Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Sonunda başardım
Yeni mağazayı kurup öyle denedim oldu
Mağazanın son sürümünün dosyası elinizde var mı? Daha önce kurmuştum ama çok yavaş ve hatalıydı.
Edit: 11607.1000.117.0 sürümünü kurdum ve sorunsuz bir şekilde indi :D

Son düzenleme:

xiseyn

Üye
indiriyor ama yüklenemedi hatası veriyor bende...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Normal bir uygulama gibi bastım ve indirdim (8.1) hem normal hem betayı aynı anda kullanan var mı? Sağlıklı oluyor mu? Yoksa birini silmek mi gerekiyor :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Normal bir uygulama gibi bastım ve indirdim (8.1) hem normal hem betayı aynı anda kullanan var mı? Sağlıklı oluyor mu? Yoksa birini silmek mi gerekiyor :)
Betayı kurduğunda diğeri devre dışı kalıyor zaten açtığında doğrulama yapılmadı diyor Beta'da açtığın için.

dücane

dücane

Üye

Beta sorunsuz acilip calisiyor mu ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Beta sorunsuz acilip calisiyor mu ?
sadece kurdum açtım ama doğrulama yapmadan çıktım, hala kararsızım betayı mı kullansam stabil sürümü mü diye :) şu an stabilde devam ediyorum ama betayı da silmedim henüz :D

skynet

Üye
Güncelleme geldi beta sürüme

skynet

Üye
Mağazanın son sürümünün dosyası elinizde var mı? Daha önce kurmuştum ama çok yavaş ve hatalıydı.
Edit: 11607.1000.117.0 sürümünü kurdum ve sorunsuz bir şekilde indi :D
Kurduğunuz sürümün linkini paylaşır mısın hocam

mp2934

mp2934

Üye
whatsapp beta indirilmeye açılmış

saynesim

saynesim

Üye
Whatsapp beta aktif oldu indirilebilir durumda tıklayıp indirin burdan WhatsApp Beta

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Kurduğunuz sürümün linkini paylaşır mısın hocam

TH2 için kurulabilen son sürüm buymuş hocam daha yeni sürümler için rs1 şart. Son sürüm appx sürekli hata veriyordu manifest dosyasına baktım gereken minimum sürümü 14393 olarak belirlemişler.
Bu arada whatsapp beta dünkü güncellemeyle kitaplığıma geldi benim, umarım hep orada kalır :D

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Beta sürüme güncelleme geldi.

skynet

Üye
Bir fark görmedim

Bay H

Bay H

Üye
2.16.144>2.16.146
Fark ettiğim kadarı ile mesajlaşma içerisinde tarihi belirten gri bar kaldırılmış
-yanlış hatırlamıyorsam- Okunmamış mesaj sayısını gösteren kısma gri bar eklenmiş.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
2.16.144>2.16.146
Fark ettiğim kadarı ile mesajlaşma içerisinde tarihi belirten gri bar kaldırılmış
-yanlış hatırlamıyorsam- Okunmamış mesaj sayısını gösteren kısma gri bar eklenmiş.
Gelen fotoğrafları kaydetmiyor şuan. Ne dosya yoneticisinde ne de fotoğraflarda gözükmüyor.

Bay H

Bay H

Üye
Elim ayağım titriyor, bu ne güzellik

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Faruk Aytekin, flutewoddy, suyunsesi ve 6 diğerleri

skynet

Üye
Sonunda