Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
Görenler bi zahmet denesin :bigstar:
Beyler 950XL insider redstone son yapı kullanıyorum ekranı kilitlediğimde bildirimler gelmiyordu sırf bunun için 10586 yapısına dönecektim. bu güncelleme gelmiş acaba bi denermisiniz ? kilit ekranı kapalı iken mesaj bildirimleri geliyor mu yada whatsapp bildirimlerinde telefon ötüyor mu :( hasret kaldım bildirimlere illa ekranı açık tutmam gerekiyor bildirimler için

volumezoom

volumezoom

Üye
Şuan Lumia 930'da 8.1 deyim, geçsem mi geçmesem mi bilemiyorum. Beni en çok rahatsız eden konu haritalar uygulamasının here drive kadar işlevsel ve başarılı olamamasıydı daha doğrusu kritik bir anda doğru yol tarifi yapmamasından ötürü 8.1 e geçmiştim. Şuan yeni uygulamalara sahip değilim ama Here Drive harika çalışıyor ve şarj konusunda gayet iyi durumda telefon.Galiba bir süre daha bekleyip geri dönüşleri görmek mantıklı olacak. Umarım güncelleme başarılıdır çünkü uzun bir süredir beklemedeydik.

pissed26

pissed26

Üye
gelmiş yüklüyorum sabırsızlıkla :eller:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
:ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Maceraya gerek yok ama ilginçtir ki th2den daha hızlı, 512mb olduğu halde :ehe
Tek sorunum navigasyon barı. Lanet şey gizlenmiyor ve uygulamaların çoğu ekrana oturmuyor bu yüzden.

pissed26

pissed26

Üye
Daha ilk çıktığında w10'u yüklemiştim o zaman sıkıntı vardı ve 1 aydır 8.1 deydim belki düzelmiştir dedim tekrar w10'a döndüm ama düzelmemiş
bide bende şöyle bi sıkıntı var edge de geçmişe tıkladığım an telefon donuyor geçmişi silemiyorum telefonu rahatlatmak için

serinaga

serinaga

Üye
10.0.14393.82 ...Bu ne ki şimdi ? Baktım yok güncelleme ...

atakanakata

atakanakata

Üye
Şuan Lumia 930'da 8.1 deyim, geçsem mi geçmesem mi bilemiyorum. Beni en çok rahatsız eden konu haritalar uygulamasının here drive kadar işlevsel ve başarılı olamamasıydı daha doğrusu kritik bir anda doğru yol tarifi yapmamasından ötürü 8.1 e geçmiştim. Şuan yeni uygulamalara sahip değilim ama Here Drive harika çalışıyor ve şarj konusunda gayet iyi durumda telefon.Galiba bir süre daha bekleyip geri dönüşleri görmek mantıklı olacak. Umarım güncelleme başarılıdır çünkü uzun bir süredir beklemedeydik.
rahatlıkla geçebilirsin çünkü windows haritalar tamamen here altyapısını kullanıyor. hatta daha temiz arayüz ve daha hızlı çalışıyor here drive a göre.

volumezoom

volumezoom

Üye
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Bir gün önce İnsider ı yüklemiştim gece gece tekrar 8.1 e dönüp 10393.67 ye geldim sabah ekran da gördüğüm mesaj..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Maceraya gerek yok ama ilginçtir ki th2den daha hızlı, 512mb olduğu halde :ehe
Tek sorunum navigasyon barı. Lanet şey gizlenmiyor ve uygulamaların çoğu ekrana oturmuyor bu yüzden.
Çünkü hee geçen yapıda sistem kararlılığı arttığı için sistem kaynağı kullanımı düşüyor. Bu yüzden de eski cihazlardaki performans artıyor.

10.0.14393.82 ...Bu ne ki şimdi ? Baktım yok güncelleme ...
Windows Insider Release Preview halkası için yayınlandı.

serinaga

serinaga

Üye
Çünkü hee geçen yapıda sistem kararlılığı arttığı için sistem kaynağı kullanımı düşüyor. Bu yüzden de eski cihazlardaki performans artıyor.

Windows Insider Release Preview halkası için yayınlandı.

Hımmmm o halde Insider Fast halkasında kalmaya devam :)

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

afwerker

afwerker

Üye
Beyler 950XL insider redstone son yapı kullanıyorum ekranı kilitlediğimde bildirimler gelmiyordu sırf bunun için 10586 yapısına dönecektim. bu güncelleme gelmiş acaba bi denermisiniz ? kilit ekranı kapalı iken mesaj bildirimleri geliyor mu yada whatsapp bildirimlerinde telefon ötüyor mu :( hasret kaldım bildirimlere illa ekranı açık tutmam gerekiyor bildirimler için
arkadaşlar bi bakar mısınız

afwerker

afwerker

Üye
lumia 830 da sıkıntı yok bildirimler düzgün bir şekilde geliyor ve telefon ötüyor :ehe
bende aramalar dışında ekran açık değilse bişey gelmiyor. Kararlı surum mu ? Ben insiderim kararlıya geçeceğim inşallah duzelir

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Dün ve bu sabah sorun yoktu 1 saat önce başladı aynı sorun hiçbir şeyden bildirim gelmiyor :sopa:
2 gün önce 10586dayken hard reset atmıştım şimdi işin yoksa 3mbps ile uygulamaların inmesini bekle.

afwerker

afwerker

Üye
Dün ve bu sabah sorun yoktu 1 saat önce başladı aynı sorun hiçbir şeyden bildirim gelmiyor
2 gün önce 10586dayken hard reset atmıştım şimdi işin yoksa 3mbps ile uygulamaların inmesini bekle.
Uyuz oluyorum bu soruna ya mesaj geliyor bildirim yok whatsapp facebook hiç birşeyden bildirim yok sanki sessiz modda telefon bunun sorunu tahminimce lockscreen.exe uygulamasından kaynaklanıyor 10586 daha iyiydi ama redstonede daha hızlı :( ortada kalıyorsun resmen

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Uyuz oluyorum bu soruna ya mesaj geliyor bildirim yok whatsapp facebook hiç birşeyden bildirim yok sanki sessiz modda telefon bunun sorunu tahminimce lockscreen.exe uygulamasından kaynaklanıyor 10586 daha iyiydi ama redstonede daha hızlı :( ortada kalıyorsun resmen
Ben performans olarak rsyi çok beğendim th2 630da resmen eziyetti, çin işkencesiydi. Bu bildirim sorunu th2ye bir güncelleme geldiği zaman olmuştu bende. 2 gün iyiyken birden bildirimleri alamamaya başlamıştım.

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Su guncelleme benim 930a neden inmiyor? Reset attim indire basiyorum inmiyor

Üst Alt