tavsiye telefon

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Çoğu Xiaomi cihazın 800 bandı yoktur. Vodafone da 800 bandında 4.5G verdiği için cihaz 4G yi bulmaz. 4.5G kullanmak istiyorsan avea yada turkcell kullanacaksın. Turkcell kullanırsan daha memnun kalırsın

ua_mustafa_20

Üye
    Konu Sahibi
telefon daha geç açılıyor android 6.0.1 de

zencibitc

zencibitc

Üye
yani 700 e çıkarsam mi 4 almalı yim teşekkür ederim hepinize
mi 4 sar değer yüksek diyorlar
çok etki eder mi
alinir mi yine de
lg g2 650
mi 4 700
hangisi mantiki olur
Sar değeri önemli bir etken tabiki etkisinide şimdi değil zaten ilerde görürsün. one 4g şuan en iyi tercih.

ua_mustafa_20

Üye
    Konu Sahibi
yok
güncelleme den sonra ilk defa açtım bisey yükler gibi bi ekran geldi açılma 5 dakikayinbuldu
yok
güncelleme den sonra ilk defa açtım bisey yükler gibi bi ekran geldi açılma 5 dakikayinbuldu

iblah60

iblah60

Üye
yok
yok
öyle olur bende GM 4G var 7.0 alırken açılması uzun sürüyo, sürüm veya yazılım yükseltmesinde uzun sürebiliyo...

ua_mustafa_20

Üye
    Konu Sahibi
şimdi normal
maşallah hiç takilmadi

ua_mustafa_20

Üye
    Konu Sahibi
sonraki sürüm için tap tap kilit tavsiye edebilir miyiz nasıl yapacağız ?
lg de olan gibi çift tıkla aç kapat
çok hoşuma gidiyor
tercihe göre açıp kapatma seçeneği olsa
çok güzel olur bence

maxirabit

maxirabit

Üye
Ürünü almışsınız hayırlı olsun bende yeni telefon düşünüyordum sonra kız arkadaşıma lenovo k5 aldık, sonrada aynı telefondan ben aldım zaten genpa ve kvk garantili harici telefon almıyorum uygunluk yönüne bakmam, telpa yüzünden dilim yandıktan sonra bir daha genpa ve kvk garantili olmatan telefon almadım. Mi 4 almışsınız tekrardan hayırlı olsun ama işte garanti yönü sorunlu olur o yüzden ben bulaşmam :D

• Beğen
Tepkiler: ua_mustafa_20
king662002

king662002

Üye
Sm Core Prime olabilir piyasada 400-500 tl arası bulursun Sosyal medya ve oyun işini görür.

ua_mustafa_20

Üye
    Konu Sahibi
Ürünü almışsınız hayırlı olsun bende yeni telefon düşünüyordum sonra kız arkadaşıma lenovo k5 aldık, sonrada aynı telefondan ben aldım zaten genpa ve kvk garantili harici telefon almıyorum uygunluk yönüne bakmam, telpa yüzünden dilim yandıktan sonra bir daha genpa ve kvk garantili olmatan telefon almadım. Mi 4 almışsınız tekrardan hayırlı olsun ama işte garanti yönü sorunlu olur o yüzden ben bulaşmam :D
servis te pek telefon yaptırması
inşaALLAH isim dusmez
ama sevdim telefonu
lenovo hiç kullanamadım
okul yoğun
o yüzden çok oynamaya vakit olmuyor

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
servis te pek telefon yaptırması
inşaALLAH isim dusmez
ama sevdim telefonu
lenovo hiç kullanamadım
okul yoğun
o yüzden çok oynamaya vakit olmuyor
İhtimalleri düşünerek aldım bunu, son aldığım telefonlar kvk lı oldu çünkü buranın kvkda ki sistemi iyi, telefonun sorunu çıktığında gözümün önünde ve o anda tamir ederler, telpayla mahkemeliktim yapmayıp gönderirdi garantisi zaten elden götürülmüyor, kargoyla kabul ediyorlar, o yüzden sorunlu olacağında 3-5 pahalı olur ama sorunsuz olur dedim. Lenovoyu bende ilk kez kullandım, hatta bunun android 7 güncellemesini alacaklar falan diyorlar, şarjı idare ediyor işlemciside idare eder ram 2 gb buda normal, batarya çıkarılabilir falan hem bataryalı halide öyle agır değil. Sonyden sonra hafif geldi bana. Öyle üst düzey bir performansı yok ama güzel yanı telefon plastik değil, bazı orta düzey telefonlar bile plastik olması mideyi bulandırıyor

• Beğen
Tepkiler: ua_mustafa_20