k510i oyun görünümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diewolf

Üye
    Konu Sahibi
k510i oyun görünümü
arkadaşlar bende k51i var sony ericsson ama ne zaman oyun yüklesem hep yarım gösteriyo bunun ekran ayarların nasıl ayarlarım oyunları yarım oynamaktan sıkıldım

muscler

muscler

Üye
arkadaşım aynı telefondan bendede var bir oyun yükledim diyelim oyunun üzerindeyken seçime bas ekran boyutunu 128x160 yap ama genelde işe yaramıyor yani anlıcağın oyunların bizim ekrana uygun şekilde download etmelisin oyunun ekran boyutu büyükse küçük çıkar

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
k510i için 128x160 ekran boyutlu oyunları araştır

mico66

mico66

Üye
k510i için 128x160 ekran boyutlu oyunları araştır
arkadaşlar k800i kullanıykorum varmısın yokmusun yükledim oyun yarım ekran çıkıyor nedenm acaba bilen ardaş yardımcı olsun lütfen çoğu oyunda boyle yapıyor şimdiden saolun. k800i için ne yapmalım yardımcı olun.

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
arkadaşlar k800i kullanıykorum varmısın yokmusun yükledim oyun yarım ekran çıkıyor nedenm acaba bilen ardaş yardımcı olsun lütfen çoğu oyunda boyle yapıyor şimdiden saolun. k800i için ne yapmalım yardımcı olun.
senin ekran boyutun 240 x 320 bu boyuttaki oyunları araştırmalısın

miyanci

Üye
yüklediğin oyunun gereksinimi telefona uygun değildir.aynı sorun bendede vardı k510i oyunlarını indirirsen daha kaliteli bi görüntü elde edersin.tabiki oyunlar java olcak..benimde bi sorum var:
arkadaşlar sony k510i telefonuma bilgi mesajı neden gelmiyor olabilir.nokia ların cogunda var.bana futbol maç sonuçları lazım.dk gol bilgileri.yoksa bu tel de yokmu.bilenler yazarmı ltfn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt