byAndroid
Üye
Pislik girer içeri ondan dedim. Kasa açıklığı da bu tarz tasarım larda çok oluyor ondan dedim. Araya kağıt girerse sıkıntısüslemişler işte. düp düz yapıp sade mi olsaydı. Böyle en azından görsellik, farklılık katmışlar.
Pislik girer içeri ondan dedim. Kasa açıklığı da bu tarz tasarım larda çok oluyor ondan dedim. Araya kağıt girerse sıkıntısüslemişler işte. düp düz yapıp sade mi olsaydı. Böyle en azından görsellik, farklılık katmışlar.
sonuçta büyük bir boşluk var ben fiziksel tuş koysun demiyorum ama alt tarafa hiç bir şey koymadan boş bırakmanın mantıklı bir açıklaması yok.Donanım ancak sığmıştır bu teknik yanı ben müşteriyim bunları dikkate almam ki.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her firmanın kullandığı mühendislik başka. Herkes Samsung gibi yapmak zorunda değil.
Bu da nedeni (Sony'e ait değil HTC'ye ait)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abartmayın bence. X Compact'taki neyse de XZ'deki boşluklar o kadar fazla değil. Birde gerçek gözle görün öyle yazın.sonuçta büyük bir boşluk var ben fiziksel tuş koysun demiyorum ama alt tarafa hiç bir şey koymadan boş bırakmanın mantıklı bir açıklaması yok.Donanım ancak sığmıştır bu teknik yanı ben müşteriyim bunları dikkate almam ki.
Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
Rakiplerine bakalım o zaman:Abartmayın bence. X Compact'taki neyse de XZ'deki boşluklar o kadar fazla değil. Birde gerçek gözle görün öyle yazın.
Her firmanın cihazlarda kullandığı mühendislik başka dedim. Bir daha dememe gerek yok bence. Savunacak halimde yok. Z2 kullanıyorum, bu da neredeyse ona benziyor alt boşluk olarak. Kullandığım cihazdan da memnunum. Siz buna alışık olmayabilirsiniz ama çoğu kişi uzun süre kullanınca buna takılmıyor bile. Dediğim gibi gelince gidin bir inceleyin, fikriniz yine aynı mı kalacak görün. Bunun uzatılacak bir tarafı yok bence.Rakiplerine bakalım o zaman:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Elin Çinlisi yapıyor uzun zamandır telefon yapmayan hp yapıyor ama yılların markası sony yapamıyorsa bunun savunacak yanı yok bence.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Su geçiriyormu?
Bu steadyshot OİSin gelişmişi mi yoksa ayrı bir teknoloji mi?Diğer forum IFA'da incelemiş. 5 eksenli SteadyShot gerçekten harika. OIS'ten farkı yok resmen.
Sony'nin kendi geliştirdiği yazılımsal kamera stabilizasyonu. Hem kameralarında hemde telefonlarında var. OIS'in yazılımsal hali diyebiliriz.Bu steadyshot OİSin gelişmişi mi yoksa ayrı bir teknoloji mi?
Çıkınca belli olur ne kadar işe yaradığı. İphonedaki dijital sabitleme pek iyi değil bunun daha iyi olmasını umuyorum.Sony'nin kendi geliştirdiği yazılımsal kamera stabilizasyonu. Hem kameralarında hemde telefonlarında var. OIS'in yazılımsal hali diyebiliriz.
Bir kaç video baktım bir ois olamayacağı belli çünkü sadece yazılım ile o donanım farkını oluşturamaz. Ama sadece bu yok gerçekten çok hızlı odaklama yapıyor bu da hareketli cisimlere sürekli odaklanmış olmasını sağlıyor. Mesela bir oyuncak treni odaklıyorsunuz tünelin içinden geçiyor çıktığında yine trene otomatik odaklanıyor kamera. Videosuna bakmadan anlayamazsınız.Ois ten daha gelişmiş değilse yine rakiplerinden geri kalır. Daha iyi bir teknoloji olsun ki öne geçsin bi kerede
Video larda izledim çalışıyor. Hemde mükemmel benceKamera konusunda iddialı olacağı belli zaten ancak böyle uğraşacaklarına direk ois koysalardı keşke diyorum. İlla bir pürüz bırakıyorlar. Bu özellik fotoğraf çekiminde çalışmayacak bunu da unutmayın.