Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

mparlak105

Üye
Vulkan apı destekleyen oyun varmı

mparlak105

Üye
Hangi güncellemeyle

mparlak105

Üye
Bende gm 5 plus var 7.0 android

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt Extreme İconu ve 10 dk'lık Oynanış Videosu Zombie Anarchy ve Asphalt Extreme Çok Yakında!

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gameloft Kış 2016 ve 2017 başında çıkaracağı oyunlar hakında video paylaştı gangstar new orleans ve modern combat versus gibi bir çok oyunlardan kesit var!

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Asphalt Extreme İconu ve 10 dk'lık Oynanış Videosu Zombie Anarchy ve Asphalt Extreme Çok Yakında!

Gameloft Kış 2016 ve 2017 başında çıkaracağı oyunlar hakında video paylaştı gangstar new orleans ve modern combat versus gibi bir çok oyunlardan kesit var!

Hepsi free to play olacak. Mc versus adından belli ediyor zaten kendini. Karşılıklı olacak cs gibi. Gameloft iyice kendini bozdu.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
AIS

AIS

Üye
Gta 4 saçmaladı resmen 2020 yılında gelecekmiş. Sanki gta 6 geliyor :D

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Gta 4 ü mobile mi getirecekler bilgisayarda o kadar bozuk grafiklerle oynadım mobilde nasıl olacak ayrıca boyutu ne olacak pcde 16 gb idi.

AIS

AIS

Üye
Gta 4 ü mobile mi getirecekler bilgisayarda o kadar bozuk grafiklerle oynadım mobilde nasıl olacak ayrıca boyutu ne olacak pcde 16 gb idi.
2020 yılında gelecek 16gb o zaman sorun olmaz gta sa androide geldiğinde cihazlar 16gb kullanıyorlardı şimdi en az 32gb kullanıyorlar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Önce vice city stories gelsin de gta 4 sorun değil.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4 iyi bi optimizizyonla mobile gelse çalışır bnce 6 gb ramli teller çıkmaya başlıyor

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Pc de batırdıkları gibi batırmasınlar da bari mobilde adam gibi oynayalım şu oyunu. Kaplamalrın geç yüklenmesinden tut arabaların havada gitmesine kadar ne saçma sapan hatalarla oynayıp bitirdim. Ps3 olmayınca katlandık artık. 3-4 gb olur herhalde boyutu en fazla.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Pc de batırdıkları gibi batırmasınlar da bari mobilde adam gibi oynayalım şu oyunu. Kaplamalrın geç yüklenmesinden tut arabaların havada gitmesine kadar ne saçma sapan hatalarla oynayıp bitirdim. Ps3 olmayınca katlandık artık. 3-4 gb olur herhalde boyutu en fazla.
Minimum 3 olur

AIS

AIS

Üye
Eğer 2020 de çıkacaksa ve güzel grafiklerle gelecekse 3gb çok az olur

turancen

turancen

Üye
Gta sa 2.5 buçuk gb, gta4 ü siz düşünün, 4gb ile kalacağınımı zannediyorsunuz...

AIS

AIS

Üye
Valla bn o kadar uçacaklrını snmıyorum
Gta sa pc de bile 2 gb di. Yani aynı. Mobil dediğin artık 64 gb kullanıyor. Eski cihazlari demiyorum ve 2020 de artik amiral gemi olmayan cihazlar bile 64 gb kullanacaktır. Kim söyleye bilir 2014 de 32gb fazla geliyordu ama şimdi 32gb çok az
Belki birisine 32 gb fazla gelebilir ama cihazı 3310 gibi kullananlara

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Valla 32 gb nin hepsini dolduracak ne yapıyorsunuz ben bilmiyorum. Oyunlar dışında her şeyi telefonda kullanıyorsanız o ayrı ancak kullanmadığınız programları ve dinlemediğiniz müzikleri de telefonda tutmak saçma.

Üst Alt