Telefon Tavsiyesi LG G4 STYLUS alıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 STYLUS alıyorum..
Merhaba bi akrabadan g4 stylus alıyorum.
fiyatı 450 tl

20 ay garantisi var daha herşey ful.
ne diyorsunuz

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben almam şahsen. Yinede kendin bilirsin. 1 GB ram ve 8 gb hafıza var diye hatırlıyorum yanlış mıyım

Onur K.

Onur K.

Üye
kardeşim 450 liraya sasumg galaxy s4 falan alsan ondan daha çok iş yapar. lg g3 stylus kullandım cihazı aldıktan 20 25 gün sonra ekranda renk solmaları ve ışık kaçmaları oldu. Bende kutulu faturalı garantili diye sattım birine :D tavsiye etmem açıkcası, ram 1 ve hafıza 8gb çok sorun olur diğer saydıklarımı yaşamasan bile. 300 350 liraya temiz bi s4 alırsın. 2gb ram 16gb hafıza var ve kameralar da o yan modelden iyidir.

Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
450 tl ye olabilir. Ikinci telefon piyasası biraz şans işi sonuçta. Telefonda 5.7 inç ekran var ve hd bu biraz görüntü kalitesini kötü yapar lakin 410 işlemciye hd ekran daha iyi performans verir. Sen kullanacaksın telefon tavsiyesi istememişsin nasıl diye sormuşsun. Ikinci el telefonlara bak istersen ama iyi incele kazık yeme

turancen

turancen

Üye
Onu alma git başka cihaz al, mesela 100 daha katıp s5, s5 mini, yada arkadaşların dediği gibi s4 al daha iyi

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
beyler cihaz hoşuma gitti 4.5G destekliyor. oyunlarda performansi da normal

byAndroid

byAndroid

Üye
Sen bilirsin tabi alınabilir. 450 liraya bana verseler ben gm 4g alırım

Onur K.

Onur K.

Üye
4.5g olsa ne olacak ki zaten hafıza 8gb, ne indirebilirsin ki? Ben s4 almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum şahsen. Sahibinden de s4 i9505 4g model satanlar da var. Onlar da 350 400 lira maksimum. Sırf 4g var diye o para verilmez bence. Ben g3 stylus kullanırkan sd karta indirme yapmıyordu. Yani g4 stylus da da durum böyleyse 4g de gereksiz :D

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
4.5g olsa ne olacak ki zaten hafıza 8gb, ne indirebilirsin ki? Ben s4 almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum şahsen. Sahibinden de s4 i9505 4g model satanlar da var. Onlar da 350 400 lira maksimum. Sırf 4g var diye o para verilmez bence. Ben g3 stylus kullanırkan sd karta indirme yapmıyordu. Yani g4 stylus da da durum böyleyse 4g de gereksiz :D

kardeşim elden alacağım da bunun oyun performansi nasıl

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
kesinlikle önermem o fiyata sıfır gm 4g veya ikinci el s4 nexus 5 (bulabilirsen) g2......... modeller daha çok işini görür bu arada ciddiyim g2 g4 stylusa fark atar hemde acayip fazla bir fark
ama yine de sen bilirsin

• Beğen
Tepkiler: Onur K.
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
kesinlikle önermem o fiyata sıfır gm 4g veya ikinci el s4 nexus 5 (bulabilirsen) g2......... modeller daha çok işini görür bu arada ciddiyim g2 g4 stylusa fark atar hemde acayip fazla bir fark
ama yine de sen bilirsin
O fiyata bulunurmu temiz o zaman bende alayım? G2 s4 veya Nexus 5

• Beğen
Tepkiler: -_BuRHaN_-
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
O fiyata bulunurmu temiz o zaman bende alayım? G2 s4 veya Nexus 5
evet bulunur zaten g2 nin sıfırı 600 tlye düştü 2.el temizi 450 ye niye bulunmasın s4 desen zaten s8 çıkartmaya hazırlanıyorlar s4 piyasası 400-600 arası geziniyor nexus 5 in de güncelleme desteği sona erdi onu da rahatlıkla bu fiyat aralığında bulabilirsiniz
yani o zaman siz de alın :)

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
evet bulunur zaten g2 nin sıfırı 600 tlye düştü 2.el temizi 450 ye niye bulunmasın s4 desen zaten s8 çıkartmaya hazırlanıyorlar s4 piyasası 400-600 arası geziniyor nexus 5 in de güncelleme desteği sona erdi onu da rahatlıkla bu fiyat aralığında bulabilirsiniz

kararsızim

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
en kötü htc one m7 alsanız bile bu cihazdan iyidir 350-500 arası
o 1 gb ram ile işkence çekersin onun için ben seni farklı cihazlara yönlendiriyorum +olarak günümüzde 8gb hafıza ile can çekişirsin sürekli ne sileyim diye çok yakın zamanda güncelleme desteği de biter (belki de bitti bile) ve cihazla hiçbir işlem yapamaz hale gelirsin cihaz şiştikçe o hafıza ve ram ile
işlemcisine lafım yok snapdragon 410 güncel işlemci sayılır ama benim önerdiklerimin işlemciler çok daha fazla performans verebilir
yine de karar sizin isterseniz alın denemiş olursunuz :)
işlemcisine lafım yok snapdragon 410 güncel işlemci sayılır ama benim önerdiklerimin işlemciler çok daha fazla performans verebilir
yine de karar sizin isterseniz alın denemiş olursunuz :)

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
G2 nerde satılıyor 600tl ? 0 yani Staj yapıyorum bu sene almak geldi aklıma

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
G2 nerde satılıyor 600tl ? 0 yani Staj yapıyorum bu sene almak geldi aklıma
internetten satış yapan yerlerde bulabilirsiniz dükkanlarda sıfırı bitmiştir
ama biraz araştırmanız gerekebilir satıcıyı bu tarz eski ürünleri sıfır alırken dikkatli olmak lazım

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
internetten satış yapan yerlerde bulabilirsiniz dükkanlarda sıfırı bitmiştir
ama biraz araştırmanız gerekebilir satıcıyı bu tarz eski ürünleri sıfır alırken dikkatli olmak lazım
İnternetten ugrasmayim hıyar fln kredi kartim yok zaten yaşım 19 u doldurcam ama

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
İnternetten ugrasmayim hıyar fln kredi kartim yok zaten yaşım 19 u doldurcam ama
dostum zaten g2 eski olduğundan k5 alabilirsin o fiyata çok rahat güzel cihazdır sıfırı 600 tl onun da veya casper e1 öneririm ama ona pek sağlam değil diyorlar

Üst Alt