Beta sürüm için şu an yeni kayıt almıyorlar. Whatsapp ilk yayınlandığı zamanlarda kayıt almışlar yani sonradan gelenler yükleyemiyor.Beta sürümü nasıl kullanabilirim, mağazada bulamadım, yardım edebilecek arkadaşlar var mı acaba?
teşekkürler sağolun.Beta sürüm için şu an yeni kayıt almıyorlar. Whatsapp ilk yayınlandığı zamanlarda kayıt almışlar yani sonradan gelenler yükleyemiyor.
Sonunda istediğimiz olmuşta neden inatla application barı kaldırmıyorlar anlamadım. Ne gerek var şimdi ordaki seçim şeysine zaten mesaj kutularının sol tarafına dokunarak seçebiliyoruz.2.16.88 beta:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onu da denediler ama bir türlü neyin ne olacağına karar veremiyorlar.Sonunda istediğimiz olmuşta neden inatla application barı kaldırmıyorlar anlamadım. Ne gerek var şimdi ordaki seçim şeysine zaten mesaj kutularının sol tarafına dokunarak seçebiliyoruz.
bence bunlar app barı kaldırmayı beceremiyor, o yüzden illa oraya bir tane buton iliştirmek zorunda kalıyorlar
madem yaptın öyle daha niye fanteziler deniyorlar o zaman anlamak mümkün değilgeçen alt barsız bi beta sürüm vardı çok hoş duruyordu
Açılırken ayrı bekletiyor, uygulamaya geri dönerken ayrı. Hatta bazen sürdürülüyorda kalıp donuyor. 8.1de bile yavaş.Abi bu kadar şey ekliyorlar da uygulama adam gibi performans sağlamıyor ki. Instagram, Facebook gibi port uygulama yapsalardı onun üzerine güncelleme verselerdi olmaz mıydı?
Bu malesef 8.1 le alakalı bir şey evrensel uygulamalar ya hiç bekletmiyor ya da saliselik resim gosteriyorAçılırken ayrı bekletiyor, uygulamaya geri dönerken ayrı. Hatta bazen sürdürülüyorda kalıp donuyor. 8.1de bile yavaş.
O splash screenlar loading ve resuming ekranlarının gizlenmiş hali işte. Aynı durum iOS'ta da var Androiddede. Ama onlarda daha kısa ve görsel.Bu malesef 8.1 le alakalı bir şey evrensel uygulamalar ya hiç bekletmiyor ya da saliselik resim gosteriyor
Sent from mTalk using lumia950