Dediğim gibi güncel oyun ve uygulama derdiniz varsa tavsiye etmem. Ama işinizi görecek uygulamalar da yok değil. Mesela mytube diye bir Youtube uygulama var ve bunun özelliklerine sahip bir uygulama ne ios ne de androidde var. Androidde ise zaten o fiyat seviyesinde android one olmadığı surece en fazla bir sürüm güncelleme alabilir maksimum.windows mağaza da problem yasamisti bi arkadaş ondan korktum mi4 güncelleme sıkıntı oluyor diye okudum
mi4 daha iyi ama 700 den aşağı bulamazsın belki 2.el bulursunmi 4 ya da k5 den iyi mi gm4
Kaç olduğunu bilmiyorum ama 1 üstü ise dikkatli ol 1.2 den fazlaysa tavsiye etmem.yani 700 e çıkarsam mi 4 almalı yim teşekkür ederim hepinize
mi 4 sar değer yüksek diyorlar
çok etki eder mi
alinir mi yine de
lg g2 650
mi 4 700
hangisi mantiki olur
sen ne kullanıyorsunuzBen bi zararını görmedim sar değerinin. Bence mi 4 al
1.36okudum bi yerdeKaç olduğunu bilmiyorum ama 1 üstü ise dikkatli ol 1.2 den fazlaysa tavsiye etmem.
Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
Amerika değeri olabilir o diyeceğim de Amerika'da satılmıyor sanırım Avrupa ve bu taraflarda 1 i genelde geçmez. Sar değeri bölgeden bölgeye farklılık gösterir.sen ne kullanıyorsunuz
1.36okudum bi yerde
Alüminyum kasalı cihazların daha yüksek oluyor sanırım alüminyum çekim gücünü zayıflatıyor çünkü.Mi 4 kullanıyorum bende sar değeri 1.02 olması lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Takılmayın Avrupa sınırı 2.0 ve iPhone telefonları falan hep 1-1.2 arası. Sıkıntı olmaz yani
Aynen. Plastik telefonlarin sar değeri genelde bu yüzden düşük.Alüminyum kasalı cihazların daha yüksek oluyor sanırım alüminyum çekim gücünü zayıflatıyor çünkü.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]