Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

volumezoom

volumezoom

Üye
Valla harita konusuna ses dışında katılamayacağım... İnsider sorunlu olsada kararlı surum kullanıcısı olarak bi hızlı kameradan sıkıntı çekiyorum... Diğer sorunlar bende yok ve stabil diyebiliyorum telefonuma..

(WM 10.14393.321) 640XL ile mTalk'tan gönderildi
Haritada ses sorunu hala yaşıyorsanız şunu deneyebilirsiniz. Telefonun dilini ingilizce yapın, yeniden başlatma gerekecek yapın. Sonrasında harita üzerinden bir rota ayarlayın ve rota sesli yönlendirme yapmaya başladığında çıkabilirsiniz. Telefonun dilini tekrar Türkçe yapın telefon yeniden başladıktan sonra haritada ses duymaya başlamanız lazım.

• Beğen
Tepkiler: ddnet

ddnet

Üye
Haritada ses sorunu hala yaşıyorsanız şunu deneyebilirsiniz. Telefonun dilini ingilizce yapın, yeniden başlatma gerekecek yapın. Sonrasında harita üzerinden bir rota ayarlayın ve rota sesli yönlendirme yapmaya başladığında çıkabilirsiniz. Telefonun dilini tekrar Türkçe yapın telefon yeniden başladıktan sonra haritada ses duymaya başlamanız lazım.

Demeyeceğim

Da®kness

Da®kness

Üye

Bende muzdaribim haritalarda ses yok. Dediğinizi uyguladım, rota belirledikten sonra İngilizce olarak seslendi. Sesi açıp kapama seçeneği aktif oldu. Tekrar Türkçeye döndüm. Seçenekte seste yok. Değişiklik olmadı yani.

• Beğen
Tepkiler: ddnet
serinaga

serinaga

Üye

Yada hiç telefon dilini değiştirmeden harita ayarlarına girip birimi metrik sistemden ABD'ye çevirip bir rota başlatın, ses gelecektir, ilgili ayarı tekrar geri çevirin, artık ses hep çıkacaktır ...

• Beğen
Tepkiler: Da®kness ve ddnet
Da®kness

Da®kness

Üye
:spr
Yada hiç telefon dilini değiştirmeden harita ayarlarına girip birimi metrik sistemden ABD'ye çevirip bir rota başlatın, ses gelecektir, ilgili ayarı tekrar geri çevirin, artık ses hep çıkacaktır ...

Valla oldu ses çıkıyor artık. Uygulamanın bir hatası mı bu?:tşk:

• Beğen
Tepkiler: serinaga

ddnet

Üye
Göz atma ekranı ayarları sağlam olan var mı ?

Gene gitmiş kararlıda arkadaş...

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Göz atma ekranı ayarları sağlam olan var mı ?

Gene gitmiş kararlıda arkadaş...

Bende stabil çalışıyor
Ayrıca 1Aydır kullanıyorum bu telefonu
Bugüne kadar ki en iyi batarya stabilite benim için
Diğer iki telefonumda en fazla 30-32 saat şarj süresi görmüştüm.
Bunda 45-50 saate yakın kullanıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonumda Geri Bildirim Merkezi yüklü değilmiş. Yüklemek istedim hata veriyor. Şimdide bu çıktı :D
Geri Bildirim yapmak istediğin uygulama veya ayar ekranında ses kısma + Kilit tuşuna basınca ekran görüntüsü alıp geri bildirimi açması lazım.

Da®kness

Da®kness

Üye
Geri Bildirim yapmak istediğin uygulama veya ayar ekranında ses kısma + Kilit tuşuna basınca ekran görüntüsü alıp geri bildirimi açması lazım.

Bahsettiğiniz tuş kombinasyonuyla herhangi bir hareketlilik olmuyor zira Geri Bildirim Merkezi uygulama olarak telefonumda mevcut değil. Nasıl kaldırıldı onuda bilmiyorum. Farkına varmadan kaldırmış olmalıyım.

Krnl386

Krnl386

Üye
İki üç güne kadar iyi dedik, şimdi oldu dedik, (Şarj durumu ve bir kaç hata) yine başladı. %100' den 4G+Mizik 30 dakika da %75. Şaka gibi ya ...

furyzer0

furyzer0

Üye
İki üç güne kadar iyi dedik, şimdi oldu dedik, (Şarj durumu ve bir kaç hata) yine başladı. %100' den 4G+Mizik 30 dakika da %75. Şaka gibi ya ...
Cihazınızda facebook, messenger yüklü mu? İletim sistemi farl etmeksizin pil ömrünü felaket etkiliyorlar çünkü.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Krnl386

Krnl386

Üye
Cihazınızda facebook, messenger yüklü mu? İletim sistemi farl etmeksizin pil ömrünü felaket etkiliyorlar çünkü.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Facebook var Messenger yok? Evet etkilediğini duymuştum ..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
14393.448 yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: ddnet, papakudioflu, Rock Ve Roll ve 2 diğerleri

ddnet

Üye
Yükleniyor bakalım ne olacak :)

Silisyaa

Silisyaa

Üye
540 Windows 10 almadı mı bilgisi olan var mı? İki gündür gelmedi güncelleme.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@Silisyaa
Telefonunuzda hangi sürüm yüklü,
insider misiniz ?
Yoksa kararlı sürümde misiniz?

Silisyaa

Silisyaa

Üye
8.1 yüklü. Yükseltme danışmanından onay almak gerekliymiş onay bilmiyordum. Halloldu yani teşekkür ederim.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
8.1 yüklü. Yükseltme danışmanından onay almak gerekliymiş onay bilmiyordum. Halloldu yani teşekkür ederim.
Durumu anlayıp ona göre cevaplamak istemiştim.
Halloldu ise mesele yok : ) )

• Beğen
Tepkiler: Silisyaa

Üst Alt