Faturasız 1 mbps internet ne kadar tatmin eder?

Sponsorlu Bağlantılar

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
1 mbps internet ne kadar tatmin eder?
Laptoptan abanıcam, sınırsız 1 gb olacak en az bu vardı, sizce ne kadar tatmin eder? 8mbps alışkanlığından 1 mbps ile telefonda bile işimi görmemişti doğrusu. + Haxball tarzı oyunlarda açılmıyor. :( Bir yerde şu yazıyı buldum alıntılayayım:

mbps (megabit per second) / saniyede 1 megabit.

teorik hız: 1,000,000/8=125,000 byte/s = 122 kilobyte/saniye
türkiye şartlarında hız 115~120 kb/s arasında seyreder. azami olarak;
: 7,15 (ortalama 7 )
: 429 (ortalama 380~400 )
: 10299 / 10,05 (ortalama 9,50~10 )
: 301 (ortalama 290~295 )veri indirilebilir.

1 mbps ile bir ayda çok rahat 100 gb veri indirilebildiğinden 8 mbps tarife ile verilen
15 gb (şimdi 8 gb) kota bu nedenle müthiş komik olmaktadır.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ben 3 4 Sene Öncesinde KUllanıyordum Snde Max 130 Kb İndirme Yapıyorsun Yani 700 Mblik Filmi Ortalama 1.5 Saatte İndiriyorsun İş Görür Yinede Hiç Olmamasından İyidir

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
ben 3 4 Sene Öncesinde KUllanıyordum Snde Max 130 Kb İndirme Yapıyorsun Yani 700 Mblik Filmi Ortalama 1.5 Saatte İndiriyorsun İş Görür Yinede Hiç Olmamasından İyidir

Bi tek Haxball atamıycam ya onunda çözümü var mı :(

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Düşük Pingli Net Gerek Onun İçin

Pingden dolayımı böyle yani? Bi hız testi yapıp bakmak lazım. 1 gb buldum 20 tlye yeter o heralde. :) Birde sitede 1kbps diyo bu yanlış yazılmış olabilir mi?
Ayrıca Upload Hızı kaçtır acaba? :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Pingden dolayımı böyle yani? Bi hız testi yapıp bakmak lazım. 1 gb buldum 20 tlye yeter o heralde. :) Birde sitede 1kbps diyo bu yanlış yazılmış olabilir mi?
Ayrıca Upload Hızı kaçtır acaba? :D

Online Oyunlarda Ping Önemlidir.Telefonun yada Hattın Çekmiyorda Olabilir.

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Online Oyunlarda Ping Önemlidir.Telefonun yada Hattın Çekmiyorda Olabilir.

Hayır çekiyor.. Telefon dibimde nasıl çekmez hatta sıkıntı yok ayrıca kurdgum odalara da baskaları gelemiyor.
1kbps kısmınada ilginenin derim :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hayır çekiyor.. Telefon dibimde nasıl çekmez hatta sıkıntı yok ayrıca kurdgum odalara da baskaları gelemiyor.
1kbps kısmınada ilginenin derim :D
İlgilendim İşte Birşeyde Sorun Var Diyorum Ya Telefonda Yada Hatta Turkcell İle Görüşün Olmazsa Az Çekiyor Filan Deyin

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
İlgilendim İşte Birşeyde Sorun Var Diyorum Ya Telefonda Yada Hatta Turkcell İle Görüşün Olmazsa Az Çekiyor Filan Deyin

1 kbps çekmiyor sitede 1 kbps çekiyor yazmışlar dedim.. sorun yok dostum geçen sene kullandım aynı paketi nete girince sıkıntısız ama gel gör ki işin içine oyuna girmek girerse problem oluyor. bu arada hız 7.2 mbps..

EDİT : hani yani o 1 kbps 1 mbps olmayacak mı?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1 kbps çekmiyor sitede 1 kbps çekiyor yazmışlar dedim.. sorun yok dostum geçen sene kullandım aynı paketi nete girince sıkıntısız ama gel gör ki işin içine oyuna girmek girerse problem oluyor. bu arada hız 7.2 mbps..

EDİT : hani yani o 1 kbps 1 mbps olmayacak mı?
Olabilir Yanliş Yazılmişta Olabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt