Haber iOS 9.3.3 Final Sürümü Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
aynen hocamda beta 2 ninde halka açık versiyonu varmış hatta 3 de gelcekmiş bugün yarın onlara nasıl terfi edicez :D 1 de baya hatalar var

theeternal

theeternal

Üye
Birde şu geliştirici beta yüklemek için 99 dolar bir şeyler var nasıl yükleyebiliriz

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

0343434

0343434

Üye
Birde şu geliştirici beta yüklemek için 99 dolar bir şeyler var nasıl yükleyebiliriz

Şimdi detaylıca söylemek gerekirse eğer sizin yüklediğiniz Public beta 1 aslında iOS 10 Beta 2 oluyor. Yakınca çıkacak Public Beta 2 ise çıkan beta 3 olacak. Nereden yükleyebilirime gelirsek de eğer normalde o profile erişmek için sizin bir geliştirici hesabına sahip olmanız lazım ve bünün ücreti 99$ dır. Ama bazı geliştiriciler bu profilin bağlantısını internete koyarak bizim gibi kullanıcıların da edilebilmesine olanak sağlıyor.
O profilin bağlantı ise;

Bu adrese girip safari üzerinden indir derseniz profili yükleyecektir. Ama daha önceden bir profil yüklediyseniz bunu silmeniz lazım.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Şimdi detaylıca söylemek gerekirse eğer sizin yüklediğiniz Public beta 1 aslında iOS 10 Beta 2 oluyor. Yakınca çıkacak Public Beta 2 ise çıkan beta 3 olacak. Nereden yükleyebilirime gelirsek de eğer normalde o profile erişmek için sizin bir geliştirici hesabına sahip olmanız lazım ve bünün ücreti 99$ dır. Ama bazı geliştiriciler bu profilin bağlantısını internete koyarak bizim gibi kullanıcıların da edilebilmesine olanak sağlıyor.
O profilin bağlantı ise;

Bu adrese girip safari üzerinden indir derseniz profili yükleyecektir. Ama daha önceden bir profil yüklediyseniz bunu silmeniz lazım.

Benim sorunum değildi ama ilginizden dolayı çok teşekkür ederim hocam. Umarım çoğu kişi için faydalı olur paylaştığınız link.

• Beğen
Tepkiler: 0343434
theeternal

theeternal

Üye
Eyvallah hocam

theeternal

theeternal

Üye
Şimdi indirdim 1 deyim public beta 2 çıktı :D

0343434

0343434

Üye

Arkadaşlar acaba böyle bir cevap vermesi bu özelliğin belki Eylül'de geleceğine ipucu verebilir mi? Sizin fikirleriniz nedir? Çünkü iOS 9'da direkt Web üzerinden aratıyordu soruyu.

theeternal

theeternal

Üye

Arkadaşlar acaba böyle bir cevap vermesi bu özelliğin belki Eylül'de geleceğine ipucu verebilir mi? Sizin fikirleriniz nedir? Çünkü iOS 9'da direkt Web üzerinden aratıyordu soruyu.

Hocam sanmıyorum bence siriyi geliştirmişler

• Beğen
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
Saat arayüzü de siyah olmuş. Belki bir umut gelebilir.

0343434

0343434

Üye
Saat arayüzü de siyah olmuş. Belki bir umut gelebilir.

İşte hocam o yüzden böyle bir kanıta vardım. İnşallah gelir de şu iOS'in beyaz temasında kurtuluruz.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
İşte hocam o yüzden böyle bir kanıta vardım. İnşallah gelir de şu iOS'in beyaz temasında kurtuluruz.

Hocam niyetim sizi çürütmek değil yanlış anlamayın ama Madem dark mod gelecek night shift ne olacak o zaman onu niye verdiler bize ? Ben geleceğini beklemiyorum açık söyleyeyim

• Beğen
İp5furkan

İp5furkan

Üye
Nightshiftin mantığı geceleyin gözlerin yorulmamasıydı. Dark modunda amacı o olacaksa bence ya gelmeyecek gelirse de nightshifti kaldıracaklar.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Nightshiftin mantığı geceleyin gözlerin yorulmamasıydı. Dark modunda amacı o olacaksa bence ya gelmeyecek gelirse de nightshifti kaldıracaklar.

Dark mode gelirse belki beyaz tema kullanmak isteyen kullanıcıları için kaldırmama ihtimali de söz konusu olabilir . Dark mode isteğe bağlı bir özellik olur ; isteyen açar isteyen kapatır .

• Beğen
0343434

0343434

Üye
Hocam niyetim sizi çürütmek değil yanlış anlamayın ama Madem dark mod gelecek night shift ne olacak o zaman onu niye verdiler bize ? Ben geleceğini beklemiyorum açık söyleyeyim

Yok kesinlikle alınacak bir durum olmamakla birlikte dediklerinize katılıyorum. Zaten Dark Mode gelirse eğer bir opsiyon olarak bulunacağı için beyaz tema kullanımında Nightshift kullanılır. Siyahta zaten gerekmez. Bana üstteki yorumdan da yola çıkarak böylesi mantıklı geldi.

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
theeternal

theeternal

Üye

yok hocam onu kaldıracaklarını hiç sanmıyorum kaldırsalar getirmezlerdi

İp5furkan

İp5furkan

Üye
yok hocam onu kaldıracaklarını hiç sanmıyorum kaldırsalar getirmezlerdi

O zaman dark modun da geleceğini zannetmiyorum hocam. İnşallah apple beni çürütür de gelir kullanırız :)

• Beğen
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
Gelecek bence ya. Benim umudum var

iPhone 6 İle Gönderildi

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
Bencede gelecek ama ileride gelir diye düşünüyorum

serkan

Üye
Arkadaşlar 9.3.2 kullanıyorum 9.3.3 te bir hata bulan var mı nasıl bu güncelleme sizce?

Üst Alt