Ayın Sonunda Eve İnternet Çektireceğim Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
resimler cok ufak :)

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Resimleri güncelledim

exp_l0it

exp_l0it

Üye
herhangi bir ters durum yok, veri izlenmesi disinda. 6.3 ve 6.4 nolu yazilarda acikca ben verini sifrelerini izliyorum diyor.

bu veri izleme filan buyuk ihtimal BTK sozlesmelerinden filan geliyor. size belli bir adres ataniyor, bu atama kim ne yapiyor izlemek icin tamamen. bir sey olursa fatura kime kesilecek belli olmasi icin.
ama bana kalirsa yine de gizlilik ihlali, sifreli yayin/vpn kullanarak asabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir ters durum yok, veri izlenmesi disinda. 6.3 ve 6.4 nolu yazilarda acikca ben verini sifrelerini izliyorum diyor.

bu veri izleme filan buyuk ihtimal BTK sozlesmelerinden filan geliyor. size belli bir adres ataniyor, bu atama kim ne yapiyor izlemek icin tamamen. bir sey olursa fatura kime kesilecek belli olmasi icin.
ama bana kalirsa yine de gizlilik ihlali, sifreli yayin/vpn kullanarak asabilirsiniz.
Özgür iletişim adı verilen bir servis istediğim an çıkabilirim diyor ama sözleşmede internet bağlandıktan 14 gün sonra yazılı bir şekilde dilekçe vermem gerekiyormuş ya 14 günü geçtikten sonra ne oluyor

9.1 bir bakarsan ?

mahmuts6

mahmuts6

Üye
türk.net hakkında çok şikayet var internette. ben daha önce ttnet kullanıyordum çok şükür taahhütüm bitti ve vodafone nete geçtim. hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum. fiber altyapı olmayan bölgelerde adsl hizmeti mevcut.

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
ilk 14 gun herhangi bir ucret filan odemiyorsun. 14.gunden sonra cayman haline modem parasi(aldiysan) ve o ayki kullanim veya tarife parasini oduyorsun
türk.net hakkında çok şikayet var internette. ben daha önce ttnet kullanıyordum çok şükür taahhütüm bitti ve vodafone nete geçtim. hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum. fiber altyapı olmayan bölgelerde adsl hizmeti mevcut.
yanlis hatirlamiyorsam hangi internet sirketinden internet alayim diye konu acmisti konu sahibi ..

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Ya ortak kullandığımız internet de turknet diye hızı iyidi ben memnun olduğum için kotası hızı yüksek ve parası ucuz 60 TL bu yüzden turknet giriyorum

150 akn 1000dk konuşma 16mps hız 60 TL

Vodafone sordum ben adil kullanım kotası bana Yetmez 60 GB kota 16 mps 60 TL bu bana Yetmez

Turkcell sordum 100gb 16 mps 73 TL pahallı v3 kota az

Turk Telekom ise 60gb kota 16 mps 60 TL kota az yine

Bunlarla kıyaslandığında turknet bana göre çok iyi

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
ilk 14 gun herhangi bir ucret filan odemiyorsun. 14.gunden sonra cayman haline modem parasi(aldiysan) ve o ayki kullanim veya tarife parasini oduyorsun

yanlis hatirlamiyorsam hangi internet sirketinden internet alayim diye konu acmisti konu sahibi ..
Modem almadık modem var yani 14 gün sonra çıkarsam ek para ödeyeceğim sadece faturamı ödeyip çıkabileceğim öylemi

• Beğen
Tepkiler: exp_l0it
exp_l0it

exp_l0it

Üye

Üst Alt