Birde şu geliştirici beta yüklemek için 99 dolar bir şeyler var nasıl yükleyebiliriz
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Şimdi detaylıca söylemek gerekirse eğer sizin yüklediğiniz Public beta 1 aslında iOS 10 Beta 2 oluyor. Yakınca çıkacak Public Beta 2 ise çıkan beta 3 olacak. Nereden yükleyebilirime gelirsek de eğer normalde o profile erişmek için sizin bir geliştirici hesabına sahip olmanız lazım ve bünün ücreti 99$ dır. Ama bazı geliştiriciler bu profilin bağlantısını internete koyarak bizim gibi kullanıcıların da edilebilmesine olanak sağlıyor.
O profilin bağlantı ise;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu adrese girip safari üzerinden indir derseniz profili yükleyecektir. Ama daha önceden bir profil yüklediyseniz bunu silmeniz lazım.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Aynen. PB 2 çıktıŞimdi indirdim 1 deyim public beta 2 çıktı

Arkadaşlar acaba böyle bir cevap vermesi bu özelliğin belki Eylül'de geleceğine ipucu verebilir mi? Sizin fikirleriniz nedir? Çünkü iOS 9'da direkt Web üzerinden aratıyordu soruyu.
Saat arayüzü de siyah olmuş. Belki bir umut gelebilir.
İşte hocam o yüzden böyle bir kanıta vardım. İnşallah gelir de şu iOS'in beyaz temasında kurtuluruz.
Dark mode gelirse belki beyaz tema kullanmak isteyen kullanıcıları için kaldırmama ihtimali de söz konusu olabilir . Dark mode isteğe bağlı bir özellik olur ; isteyen açar isteyen kapatır .Nightshiftin mantığı geceleyin gözlerin yorulmamasıydı. Dark modunda amacı o olacaksa bence ya gelmeyecek gelirse de nightshifti kaldıracaklar.
Hocam niyetim sizi çürütmek değil yanlış anlamayın ama Madem dark mod gelecek night shift ne olacak o zaman onu niye verdiler bize ? Ben geleceğini beklemiyorum açık söyleyeyim
yok hocam onu kaldıracaklarını hiç sanmıyorum kaldırsalar getirmezlerdiNightshiftin mantığı geceleyin gözlerin yorulmamasıydı. Dark modunda amacı o olacaksa bence ya gelmeyecek gelirse de nightshifti kaldıracaklar.
yok hocam onu kaldıracaklarını hiç sanmıyorum kaldırsalar getirmezlerdi