hikmet366
Üye
Turkcell SUPERONLİNE tavsiye ederim ama yinede sizin tercihinizNereden Almalıyım İnterneti Adsl Alacağım Fiber Altyapı Yok nereden Almalıyım.
16 mps düşünüyorum
Vodafone
Ttnet
Turkcell
Turknet
Ben bunları düşündüm bana 16 mps doğru düzgün vermeli
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adsl dimi o sadece ismi süper onlineTurkcell SUPERONLİNE tavsiye ederim ama yinede sizin tercihiniz
#Xperia | C4 ....
Bende öyle düşünüyorum ama abim ordan alalım. DiyorŞahsen Ben Ttnet e 1 kuruş paramı vermem
#Xperia | C4 ....
Fiber alt yapı yok malesefTurkcell SUPERONLİNE Bildiğim kadarıyla fiber net
#Xperia | C4 ....
Her evde kutu var alt yapı. Değişti eskiden direkten geliyordu kablo şimdi topraktan geçiottnet çoğu kişi beğenmez kötüydü zaten ama eskiden öyleydi şimdi çok ilgileniyorlar tek sorun akk onun dışında hiçbir sorunu yok en ufak arızada hemen ilgileniyorlar ve olayı çözüyorlar şimdiye kadar en fazla 1 gün netsiz kalmışımdır (en az 2-3 senedir kullanıyorum eskiden yavaşlıyordu son zamanlarda çok iyi) o da direkteki kutuda birşey varmış sinyal gelmemiş en kısa zamanda hemen servis gönderdiler (oturduğunuz yere göre değişebilir)
Evet dinleyen ler Yorumları alalım Nasıl iyi geldimi [emoji51]Neyse Arkadaşlar (Superonline Hiperonline) Biraz sıkıldık değil mi kafayı dağıtalım hemen[emoji16][emoji16][emoji3][emoji3]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
#Xperia | C4 ....
Güzel değil trap seviyorumNeyse Arkadaşlar (Superonline Hiperonline) Biraz sıkıldık değil mi kafayı dağıtalım hemen[emoji16][emoji16][emoji3][emoji3]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
#Xperia | C4 ....
Arkadaşım Güzel olmuş veya olmamış, siz Trap dinlersiniz gayet Tabii, Şahsen bende Elektronik Dans ve Tekno Müzik biz burda İnsanların Müzik Stilini bilemeyiz, benide ilgilendirmez ama, sadece eylence olsun diye arada bir böyle değişiklik olsun dedik, sadece bu,Güzel değil trap seviyorum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi