Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar
kkkkkkkkkk

Son düzenleme:

Baydırman

Baydırman

Moderator
Şaka mı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Artreverans
0MG90

0MG90

Üye
Ciddiyse gereksizler yerine konu dışına falan açsan daha iyi olurdu

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
psikiyatriye gitmeni öneririm
peki kız gibi mi davranıyorsun :hmmm

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bir psikiyatriste görün güvenilir olsun. İçinde yaşarsan sorunu büyütebilirsin, tabi bazı durumlarda erkeklerde kadınlık hormonunun daha ağır basabildiğini ve yani bu durumun böyle devam edebileceğini unutma.

• Beğen
Tepkiler: besim.farhan ve 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Bencede konunun uzmanına bir görün derim.

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Konuyu yanlış yere açmış gibisin :hmmm

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
psikiyatriye gitmeni öneririm
peki kız gibi mi davranıyorsun :hmmm

Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum tabii bu da bir çözüm.
Hayıt tabii kız gibi davranmıyorum ama hislerim erkeklere karşı daha güçlü. Mesela kalbim hızlı atıyor yakışıklı erkek görünce.
:hmmm
dostum birkaç kavgaya halı sahaya filan katıl düzelirsin belki de
Bu bir çözüm değil bence.
Bir psikiyatriste görün güvenilir olsun. İçinde yaşarsan sorunu büyütebilirsin, tabi bazı durumlarda erkeklerde kadınlık hormonunun daha ağır basabildiğini ve yani bu durumun böyle devam edebileceğini unutma.
Çok doğru söylüyorsunuz ama aslında bu durum çok incitiyor beni çünkü şuana kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Olmasını çok istedim ama duygularım buna izin vermiyor. Belkide böyle sınanıyorum.
Konuyu yanlış yere açmış gibisin :hmmm
Gerçekten bu bu kadar önemli mi? Sende konunun içeriğini okumadan cevap yazmışsın! Çünkü bunu yazan 10. kişisin!.. Yeter artık ya sıktınız. Yönetici denilen birileri var bunu onlar kendileri düzeltir.
Bencede konunun uzmanına bir görün derim.
Korkum var ama bunu yenip gideceğim inşallah.
?...

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Bu durumdan rahatsızsan bir psikiyatra görün. Anladığım kadarıyla durumun böyle olmasını istemiyorsun. "Herkesin Kum saatinin o incecik yerinden geçme süreci vardır." Bi hekime veya uzmana görün ve sonrasında ferahlık gelecektir inşallah.

Yorumumla dalga geçenler olabilir belki ama yine de söyleyeceğim. Bu durumdan sıyrılmak bu sınavı başarıyla teslim etmek için dua edebilirsin. Kimsenin bilmediği duymağı haberdar olmadığından Allah her zaman haberdardır. Ondan bu durumun düzelmesini iste, tabi mutlaka hekim veya psikiyatriste de görün :)

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

maxirabit

maxirabit

Üye
Şu konuyu din'e bağlamayım, dinle alâkası yok bunun. Kişinin kendisiyle ilgili, yok namaz kılsa düzelir, oruç tutsa camiyi tavaf eder falan, bunları geçmeniz gerekli.

Kadın kendisini erkek gibi hissedebilir, erkek kendini kadın gibi hissedebilir birde bunun farklı bir dönemi olan, erkeğin erkeğe yakın hissetmesi, kadının kadına yakın hissetmesi ki zaten şu anki durumu böyle açıklayabiliriz, geçmişle alâkalı bu, kişide ki kendini rahat hissetiği, sıkılmadan konuşabildiği ve etkilendiği kişiler erkek. Bunu eğer aşmayı istiyorsanız başta çevrenizde değişiklik yapmanız gerekli, misal sizin hoşlaşmayacağınız, beğenmeyip utanıp sıkılacağınız kadın türleri erkeklerle çok samimi olan, makyaj düşkünü olup, bir yerlerini gösterme peşinde olan kadınları sevmezsiniz hatta işin farklı boyutu konu kadınlardan açıldığında onları kötüleyebilirsiniz.

Kadınlara sizin azda olsun yaklaşabilmeniz için sizin kendinize en yakın hissetiğiniz kadın bu konuda yardım eder, ona bu konuyu söylemeniz gerekli, böylelikle çözüm olacak

Şimdi o din falan kime söyledi diyeceksiniz, üstte ki kişiye, başkaları üzerine alınmasın, cidden bazen her konuyu din'e bağlamanız saçma çünkü bunun dinle uzaktan da yakından da ilgisi yok.

Konuyu azda olsun anlamak böyle oluyor işte, kişi sizden yardım istiyor, dua değil. Bazen açılan başlıkları anlamak detaylı okumak daha iyi olacaktır

Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
Şu konuyu din'e bağlamayım, dinle alâkası yok bunun. Kişinin kendisiyle ilgili, yok namaz kılsa düzelir, oruç tutsa camiyi tavaf eder falan, bunları geçmeniz gerekli.

Kadın kendisini erkek gibi hissedebilir, erkek kendini kadın gibi hissedebilir birde bunun farklı bir dönemi olan, erkeğin erkeğe yakın hissetmesi, kadının kadına yakın hissetmesi ki zaten şu anki durumu böyle açıklayabiliriz, geçmişle alâkalı bu, kişide ki kendini rahat hissetiği, sıkılmadan konuşabildiği ve etkilendiği kişiler erkek. Bunu eğer aşmayı istiyorsanız başta çevrenizde değişiklik yapmanız gerekli, misal sizin hoşlaşmayacağınız, beğenmeyip utanıp sıkılacağınız kadın türleri erkeklerle çok samimi olan, makyaj düşkünü olup, bir yerlerini gösterme peşinde olan kadınları sevmezsiniz hatta işin farklı boyutu konu kadınlardan açıldığında onları kötüleyebilirsiniz.

Kadınlara sizin azda olsun yaklaşabilmeniz için sizin kendinize en yakın hissetiğiniz kadın bu konuda yardım eder, ona bu konuyu söylemeniz gerekli, böylelikle çözüm olacak

Şimdi o din falan kime söyledi diyeceksiniz, üstte ki kişiye, başkaları üzerine alınmasın, cidden bazen her konuyu din'e bağlamanız saçma çünkü bunun dinle uzaktan da yakından da ilgisi yok.

Konuyu azda olsun anlamak böyle oluyor işte, kişi sizden yardım istiyor, dua değil. Bazen açılan başlıkları anlamak detaylı okumak daha iyi olacaktır
Öncelikle bu değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet bu günahsa benim günahım ama inanın bu durumda olmayı bende istemem çünkü elimde olmayan bişeyin günahını çekmeye de razıyım. Allahıma şükürler olsun inancım sonsuz. Biliyorum ki bu zor günleri atlatacağım ama tam sıfır zarar alamadan atlatacağım anlamına gelmez.

maxirabit

maxirabit

Üye
Öncelikle bu değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet bu günahsa benim günahım ama inanın bu durumda olmayı bende istemem çünkü elimde olmayan bişeyin günahını çekmeye de razıyım. Allahıma şükürler olsun inancım sonsuz. Biliyorum ki bu zor günleri atlatacağım ama tam sıfır zarar alamadan atlatacağım anlamına gelmez.
Rica ederim, ne demek

TurkishLord

TurkishLord

Üye
Bu bir hastalık değil, psikiyatri'ye giderek düzelmez. Psikiyatri eğer gerçekten homo değilsen bu soruna yardımcı olabilir. Ama Gerçekten Homo'ysan çaresi yok.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

Üst Alt