Noral 10 dan sonra başka cihaz da mı çıkartıldı?Listeden çıkarılan modellere gelmedi demek
iniyor bakalım pil konusunda fark görecekmiyim son zamanlarda çok fazla sarjım gidiyor günde 2 defa takıyordum facebook twiter silmeme arka planları engelleme me rahmenYapı 10586.545 yayınlandı.
Başka sistemlerde güncelleme gelmesinden yakınılır windowsta hep güncelleme geliyor diye yakınıyor insanlarMicrosoft'un şu mantığını hala anlayamadım.
yıldönümü güncellemesini haftaya yayınlayacaklar bu neyin güncellemesi şimdi?
hadi tamam sık sık güncelleme veriyoruz mantığı yapıyor olabilirler belki ama güncellemelerin yüklenmesi yarım saat sürüyor.
950xl e güncelleme yapıyorum şuan ve yarım saatte bitti.
haftaya yıldönümü güncellemesi 40-50 dk sürer temiz.

Kaç mb güncelleme?10586.545 güncellemesi l640 a kararlı sürüm için geldi
Güncelleme yüklemesi gerçekten çok uzun sürüyor 8.0dan 8.1e geçerken, 8.1 cyandan 8.1 gdr2ye geçerken uzun sürüyor derdik ama esas W10 ile uzunu gördüm ben 8.1 gdr2den 10a güncellemek 1 saat 10dk civarı sürüyor bende.güncelleme gelmesinden değil güncellemelerin yüklenmesinin uzun sürmesinden yakınıyorum
ek olarak güncelleme yüklendikten sonra bi 20 dk da uygulamaların falan kendini yüklemesi vs sürüyor.
Mb bilmiyorum ama 3mbps hızla 3-5 dk sürmedi inmesi az bişey mb nerden bakıyoruz kiKaç mb güncelleme?
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
aynen 950 XL de 1 gün bile kullanamıyorum günde 2 kez şarj ne demekArkadaşlar benim telefonda edge bataryayı resmen sömürüyor sizde de böyle bir sorun var mı? Yoksa sadece benim 830 damı böyle bu durum. Size zahmet 830 kullanan ve diğer arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Karalı windows 10 sürümü
1520 de böyle bişey yoktu yaaynen.Arkadaşlar benim telefonda edge bataryayı resmen sömürüyor sizde de böyle bir sorun var mı? Yoksa sadece benim 830 damı böyle bu durum. Size zahmet 830 kullanan ve diğer arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Karalı windows 10 sürümü
Hocam edge sayfanın birbirine girmesi ve reset atmak zorunda kalıyor musun hala düzelmedi edge de sayfanın birbirine girmesiArkadaşlar benim telefonda edge bataryayı resmen sömürüyor sizde de böyle bir sorun var mı? Yoksa sadece benim 830 damı böyle bu durum. Size zahmet 830 kullanan ve diğer arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Karalı windows 10 sürümü