Telefon Tavsiyesi xperia z3 suya düştü

Sponsorlu Bağlantılar

XAXT

XAXT

Üye
    Konu Sahibi
xperia z3 suya düştü
arkadaşlar z3 cihazımı suya düşürdüm tatlı su ama içine su girdi ve ekran gitti ancak iç ekranda güneş ışığında belli oluyor daha önce teleservice vermiştim sanırsam kasa açıklığı vardı bende görememişim şuan adanadayım kvk var burda onlara versem maliyet çıkarmı sonuçta başka servis açtı telefon Turkcellden alınma.dokunmatik çalışmıyor.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Maliyet çıkar servisten geldiğinde onu söylemen gerekirdi ve sorunu o zaman halletmen gerekirdi ekran maliyeti ne ise o çıkar .

XAXT

XAXT

Üye
    Konu Sahibi
Maliyet çıkar servisten geldiğinde onu söylemen gerekirdi ve sorunu o zaman halletmen gerekirdi ekran maliyeti ne ise o çıkar .
ekranda sıkıntı var gibi gözüküyor diymi çünkü herşey çalışıyor birtek görüntü yok ve dokunmatik çalışmıyor ama iç ekranda var görüntü backlight çalışmıyor gibi

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
parlaklıkmı yok demek istediğin , buysa eğer led de sorun onlar dokunmatik lcd beraber değişiyor sana çıkacak maliyet taş çatlasa 260 felan

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: XAXT
XAXT

XAXT

Üye
    Konu Sahibi
parlaklıkmı yok demek isteiğin buysa eğer led de sorun onlar dokunmatik lcd bereber değişiyor sana çıkacak maliyet taş çatlasa 260 felan
aynen iç ekran güneş ışığında yada flaşh tutunca gözüküyor backlight sıkıntılı

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
aynen kardeşim backlight içinde lcd panele ışık veren ledler var onlar sıvı temasında patlamıştır

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
maliyet çıkacağını sanmıyorum su geçirmez olarak satılan bir telefon olduğu için kasa açıklığını eğer kullanıcı hatası olarak belirlemezlerse değişmek zorundalar (sen de biraz itiraz et bu tel su geçirmez değil mi filan diye :D :D ) kullanıcı hatası derlerse 300-400 tl ye yakın bir rakam ödetebilirler servisler diğer yerlerden daha pahalı olur garanti süresi çok azsa başka yere yaptır daha uygun olur

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Heralde suya dayanıklı su geçirmez değil diyerekten garanti vermiyorlar hiç başıma gelmedş hatırladığım bu. Eski telefonum da yağmurda ıslanıp o hale gelmişti zifiri karanlıkta anca bişeyler görünüyordu ama dosyalarımı kurtarmaya yetmedi malesef

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
XAXT

XAXT

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeşim backlight içinde lcd panele ışık veren ledler var onlar sıvı temasında patlamıştır
anakartta problem var dediler tam emin değilim
maliyet çıkacağını sanmıyorum su geçirmez olarak satılan bir telefon olduğu için kasa açıklığını eğer kullanıcı hatası olarak belirlemezlerse değişmek zorundalar (sen de biraz itiraz et bu tel su geçirmez değil mi filan diye :D :D ) kullanıcı hatası derlerse 300-400 tl ye yakın bir rakam ödetebilirler servisler diğer yerlerden daha pahalı olur garanti süresi çok azsa başka yere yaptır daha uygun olur
valla 4 mart 2016 da teleservice verdim dedim kasa açıklığıyla geldi dedim dikkatli kullanmama rağmen cantadaki suyun patlaması uzerine telefon su aldı dedim gerekirse tuketici haklarına basvuracağım dedim :)
Heralde suya dayanıklı su geçirmez değil diyerekten garanti vermiyorlar hiç başıma gelmedş hatırladığım bu. Eski telefonum da yağmurda ıslanıp o hale gelmişti zifiri karanlıkta anca bişeyler görünüyordu ama dosyalarımı kurtarmaya yetmedi malesef
valla 240 tl masraf tutar ddi telefoncu ben servise verdim

Takipçi Satın Al

Üst Alt