GTA 5 çok kasar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Umarım hocam, ucuza aradım toplama kasa; Phenom II x6 1055T alacaktım ama bulamadım, yine gönlüm II X4'deydi :)
x6 ile benim işlemciyi takas yapmıştım arkadaş ile yaptığım en büyük hataydı sanırım her türlü oyunda çalışmayı durdurdu veriyor ve arada restart atıyordu
Not:Benim takas yaptığım x6 sorunlu olabilir veya anakartım tam desteklemiyor olabilir o zamanlar küçüktüm hatırlamıyorum :D hemen geri iade ettim daha çocuk benim işlemciyi kendi pcsine takmadan :ehe

lvnt34

Üye
    Konu Sahibi
x6 ile benim işlemciyi takas yapmıştım arkadaş ile yaptığım en büyük hataydı sanırım her türlü oyunda çalışmayı durdurdu veriyor ve arada restart atıyordu
Not:Benim takas yaptığım x6 sorunlu olabilir veya anakartım tam desteklemiyor olabilir o zamanlar küçüktüm hatırlamıyorum :D hemen geri iade ettim daha çocuk benim işlemciyi kendi pcsine takmadan :ehe
X6'ya pek gerek yok ya aslında hocam, x4 iş görür bence :)

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hayalinizi gerçekleştirmenize sevindim :biggrin:
ama oyun firmaları para kazanmak için phenom 2 lere destek vermemeye çalışıyor ilk mafia 3 yaptı bunu sse4 desteği istedi bizde sse4a var o olmaz diyo :bangin: :bottom: yakında destek gelecek diyorlar güncelleme ile ama bu işlemcileri piyasadan silme planları var
bi dk bi dk. ne yani ben şimdi phenom II x6 1055T işlemcim ile Mafia 3 oynayamayacak mıyım?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Mafia 3 her açıdan rezalet bir oyun emin ol Mafia 3 oynamasan da olur. Grafikler oynanabilirlik her şeyi ile kötü bir oyun.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bi dk bi dk. ne yani ben şimdi phenom II x6 1055T işlemcim ile Mafia 3 oynayamayacak mıyım?
oynayamazsın dostum mafia phenom serisine destek vermiyoruz diyor ilerde belki update ile oynanabilir ama şimdilik oynayamıyoruz
sse4 desteklemeyen işlemciler mafia 3 oynayamaz

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Valla benim işlemci desteklediği halde oynamıcam rezil bir oyun.