İlk gözlemlerime göre animasyonlar iyi diye yazdım Ancak WhatsApp üzerinden multitasking ekranını açınca aşırı kasıyor. Ayrıca uygulamalarda(e posta ve mesajlar gibi) çökmeler meydana geliyor.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
O hata beta 2 de ve 3te de vardı hocam. WhatsApptayken çift tık yapıp multitasking ekranına geldiğiniz zaman bir iki saniye donuyordu sonra düzeliyordu. Yine aynı sorun varsa çekiniyorum şuan beta 6 yı kurmak için.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Donma değil de daha çok kasma oluyor o ekranda. Yoksa performans olarak daha iyi ama işte bazı çökme ve böyle üçüncü parti uygulamalarda sıkıntılar başlamış.
Kasma mı ? Hocam ne dersiniz ? Önerir misiniz yine de beta 5ten 6 ya geçmemi ? Ben kasmasına falan takılırım mesela. Bunu göz önüne alarak cevaplarsanız memnun olurum.
hocam örneğinizi çok beğendim helal olsunŞöyle bir benzetme yaparak açıklayayım. Arabayı veya bisikleti ne kadar hızlı sürmeye başlarsanız direksiyon kontrolü o kadar hassas oluyor. O zaman sa ufacık bir yanlış harekette kontrol bir anda gidebiliyor. Apple'da animasyon hızlarını o kadar stabil yapmış ki uygulamalar bu sürüme adapte daha olmadıkları için bu tarz durumlarda hassaslık oluşturuyorlar. Yani siz bunj göz önünde bulundurun. Zaten bu takvimle devam edilirse haftaya gelen Beta ile düzeltilir durum. Eylül ayına doğru da geliştiricilerin yavaş yavaş iOS 10'a adapte olma sürecini takip ederiz.

Bence beta 6 baya müthiş5 egöre
Uygulama geçişleri o kadar hızlıki telefon kendini alamıycak yakında(5s) özellikle uygulamadan geri çıkma
Kurmalı mıyım hocam sizce ?

Bence beta 6 baya müthiş5 egöre
Uygulama geçişleri o kadar hızlıki telefon kendini alamıycak yakında(5s) özellikle uygulamadan geri çıkma
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sıkıntı hocamValla hocam telefonu elime alınca hangi yöne çevirirsem o yöne gidip geliyor 6s plus cihazım
resimle yarımda olsa göstereyim alt kısıma bakın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam sizin cihaz 6S. Bizimkiler daha yavaş olduğu için kasma oluyor. 6 ile 6S arasında bayağı fark var performans olarak. 5S yazdığınızı şimdi gördüm. Ama hız yüzünden frame atlamaları oluyor. Bazı insanlara bu biraz rahatsız edebilir geldiği için belirtmek zorunda kaldım. Ayrıca kendi cihazıma ek diğer yorumlarımı da bu videoya göre söylüyorum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam ben beta 5 ile beta 6 kıyasladım ama burda 9.3.4 var
hocam ben bahsettiğim bug düzelmişmi ? acaba yatay kullanımı engelliyordu hani şu efekt sanmıştım onu hatırladınız mı bi iki sayfa geride ?
bu sıkıntı hocam
Benim bu videoyu atma amacım zaten Beta 5'i kullanıyorduk ama Beta 6'da yaşanan o takılmaları size direkt video üzerinden anlatabilmek adına attım. Yoksa bende zaten Beta 5-6 arasındaki farkı ele aldım.