Haber Sony son Marshmallow güncellemesiyle STAMINA modu geri getirdi, ama aslında gelmedi. İşte nedeni!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Arayüz hızlı ona lafım yok kesinlikle.
Ama ne bileyim şarj olayı canımı sıkıyor biraz bide buglar var ondan hata düzeltme güncellemesi bekliyorum 2 3 güne bi güncelleme kontrol ediyorum :-D
Sony de rom atma falan daha görmedim hiç bilmiyorum ama bu gidiş öğreneceğim gibi kıtkat dönmeyi.
Öğrenirsem de sıkıntı rom denerim custom ondan ona atlamaya başlarım sakat iş :-D
G2 de baya rom denedim sonunda kıtkat dönüp bıraktım kardeşime.

Bu arada Htc 10 ü çok istiyorum lakin çok pahalı bir telefona 1500 üstünü çok görüyorum :-)
M8 bile 1500 üstü heralde halâ Bu ara pek bilmiyorum.
Asıl STAMINA gelse düzelecek de işte...
Hem custom romlar var hemde stock. Ben her yeni güncellemede stock romu flashlıyorum telefon temizleniyor iyi oluyor.

HTC 10'u bende isterim valla ama fiyatı :D Hayaller, hayatlar :D

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Asıl STAMINA gelse düzelecek de işte...
Hem custom romlar var hemde stock. Ben her yeni güncellemede stock romu flashlıyorum telefon temizleniyor iyi oluyor.

HTC 10'u bende isterim valla ama fiyatı :D Hayaller, hayatlar :D
Asıl stamina gelmez gibi z5 e vermedikten sonra z2 Z3 e hiç vermez heralde. İnş gelen stamina bi işe yarar bişey olur :-)
Bende temiz kurulum ile geçtim marshmallowa sıkıntı yaşamamak için .
Kıtkat geçmek şarj bakımından mantıklı olabilir de lollipop marshmallow gibi seri değil sanırım kullanmadım sony de kıtkat ama lg de kıtkat ile lollipop arasında baya fark vardı art ve dalvık olayı yuzunden.
Bi de bu google hizmetleri battery drain sorununu çözse gerisi hallolur gibi xda daki custom romlarda bunu çözdük falan diyorlar ama denemedim hiç.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Asıl stamina gelmez gibi z5 e vermedikten sonra z2 Z3 e hiç vermez heralde. İnş gelen stamina bi işe yarar bişey olur :-)
Bende temiz kurulum ile geçtim marshmallowa sıkıntı yaşamamak için .
Kıtkat geçmek şarj bakımından mantıklı olabilir de lollipop marshmallow gibi seri değil sanırım kullanmadım sony de kıtkat ama lg de kıtkat ile lollipop arasında baya fark vardı art ve dalvık olayı yuzunden.
Bi de bu google hizmetleri battery drain sorununu çözse gerisi hallolur gibi xda daki custom romlarda bunu çözdük falan diyorlar ama denemedim hiç.
Yok Kitkat'tada arayüz baya iyiydi. Zaten yeni Xperia Home apk'sı atınca daha iyi olur.
Haziran sonuna kadar STAMINA gelmezse ben geçerim sanırım.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Yok Kitkat'tada arayüz baya iyiydi. Zaten yeni Xperia Home apk'sı atınca daha iyi olur.
Haziran sonuna kadar STAMINA gelmezse ben geçerim sanırım.
Bende güncelleme bekliyorum adam olmazsa internetten araştırıp geçerim artık :-)
Kıtkatta 2 gün kullanırım heralde.

zencibitc

zencibitc

Üye
Bende kitkat taraftarıyım ama bazı uygulamalar marshmallowda daha iyi çalışıyor örneğin snapchat 2 rom arasında bu program için büyük performans farkı var tabi sadece snapchat değil ben nordic Rusya ve Almanya. 575 ftflerini denedim pil için en iyisi Almanya ftf si

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt

Üst Alt