byAndroid
Üye
Z5 2500 den gelmiş. Cihaz 2700 liradan gelir gibi+birde ekstra vergisi +kdvsi var bunların 3000 diyelim biz buna![]()

Z5 2500 den gelmiş. Cihaz 2700 liradan gelir gibi+birde ekstra vergisi +kdvsi var bunların 3000 diyelim biz buna![]()

şimdi baktım da yurt dışında 700 dolara çıkıyomuş cidden haklısınız cihaz güzel ama bu fiyat da verilmez+birde ekstra vergisi +kdvsi var bunların 3000 diyelim biz buna![]()
yurt dışında 2.300 e çıkıyo burda 3000 rahatZ5 2500 den gelmiş. Cihaz 2700 liradan gelir gibi![]()
Video daki özellikler x compact ve xz de var yani demiXperia XZ ve X Compact'ta kullanılan odaklama sistemi
Mobil cihazlar için ilk kez bu cihazlarda kullanıldı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu da başka bir cihazda görmüştüm titretme engelle olarak mı ne geçiyordu menüde bu kadar çok titremeyi engellemiyordu ama yine de aynı özellikXperia XZ ve X Compact'ta kullanılan odaklama sistemi
Evet, öyle yazdım zatenVideo daki özellikler x compact ve xz de var yani demi
Sadece titreme değil çok yönlü sabitlemeye sahipbunu da başka bir cihazda görmüştüm titretme engelle olarak mı ne geçiyordu menüde bu kadar çok titremeyi engellemiyordu ama yine de aynı özellik
süper bayıldım.Xperia XZ ve X Compact'ta kullanılan odaklama sistemi
Camera2 API desteği gelmiş mi?Manuel modda kontroller arttırılmış. Başlarına taş mı düştü ne?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sony'nin bence tek (-) tarafı, kamera ayarlarının az olması. Bu sefer ki biraz daha iyi olmuş.Manuel modda kontroller arttırılmış. Başlarına taş mı düştü ne?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onun hakkında bir şey denilmemiş.Camera2 API desteği gelmiş mi?
süslemişler işte. düp düz yapıp sade mi olsaydı. Böyle en azından görsellik, farklılık katmışlar.Ön ve arkadaki çizgiler ne öyle arka kapak mi çıkıyor? Ekran da çıkıyor sanki![]()