Laptop Numlock Açık Tutma?

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
Benim hem bundan sorunum var hemde touchpad den dolayı sorunum var. Yazı yazarken touchpad açıkken yanlış yazıyorum ya da yeni sekme açıyor tarayıcıda.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Biosta (eski tip için) boot sekmesinde change boot configiration altında always numlock on diye bir seçenek olmalı:)
İşte Şu Yeni Amerikan Bioslarından.Menüler Üstten Sağa SOla Devam Ediyor Eskilerde Olsa Biliyorum Ayarıda Yenilerde Yk Bulaadım Bir Türlü
Benim hem bundan sorunum var hemde touchpad den dolayı sorunum var. Yazı yazarken touchpad açıkken yanlış yazıyorum ya da yeni sekme açıyor tarayıcıda.
Yeni Sekme Açmak İçin Hangi Kısayol Kullanılıyor Onu Bul Sonra O Tuşları Kontrol Et Basılı Filan Kalmş Olabilir.Yada Yüklediğin Uygulamalar Reklam Açıyor Olabilir

Cadillac34

Üye
Samsung Update'ten Touchpad sürümü güncelledim ama şuanlık sıkıntı yapmıyor. Ama kaç kere güncelleme yaptım yine de aynıydı. SW Update hepsini güncelliyor zaten. Yazılımda mı sorun var anlamadım gitti.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Update'ten Touchpad sürümü güncelledim ama şuanlık sıkıntı yapmıyor. Ama kaç kere güncelleme yaptım yine de aynıydı. SW Update hepsini güncelliyor zaten. Yazılımda mı sorun var anlamadım gitti.
Dediğimi Denedinmi? Donanımsal Birşey Olabilir.Bazen Tuşlarda Yapışkan Birşey Oluyor Tuş Kendsini Bırakmıyor Sen Basmıyor Zannediyorsun Ama Basıyor.

Cadillac34

Üye
Yeni sekme Ctrl + T kombinasyonu ile oluyor. Yapışkan tuşlar özelliği zaten kapalı ve açmıyorum. Bir sürü sorunum var bilgisayarla. Son bir haftadır güncellemelerle uğraşıyorum.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sekme Ctrl + T kombinasyonu ile oluyor. Yapışkan tuşlar özelliği zaten kapalı ve açmıyorum. Bir sürü sorunum var bilgisayarla. Son bir haftadır güncellemelerle uğraşıyorum.
Formatı Çek Olmazsa

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Formatlık şuan bir şey yok ama güncelleştirmelerin çoğunluğunu yüklememiş.Otomatikte zaten ama yine de taratınca çıkıyor. Klavye sorununu çözmeye çalışıyorum, sonrasında SW Update, Windows güncelleştirmeleri, WD harici harddisc, ısı problemi, numlock sorunu, bilgisayar yedekleme vs. vs.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt