yatağıma yatıp hayaller kurardım. FA hayalimde üstün güçleri olan ve bu güçlerini Bursa'dan başlayıp önce Türkiye sonra tüm insanlık için harcayacak olan benden oluşan bir karakterdi. Adeta sıfırdan başlayıp bir film senaryosu gibi FA ile ilgili her akşam kaldığım yerden devam ederek hayal kurdum :)
2002-2003 yılları geceleri uykuya dalana dek böyle masalsı bir dünyada geçirdim.
Sonra lise yani gerçek hayatla tanışmaya başladık. Hepimiz için öyle değil midir? Lise yılları bambaşkadır. Şehrini, insanları, hayatı gerçekten ilk liseli yıllarda tanımaya başlarsın. Adeta kabuğunun kırılıp oradan dışarı adım attığın dönemdir.
Türkiye de internet 2002 yılında yayılmaya ve 2003 te internet kafeler adı altında popüler ve yaygın kullanıma ulaşmıştır. Msn denen uygulamayı kullanmayan var mıdır, bizim dönemimizin Facebook'u oydu.

Herkes değişik şekilli havalı isimlerle msn açma yarışındaydı.
İşte Cezzbedici de bu dönemde doğdu ama kesinlikle kafamda düşünüp bulduğum bir isim değil.
Gerçekten çok farklı bir şekilde karşıma çıktı. Birden kendiliğinden geldi diyebilirim.

Cezzbedici'nin hikayesine geçmeden önce belirtmeliyim ki öncesinde bir kaç denemem oldu tabi onlar hep kendi uydurmalarımdı o yüzden hiçbirine gerçekten ısınmamış ve kendime çokta yakıştırmamıştım.

Gladiator - Lifestyle gibi özenti isimlerdi ama bana hep beni, hayaldünyamı, hem bugün hem yıllar sonra bile aynı hislerle anlatabilecek bir isim lazımdı.

Haa şunu asla atlamayalım; FA muhteşem bir isim ve muhteşem bir hikayesi var ama o gerçek hayatta yapmak istediklerimin hayaldünyasında fantastik öğelerle desteklenmiş hali olduğundan benim için bir markaydı. Ve her markanın bir model ismi olur. İşte bu yüzden FA dışında beni internette temsil edecek ikinci bir tanıma ihtiyacım vardı.
Devamı gelecek..
:ehe

Anlatılacak şeyler öyle fazla ki hem sizi sıkmadan hemde bir sonraki için iştah kabartsın diye böyle gün gün yazacağım. Arada muhabbet ederiz o ayrı tabi :)

Bu arada konunun başındaki yoğun gırgırdan dolayı konu taşınması reddedilmiştir. Nasip burasıymış :)
O halde şamataya devam :ehe
Boş ver abi rahat rahat sohbet ederiz hem. :naughty:
Hikaye akıyo maşallah :ehe
Devamını bekliyoruz :eller:
Abi bu arada bir sorum olacaktı. İsmin ne? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu teaser gibi bir şey olmuş :ehe o yıllar hayatımın en güzel yıllarıydı, okurken bende eskilere gittim :)
Ağzına sağlık güzel dedin :D
Teaser, Trailer, Gala, Beyazperde diye gideriz :ehe
Boş ver abi rahat rahat sohbet ederiz hem. :naughty:
Hikaye akıyo maşallah :ehe
Devamını bekliyoruz :eller:
Abi bu arada bir sorum olacaktı. İsmin ne? :hmmm
AD: FEVZİ
SOYAD: ACUN
Aslında şikayet butonuna bastığım anda bir pişmanlık yaşamadım desem yalan olur çünkü eğlenceyi de es geçmek istemiyorum orada kısıtlanacaktınız. Gerçekten böyle daha iyi, rahat rahat, geniş geniş ferah bir ortam :)

Hatta dur hazır sormuşken madem bu röportaj tadında bir konu diğer bilgileri de yazalım.
Boy: 176
Kilo: ... (karıştırma şimdi) :kop:
Görsel olarak "Kendi Çektiğiniz Resimler" bölümündeki çalışmalarımdan görebilirsin beni.
Ama baştan
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
uyarısı vereyim yaşımdan çok daha az gösteririm :gul:
Memleket: Bursa
Yaşadığım Yer: Bursa
Türkiye'min bir kaç şehrini gezme şansım oldu; İzmir, Kocaeli, İstanbul.
Bunun dışında bir yerleri görmek sadece saydığım şehirlere giderken içlerinden geçmekle sınırlı kaldı.
Kardeşim acemiliği İskenderun'da yaptı dolayısı ile onu ziyarete giderken gece Ankara vs yerlerden de geçmiş olduk.
Hep hayalim New York'a gitmektir. İnşallah seneye veya 2018 de mümkün olmasını umud ediyorum.
İş olarak pek çok meslekte kısa süreler çalıştım. Geneli fabrika ortamıydı.
Şuan çalıştığım bir şirket yok kendim parite trade ederek kazanıyorum.
Bu işi ilerletmeye çalışıyorum.
Zamanında medyada yer almak istedim buna doğru ilerliyordum da ama kader dur dedi. Bu konuyada derin derin değiniriz ilerledikçe.
Diyorum ya buraya sayfalarca yazabilirim :)
Hatta ilerledikçe kadim konulara bile girebiliriz

Son düzenleme:
  • Beğen
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Ağzına sağlık güzel dedin :D
Teaser, Trailer, Gala, Beyazperde diye gideriz :ehe

AD: FEVZİ
SOYAD: ACUN
Aslında şikayet butonuna bastığım anda bir pişmanlık yaşamadım desem yalan olur çünkü eğlenceyi de es geçmek istemiyorum orada kısıtlanacaktınız. Gerçekten böyle daha iyi, rahat rahat, geniş geniş ferah bir ortam :)

Hatta dur hazır sormuşken madem bu röportaj tadında bir konu diğer bilgileri de yazalım.
Boy: 176
Kilo: ... (karıştırma şimdi) :kop:
Görsel olarak "Kendi Çektiğiniz Resimler" bölümündeki çalışmalarımdan görebilirsin beni.
Ama baştan
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
uyarısı vereyim yaşımdan çok daha az gösteririm :gul:
Memleket: Bursa
Yaşadığım Yer: Bursa
Türkiye'min bir kaç şehrini gezme şansım oldu; İzmir, Kocaeli, İstanbul.
Bunun dışında bir yerleri görmek sadece saydığım şehirlere giderken içlerinden geçmekle sınırlı kaldı.
Kardeşim acemiliği İskenderun'da yaptı dolayısı ile onu ziyarete giderken gece Ankara vs yerlerden de geçmiş olduk.
Hep hayalim New York'a gitmektir. İnşallah seneye veya 2018 de mümkün olmasını umud ediyorum.
İş olarak pek çok meslekte kısa süreler çalıştım. Geneli fabrika ortamıydı.
Şuan çalıştığım bir şirket yok kendim parite trade ederek kazanıyorum.
Bu işi ilerletmeye çalışıyorum.
Zamanında medyada yer almak istedim buna doğru ilerliyordum da ama kader dur dedi. Bu konuyada derin derin değiniriz ilerledikçe.
Diyorum ya buraya sayfalarca yazabilirim :)
Hatta ilerledikçe kadim konulara bile girebiliriz
Kadim konular derken biraz ipucu verebilir misin abi? :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kadim konular derken biraz ipucu verebilir misin abi? :hmmm
Şimdi anlatımları yıllara göre ilerleyerek yapacağım 2002'den başladık. Kadim dediğim mevzular yakın döneme doğru ama istedin ipucu vereyim; gizemli sıradışı şeyler. Ha konunun +16 seviyesine çıkmaması için este geçebiliriz
Aynı derinlikte güzeller güzeli konular da var tabiki :)

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Şimdi anlatımları yıllara göre ilerleyerek yapacağım 2002'den başladık. Kadim dediğim mevzular yakın döneme doğru ama istedin ipucu vereyim; gizemli sıradışı şeyler. Ha konunun +16 seviyesine çıkmaması için este geçebiliriz
Aynı derinlikte güzeller güzeli konular da var tabiki :)
Aman yapma etme abi 8 yaşındaki çocuk takılıyor diye duyuyoruz. :ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
  • Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Meraklanma! Heyecanına karşılık bulacaksın :pro2:

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Benim şöyle bir olayım var ben gerçekten mânâ insanıyım. Yüzeysellikten uzağım. En basiti insanların nick diyip geçtiği bir konu bile benim için içinde bir hikaye barındırmalı, dolu olmalı, hakkında birşeyler söyleyebilmeliyim.
Cezzbedici de dikkat ettiysen iki z var o bile bir hikaye.
Yarın zaten bu gün özetlediğim 'Teaser :ehe 'ın başından, FA'dan giriş yapacağız göreceksin isimlerin hepsi kendine has bir öyküye sahip.
Ben insanlarda samimiyeti hoşgörüyü mütevaziliği severim ben öyleyim çünkü. Biri gelip kaba davranmadıkça, emanetime hıyanet etmedikçe, kibirle muamele etmedikçe, inancıma dil uzatmadıkları müddetçe, kimseye kötü bir duygu düşünce, söz beslemem. Anlık bir şey yapmışsam da pişman olurum hemen aklıma mahşer günü gelir. Bugün konuştuğunu kimse duymuyor sanıp saydırırsın lakin mahşer günü saydırdığın kişi de dahil tüm dünya insanlarına herkesin önünde bunlar gösterilecek bilincini unutmamaya ve buna göre hareket etmeye çalışırım. Allah'ın rahmeti barışın, Sevgi'nin , hoşgörünün, tebessümün üzerinedir bunu bilirim ve rabbimin de beni her an gördüğünü bilirim ve bir suç işlersem bir kötü söz sarfetmek gibi Allahtan o an utanır tevbe ederim.
Biri beni kırsada gelip özür dilerse olanı biteni unuturum.

Son düzenleme:
  • Beğen
ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
Benim şöyle bir olayım var ben gerçekten mânâ insanıyım. Yüzeysellikten uzağım. En basiti insanların nick diyip geçtiği bir konu bile benim için içinde bir hikaye barındırmalı, dolu olmalı, hakkında birşeyler söyleyebilmeliyim.
Cezzbedici de dikkat ettiysen iki z var o bile bir hikaye.
Yarın zaten bu gün özetlediğim 'Teaser :ehe 'ın başından, FA'dan giriş yapacağız göreceksin isimlerin hepsi kendine has bir öyküye sahip.
Ben insanlarda samimiyeti hoşgörüyü mütevaziliği severim ben öyleyim çünkü. Biri gelip kaba davranmadıkça, emanetime hıyanet etmedikçe, kibirle muamele etmedikçe, inancıma dil uzatmadıkları, kimseye kötü bir duygu düşünce, söz beslemem. Anlık bir şey yapmışsam da pişman olurum hemen aklıma mahşer günü gelir. Bugün konuştuğunu kimse duymuyor sanıp saydırırsın lakin mahşer günü saydırdığın kişi de dahil tüm dünya insanlarına herkesin önünde bunlar gösterilecek bilincini unutmamaya ve buna göre hareket etmeye çalışırım. Allah'ın rahmeti barışın, Sevgi'nin , hoşgörünün, tebessümün üzerinedir bunu bilirim ve rabbimin de beni her an gördüğünü bilirim ve bir suç işlersem bir kötü söz sarfetmek gibi Allahtan o an utanır tevbe ederim.
Biri beni kırsada gelip özür dilerse olanı biteni unuturum.
Abi gerçekten o çift z aklıma gelmişti ama sormayı unutmuşum. Vay be onun bile hikayesi varmış. :eller:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
:eller:
@TurkSaw
@SoulsEagle
Konuya gelsenize la :zzz:
Soulseagle benim mesajlarımı göremez. Şu sitede bir tek onla konuşmuyorum. O yüzden o da bu konuya gelmez.
Bak çok iyi yerde açtın muhabbeti.
Yukarıda saydığım sevdiğim insan profiline hiç uymuyor soulseagle.
Benim canımı çok sıktı o bende artık yeter sana daha fazla müsamaha edemeyeceğim diyip engelledim o da bunu biliyor bir çok konuda bana saygısızca davrandı yaşına ve yaşıma dikkat etmeden. Yani mahallemde falan olsa ne kadar iyi bir insan olmaya çalışsamda kesin kavga çıkardı.
Ben yine engeli kaldırmak ve iyi olmak isterim onla küs değilim ne olursa olsun ama yine aynı saygısızlıkları yapma ihtimalini sebebiyle benden gelip insan gibi özür dilemedikçe böyle kalacak

• Beğen
Tepkiler: ModX

Üst Alt