Şuan bence yok ama guncelleme ile hepsi destekleye bilirVulkan apı destekleyen oyun varmı
Nfs no limitVulkan apı destekleyen oyun varmı
Nfs no limitsin var vulkn desteğiŞuan bence yok ama guncelleme ile hepsi destekleye bilir
Asphalt Extreme İconu ve 10 dk'lık Oynanış Videosu Zombie Anarchy ve Asphalt Extreme Çok Yakında!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızGameloft Kış 2016 ve 2017 başında çıkaracağı oyunlar hakında video paylaştı gangstar new orleans ve modern combat versus gibi bir çok oyunlardan kesit var!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
2020 yılında gelecek 16gb o zaman sorun olmaz gta sa androide geldiğinde cihazlar 16gb kullanıyorlardı şimdi en az 32gb kullanıyorlarGta 4 ü mobile mi getirecekler bilgisayarda o kadar bozuk grafiklerle oynadım mobilde nasıl olacak ayrıca boyutu ne olacak pcde 16 gb idi.
Minimum 3 olurPc de batırdıkları gibi batırmasınlar da bari mobilde adam gibi oynayalım şu oyunu. Kaplamalrın geç yüklenmesinden tut arabaların havada gitmesine kadar ne saçma sapan hatalarla oynayıp bitirdim. Ps3 olmayınca katlandık artık. 3-4 gb olur herhalde boyutu en fazla.
Eğer 2020 de çıkacaksa ve güzel grafiklerle gelecekse 3gb çok az olurPc de batırdıkları gibi batırmasınlar da bari mobilde adam gibi oynayalım şu oyunu. Kaplamalrın geç yüklenmesinden tut arabaların havada gitmesine kadar ne saçma sapan hatalarla oynayıp bitirdim. Ps3 olmayınca katlandık artık. 3-4 gb olur herhalde boyutu en fazla.
Mobilde oynuyosun dostum sonuçta en fazla 4 olur ama olacağını snmmEğer 2020 de çıkacaksa ve güzel grafiklerle gelecekse 3gb çok az olur
Valla bn o kadar uçacaklrını snmıyorumGta sa 2.5 buçuk gb, gta4 ü siz düşünün, 4gb ile kalacağınımı zannediyorsunuz...
Gta sa pc de bile 2 gb di. Yani aynı. Mobil dediğin artık 64 gb kullanıyor. Eski cihazlari demiyorum ve 2020 de artik amiral gemi olmayan cihazlar bile 64 gb kullanacaktır. Kim söyleye bilir 2014 de 32gb fazla geliyordu ama şimdi 32gb çok azValla bn o kadar uçacaklrını snmıyorum