Cep Telefonunuzdan Kontör çalıyorlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonunuzdan Kontör çalıyorlar
Cep telefonundan kontör transferi uyanıkları harekete geçirdi.

Vehbi Bodur adlı vatandaşın cep telefonundan 2 kere 2 ayrı numaraya 50’şer kontör gönderildi.

Bu kontör transferini kendisinin yapmadığını belirten Bodur, cep telefonuna gelen kontör transfer uyarı SMS sayesinde bu hırsızlıktan haberdar oldu. Hemen abonesi olduğu GSM firmasının müşteri hizmetlerini arayan Bodur, aldığı yanıt karşısında ise çaresiz kaldı: “Birşey yapamayız”

Yapılan incelemeler sonucunda kontör hırsızlığının internet sayfasında kullanılan şifrenin kırılması souncunda gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

Müşteri hizmetleri cep numarasına ait internetten işlem yapılmasına yarayan şifrenin değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

GSM firmasının müşteri hizmetleri, kontör transferlerinde yapılan işlemin geriye alınamadığını doğruladı

Haber3

S1FR3K1R1C1

Üye
Waybe Entresan Demekki AÇık bulunmuş..

darkred

darkred

Üye
adamlar çalmaya o kadar meğilliki iğne deliği kadar açık bulsalar giriyolar oradan içeri

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu yeni birşey değil uzun zamandır yapılıyor. Özellikle internet cafelerde turkcell online işlem merkezine girerseniz adamların ekmeğine yağ sürmüşssünüz demektir..

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(evreNian &#064; Dec 26 2005, 05&#58;38 PM) [post=237821]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
adamlar çalmaya o kadar meğilliki iğne deliği kadar açık bulsalar giriyolar oradan içeri
[/b][/quote]

yoruma bak beeaa yorumsuz

perfectlover

Üye
İnternet işlemlerinde dikkatli olalım.

madhead

madhead

Üye
hatta şifrelerinizi girerken windowsun ekran klavyesini kullanmanızı öneririm

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Her Yerde KeyLoger var yaw

hidayet

hidayet

Üye
oh ne güzel dünya çal çal kullan sınır yok

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
son 2-3 kntr kalınca kendiliginden kayboluyor kntrler

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum öyle degil yaa çalmak çok kolay :D Bak şimdi arkadaşının telefonunu iste şifre yaz 2222 gönder mesajdaki şifreyi ögren sonra git netten gir numarasını ordan transfer et aynısını bizzat kendi hocama yaptım :D bunu bu adama yapan tanıdıktır kesin yine bizim arkadaş babasından böyle kontör çekiyordu turkcell de açık yoktur imkansız

ademvehavva

ademvehavva

Üye
kardeşler sık sık şifrenizi değiştirin mesaj çekerek

lliseli

lliseli

Üye
dostum öyle degil yaa çalmak çok kolay :D Bak şimdi arkadaşının telefonunu iste şifre yaz 2222 gönder mesajdaki şifreyi ögren sonra git netten gir numarasını ordan transfer et aynısını bizzat kendi hocama yaptım :D bunu bu adama yapan tanıdıktır kesin yine bizim arkadaş babasından böyle kontör çekiyordu turkcell de açık yoktur imkansız

PAPADOC arkadaşıma katılıyorum AYRICA telefonunuzu herkese vermeyin eğer kıramıyacağınız arkadaşınız olursa verin ama size geri verdikten sonra şifre yazın 2222 den yeni şifre isteyin nasıl olsa kontor gitmiyo ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt