Haber Galaxy S8 Firmware Geliştirme Çalışmaları Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 Firmware Geliştirme Çalışmaları Başladı


Akıllı telefon pazarında son günlerde pek de iç açıcı gelişmeler yaşamayan Güney Kore merkezli üretici Samsung, bir sonraki amiral gemisi için şimdiden kolları sıvadı. Galaxy S serisinin yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy S8'in firmware yazılımı için geliştirme çalışmaları şimdiden başladı.

http://www.maxicep.com/samsung-galaxy-s8-iki-farkli-versiyon-olarak-geliyor
Samsung Galaxy S8 iki farklı versiyon olarak geliyor
İnternete sızan bilgilere göre Samsung Galaxy S8 için geliştirilmekte olsn ROM, şimdilik sadece İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Fransa, Almanya, İtalya, Kore ve Polonya'nın dahil olduğu bir kaç ülke için hazır hale getirilmiş durumda. Tabi ki bundan sonraki süreçte, telefon piyasaya sunulana kadar stabilite çalışmaları devam edecek.

Teknoloji kulislerinde yer alan iddialara göre Samsung Galaxy S8, iki farklı versiyonda,tüketicilerin beğenisine sunulacak. Bu cihazların birincisi 5.1 inç büyüklüğünde Quad HD super AMOLED ekranla gelirken, ikinci versiyon ise 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD Super AMOLED bir ekrana sahip olacak. Büyük ekranlı versiyonun ayrıca dual kamera teknolojisini de beraberinde getireceği iddia ediliyor.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'in firmanın kendi üretimi olan Exynos 8895 yonga seti ile geleceği belirtilirken, bazı pazarlarda ise Qualcomm'un Snapdragon 830 yonga setine yer verileceği düşünülüyor. Ayrıca S-Voice yerine Viv-Al asistanın kullanılacağı iddia edilen Galaxy S8'in 26 Şubat tarihinde düzenlenecek Unpacked etkinliği kapsamında Dünya Mobil Kongresi MWC2017'de tanıtılacağı belirtiliyor.
Galaxy S8 Firmware Geliştirme Çalışmaları Başladı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Patlamasın Yeter Çok Birşey Beklemiyorum.
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Acele Etmesinler Kardeşim Elma 7 dede Durum Aynı Yoğun Şebeke Şikayetleri Geliyor Bakalım Napacaklar
Haklısın artık şu 6 ayda bir yeni model saçmalığına son vermeleri lazım ve özenerek model çıkartmlrı lzım
 
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

MaxipmaN

Üye
8895 acaba yeni mimari olacak mı? patlamasın sonra gene bataryadan değildi belki de sorun.
 


Üst Alt