Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
Oyun pek oynamaz facebook WhatsApp gibi bi kaç uygulama olsun yeter onun için uzun süre sistem güncellemesi alması ve radyo varmıdır

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Radyo var ama Microsoft kendi radyo uygulamasını kaldırdı sadece yani mağazadan bir tane indirmesi gerekiyor. Uzun süre güncelleme istiyorsa Lumia 650 daha mantıklı bir seçenek olur bence sonuçta win10mobile ile geldi.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

phasan

phasan

Üye
Radyo var ama Microsoft kendi radyo uygulamasını kaldırdı sadece yani mağazadan bir tane indirmesi gerekiyor. Uzun süre güncelleme istiyorsa Lumia 650 daha mantıklı bir seçenek olur bence sonuçta win10mobile ile geldi.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
Bu radyo uygulaması ınternet ile mi çalışıyor

phasan

phasan

Üye
Birde yeni Lumia telefonlar cıkmayaya bilirmiş nekadar dogru dur bilemem umarım gelişir devam eder ben Lumia alacaktım mağaza gelişmediği için sony karar verdim aldım

furyzer0

furyzer0

Üye
Bu radyo uygulaması ınternet ile mi çalışıyor

Yok normal radyo donanımı ile
Birde yeni Lumia telefonlar cıkmayaya bilirmiş nekadar dogru dur bilemem umarım gelişir devam eder ben Lumia alacaktım mağaza gelişmediği için sony karar verdim aldım
Lumia cihazlarının bittiği doğrudur ama bunun olacağı 1 seneden beri biliniyordu zaten. Bu bitiş sadece donanım bitişi yazılım desteği devam ediyor daha bugün yeni minor guncelleme geldi mesela. Microsoft stratejisini değiştirdi apple gibi kendin yap kendin pişir yerine kendisi yazılım yapıp telefon yapmayı asıl üreticilere bırakmayı planlıyor. Kendisi de surface phone gibi cihazlar çıkaracak tabi ki.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: phasan
dücane

dücane

Üye
@Bay H basligi degistirelim lütfen. @Sensation bu aralar yok galiba, hep o yapiyordu bu isi

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve Krnl386
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: mesutcinik, Rock Ve Roll, KırmızıBeyaz60 ve 6 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Redstone'dan sonraki teknik yapılarda yenilik gelmedi diye biliyorum takip edebildiğim kadarıyla. Yeniliklerin de eklendiği yapıların verilmesine ne zaman başlanır tahminen.

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Herhangi bir yenilik göremedim şimdiye kadar. Yükleme sonrası ciddi takılmalar donmalar yaşadım telefonu sıfırlamak zorunda kaldım. Ama sıfırladıktan sonra canavar gibi oldu diyebilirim. Tabi şu an için öyle.

özellikle klavyede takılma yaşamadım şu ana kadar. Çok da seri.
Mesajları bildirim panelinden cevaplayınca mesajlar çift gidiyor. Bu sorunla karşılaşan var mı?

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
furyzer0

furyzer0

Üye
Bir şey değişmeyecek durum olarak 2017 sonuna kadar açıkçası ben bir şey beklemiyorum ondan sonra Allah kerim.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

brk-rtrk

Üye
Herhangi bir yenilik göremedim şimdiye kadar. Yükleme sonrası ciddi takılmalar donmalar yaşadım telefonu sıfırlamak zorunda kaldım. Ama sıfırladıktan sonra canavar gibi oldu diyebilirim. Tabi şu an için öyle.

özellikle klavyede takılma yaşamadım şu ana kadar. Çok da seri.
Mesajları bildirim panelinden cevaplayınca mesajlar çift gidiyor. Bu sorunla karşılaşan var mı?
830 kullanıyorum bende sıkıntı yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1520 kullanıcısı olarak herhangi bir sorun göremedim gayet memnunum.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Aylık verilen toplu güncelleştirmeler vardı. Noldu bunlar iptal mi edildi. İyice yok oldu bu kısımdaki hareketlilik.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Üst Alt