Haber iOS 9.3.3 Final Sürümü Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
iOS 9.3.3 Final Sürümü Yayınlandı!
Evet arkadaşlar. Apple an itibari ile 9.3.3 final sürümünü indirilebilir halde yayınlandı. Güncellemeyi ota veya iTunes üzerinden cihazınıza indirmek mümkün.

theeternal

theeternal

Üye
Teşekkürler

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
iOS 9 rezaletti. Finali de öyledir eminim.

Bu mesaj iOS 10 dan fırlatıldı.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi

Son sürümlerle bayağı iyileştirdiler hocam. 9.3.2 gayet güzel. 9.3.3'ü bilmiyorum ama. Beklemedeyim. Bugün yarın 9.3.2 için jailbreak gelebilir. Eğer gelirse jailbreak yapacağım

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
theeternal

theeternal

Üye

Hocam ios 10 betalar hiç iyi değil beğenmedim ben iapplebytes videolar izledim zaten ios 10 başlı başına bir saçmalık.
Ekleme:Şuan ios 9.3.2 yim bana göre ios 9 un en stabil sürümü bakalım ios 9.3.3 nasılmış.

0343434

0343434

Üye
iOS 10 Beta 3 9.3.3 sürümünden daha akıcı çalışıyor. Bence iOS 10 bayağı stabil bir işletim sistemi olacak. Bunu 9.3.3 sürümünden geçiş yaptığım için söylüyorum.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
Akıcılıkta sorun yok hocam. O tatmin ediyor. Ama bazı hatalar insanın canını sıkıyor. Mesela saat bazen olmuyor, widgetlar çalışmıyor vs vs... Yoksa çok iyi sürüm

İp5furkan

İp5furkan

Üye
iOS 10 Beta 3 9.3.3 sürümünden daha akıcı çalışıyor. Bence iOS 10 bayağı stabil bir işletim sistemi olacak. Bunu 9.3.3 sürümünden geçiş yaptığım için söylüyorum.

Hocam beta 2 ye göre ne değişiklikler var ? Paylaşırsanız sevinirim.

0343434

0343434

Üye
Hocam beta 2 ye göre ne değişiklikler var ? Paylaşırsanız sevinirim.

Öncelikle beta 1 de olup da beta 2 de geri alınan kilit ekranı sesi geri geldi.
Bu tok ve kısa ses kilit ekranına uyarlanıp yine bu tona yakın bir ses ile revize edilmiş.
Sağlık uygulamasında bilgileri geliştiriciler ile paylaş kısmı eklenmiş.
Ayrıca Siri ayarlarında kullanan uygulamar için bir bölüm hazırlanmış.
Çoğu yerde bahsedilmemiş ama ayarlar menüsünde bir önceki menüye dönmek için yaptığımız soldan sağa doğru parmak hareketini hafifçe yapınca kendi kendine işlemi tamamlıyor ve o efekt daha stabil ve akıcı olmuş.
Ayrıca iMessage üzerinden atmaya başlanılan resimlere Snapchat tarzı kalem ile boyama özelliği eklenmiş, film rulosunda atılan resimler br önceki betada kesilirken şimdi atılan resimler aynı boyutta atılıyor.
Ayrıca gelen bildirimleri açarken ve kapatırken oluşan efektler ise daha böyle solup gitmeksen ziyade daha hareketli ve hızlı olmuş.
Yani genel olarak şunu diyebilirim ki bu beta 9.3.2'den hızlı 9.3.3 ile de biraz daha iyi olmasına rağmen çok yakın performans verdiği için benzer olmuş. Ben ilk defa bir buçuk sene sonunda bir iOS güncellemesi için olmuş diyorum. Ki bunu bir beta olmasına rağmen rahatlıkla diyebilirim.
Bir de üstüne uygulamalar da iOS 10 uyumlu oldu mu artık tadından yenilmez.

• Beğen
0343434

0343434

Üye
Akıcılıkta sorun yok hocam. O tatmin ediyor. Ama bazı hatalar insanın canını sıkıyor. Mesela saat bazen olmuyor, widgetlar çalışmıyor vs vs... Yoksa çok iyi sürüm
Dediğinize kesinlikle katılıyorum ama ben saçma bir iOS 9 sürümünde durmaktansa böylesi -bir betaya göre- güzel bir sürümde durmayı yeğlerim. Zaten 2 aya da uygulamalar uyumlu oldu mu Apple gönlümüzü alır. Tabii şunu da son olarak eklemek isterim ki eğer jb iOS 9 sürümü için çıkarsa geri düşürme işlemi yapacağım.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
Ben de jailbreak bekliyorum. Ama geleceğini de hiç sanmıyorum. Hayırlısı bakalım

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Öncelikle beta 1 de olup da beta 2 de geri alınan kilit ekranı sesi geri geldi.
Bu tok ve kısa ses kilit ekranına uyarlanıp yine bu tona yakın bir ses ile revize edilmiş.
Sağlık uygulamasında bilgileri geliştiriciler ile paylaş kısmı eklenmiş.
Ayrıca Siri ayarlarında kullanan uygulamar için bir bölüm hazırlanmış.
Çoğu yerde bahsedilmemiş ama ayarlar menüsünde bir önceki menüye dönmek için yaptığımız soldan sağa doğru parmak hareketini hafifçe yapınca kendi kendine işlemi tamamlıyor ve o efekt daha stabil ve akıcı olmuş.
Ayrıca iMessage üzerinden atmaya başlanılan resimlere Snapchat tarzı kalem ile boyama özelliği eklenmiş, film rulosunda atılan resimler br önceki betada kesilirken şimdi atılan resimler aynı boyutta atılıyor.
Ayrıca gelen bildirimleri açarken ve kapatırken oluşan efektler ise daha böyle solup gitmeksen ziyade daha hareketli ve hızlı olmuş.
Yani genel olarak şunu diyebilirim ki bu beta 9.3.2'den hızlı 9.3.3 ile de biraz daha iyi olmasına rağmen çok yakın performans verdiği için benzer olmuş. Ben ilk defa bir buçuk sene sonunda bir iOS güncellemesi için olmuş diyorum. Ki bunu bir beta olmasına rağmen rahatlıkla diyebilirim.
Bir de üstüne uygulamalar da iOS 10 uyumlu oldu mu artık tadından yenilmez.

Hocam peki bir kaç şey soracağım.

Mesela WhatsApp bildirimi olunca bu bildirim çubuğunda. Mesaja dokunduğum zaman önüme pat diye geliyordu. O düzeltildi mi ? Kilit ekranında kamerayı açmak için sola kaydırdığımda kasıyordu o düzeltildi mi ? bu widget sayfası nasıl hala kasma var mı ? Ve son olarak hocam. Bu bildirim çubuğunda bildirimler çok fazla olunca aşağı kaydırırken veya yukarı kaydırırken kasma oluyor mu ?

Son düzenleme:
0343434

0343434

Üye
Hocam peki bir kaç şey soracağım.

Mesela WhatsApp bildirimi olunca bu bildirim çubuğunda. Mesaja dokunduğum zaman önüme pat diye geliyordu. O düzeltildi mi ? Kilit ekranında kamerayı açmak için sola kaydırdığımda kasıyordu o düzeltildi mi ? bu widget sayfası nasıl hala kasma var mı ? Ve son olarak hocam. Bu bildirim çubuğunda bildirimler çok fazla olunca aşağı kaydırırken veya yukarı kaydırırken kasma oluyor mu ?

Whatsapp bildirimi geldiğinde zaten dokunursanız uygulama açılır aşağı çekerseniz ise o cevap verme ekranı açılır. Denedim ve aldığım sonuç stabil oldu. Ayrıca fazla bildirim olduğunda kaydırma ile de alakalı bir sıkıntı yaşamadım. Son olarak kamera açma ile alakalı biraz daha stabil hale gelmesi gerekiyor ama kamera açılış hızı 9'a göre daha hızlı. Widget sayfası Apple'ın üzerinde biraz daha çalışması gereken alanlardan biri. Kaliteli widget desteğine sahip çok az cihaz var. Bu da kasma donma açılmama gibi sorunları doğuruyor.

0343434

0343434

Üye
Ben de jailbreak bekliyorum. Ama geleceğini de hiç sanmıyorum. Hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun en öncelikle tabiki. Gönüller 10'a kaydı artık.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Whatsapp bildirimi geldiğinde zaten dokunursanız uygulama açılır aşağı çekerseniz ise o cevap verme ekranı açılır. Denedim ve aldığım sonuç stabil oldu. Ayrıca fazla bildirim olduğunda kaydırma ile de alakalı bir sıkıntı yaşamadım. Son olarak kamera açma ile alakalı biraz daha stabil hale gelmesi gerekiyor ama kamera açılış hızı 9'a göre daha hızlı.

Mesela bildirim gelince dokunuyorsunuz ya uygulamaya girmek için. 5s cihazımda sadece whatsappta oluyor bu. Whatsapp mesajına dokunduğum zaman yanı uygulamaya girmek için mesaja dokunduğum zaman. Pat diye geliyor onu anlatmaya çalıştım hocam. Widgetlar ne alemde kasma var mı hocam cevap vermediniz ama ?

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Whatsapp bildirimi geldiğinde zaten dokunursanız uygulama açılır aşağı çekerseniz ise o cevap verme ekranı açılır. Denedim ve aldığım sonuç stabil oldu. Ayrıca fazla bildirim olduğunda kaydırma ile de alakalı bir sıkıntı yaşamadım. Son olarak kamera açma ile alakalı biraz daha stabil hale gelmesi gerekiyor ama kamera açılış hızı 9'a göre daha hızlı. Widget sayfası Apple'ın üzerinde biraz daha çalışması gereken alanlardan biri. Kaliteli widget desteğine sahip çok az cihaz var. Bu da kasma donma açılmama gibi sorunları doğuruyor.

Peki hocam son düzeltmenizi görmedim kusura bakmayın cevap verdiğiniz için teşekkür ederim:)

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Hocam kilit sesi sanki kesik geliyor neden ?

theeternal

theeternal

Üye
Ben 9.3.3 den 10 public beta 1 e geçtim 3 çıkmış bizi 1 den başlattırdı nasıl yükseltirim :D

Kendi elimle incelemek istedim birde ios 10u

0343434

0343434

Üye
Hocam kilit sesi sanki kesik geliyor neden ?

Daha kısa ve tok bir hale getirmişler. Ama üzerinden biraz daha geçilmesi gerekiyor.

• Beğen
0343434

0343434

Üye
Ben 9.3.3 den 10 public beta 1 e geçtim 3 çıkmış bizi 1 den başlattırdı nasıl yükseltirim :D

Kendi elimle incelemek istedim birde ios 10u

Siz public betaya geçmişsiniz. Çıkan beta 3 ise geliştiriciler için olan profile ait. Yani public beta için yüklediğiniz profili silip geliştiriciler için olan profili yüklemeniz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: theeternal

Üst Alt