Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ne uğraştı adamlar ya. Arama tuşu gayet güzeldi yukardayken. Application bar bence komple kalkmalı çirkin duruyor.
Yada direk iOS portu yapsalarda adam gibi WhatsApp kullansak.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Beta sürümü nasıl kullanabilirim, mağazada bulamadım, yardım edebilecek arkadaşlar var mı acaba?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Beta sürümü nasıl kullanabilirim, mağazada bulamadım, yardım edebilecek arkadaşlar var mı acaba?
Beta sürüm için şu an yeni kayıt almıyorlar. Whatsapp ilk yayınlandığı zamanlarda kayıt almışlar yani sonradan gelenler yükleyemiyor.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.16.88 beta:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
2.16.88 beta:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonunda istediğimiz olmuşta neden inatla application barı kaldırmıyorlar anlamadım. Ne gerek var şimdi ordaki seçim şeysine zaten mesaj kutularının sol tarafına dokunarak seçebiliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sonunda istediğimiz olmuşta neden inatla application barı kaldırmıyorlar anlamadım. Ne gerek var şimdi ordaki seçim şeysine zaten mesaj kutularının sol tarafına dokunarak seçebiliyoruz.
Onu da denediler ama bir türlü neyin ne olacağına karar veremiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bence bunlar app barı kaldırmayı beceremiyor, o yüzden illa oraya bir tane buton iliştirmek zorunda kalıyorlar

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
bence bunlar app barı kaldırmayı beceremiyor, o yüzden illa oraya bir tane buton iliştirmek zorunda kalıyorlar

geçen alt barsız bi beta sürüm vardı çok hoş duruyordu

Krnl386

Krnl386

Üye
Yorumlara baktığım da aynen katılıyorum. Şimdide altta basınca seçme menüsü. Çok garip, gereksiz yerde.

onursarii

Üye
Video gönderirken upload bir dert, upload bitiyor whatsapp'ın işlemesi bi dert, o arada whatsapp'ta kasmaktan işlem yapamamak da ayrı dert. :)

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.16.90 beta ile mesajları alıntılama geldi.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, KırmızıBeyaz60, dücane ve 2 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
gruplarda kime cevap verdiğimiz belli olsun diye mi yapmışlar? :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.16.92 beta:

furyzer0

furyzer0

Üye
Bu kadar makyajla uğraşacaklarına evrensel app yapsalardı keşke viber ne güzel mesela

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: onursarii

onursarii

Üye
Abi bu kadar şey ekliyorlar da uygulama adam gibi performans sağlamıyor ki. Instagram, Facebook gibi port uygulama yapsalardı onun üzerine güncelleme verselerdi olmaz mıydı?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Abi bu kadar şey ekliyorlar da uygulama adam gibi performans sağlamıyor ki. Instagram, Facebook gibi port uygulama yapsalardı onun üzerine güncelleme verselerdi olmaz mıydı?
Açılırken ayrı bekletiyor, uygulamaya geri dönerken ayrı. Hatta bazen sürdürülüyorda kalıp donuyor. 8.1de bile yavaş.

• Beğen
Tepkiler: versino2
furyzer0

furyzer0

Üye
Açılırken ayrı bekletiyor, uygulamaya geri dönerken ayrı. Hatta bazen sürdürülüyorda kalıp donuyor. 8.1de bile yavaş.
Bu malesef 8.1 le alakalı bir şey evrensel uygulamalar ya hiç bekletmiyor ya da saliselik resim gosteriyor

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu malesef 8.1 le alakalı bir şey evrensel uygulamalar ya hiç bekletmiyor ya da saliselik resim gosteriyor

O splash screenlar loading ve resuming ekranlarının gizlenmiş hali işte. Aynı durum iOS'ta da var Androiddede. Ama onlarda daha kısa ve görsel.

Üst Alt