Evrensel güzel bir mp3 player var mı? Groove yetiyor gayet güzel ancak merak ettim
Sent from mTalk using lumia950
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhem müzik hem video için güzel evrensel bir uygulama ve ücretsiz dene derim
11.6.63.0 sürümü, aşağıdan erişebilirsiniz.11.6.36.0 ve 46.0 sürümlerinin geldiği belirtiliyor.
46 sürümünü aşağıdan yükleyebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Profil kısmına şöyle bir kredi ekranı eklenmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sefer de 11.6.72.0 çıkmış11.6.63.0 sürümü, aşağıdan erişebilirsiniz.

)gayet stabil ben diğer facebook'u silerim artık zaten herşeyimiz beta buda beta olsun bareResmi Facebook uygulamasının indirilebilir olduğu belirtiliyor.(Uygulama 96Mb kadar)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet, uygulama kullanılabilir durumda.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben zaten facebook beta kullanıyordum o yüzden sorun yok.gayet stabil ben diğer facebook'u silerim artık zaten herşeyimiz beta buda beta olsun bare

Bölgeyi Almanya yapınca anca indirebildim,Abd yaptığımda indirmeme izin vermedi.Resmi Facebook uygulamasının indirilebilir olduğu belirtiliyor.(Uygulama 96Mb kadar)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet, uygulama kullanılabilir durumda.
benim bölge tr bu şekilde demin indirdimBölgeyi Almanya yapınca anca indirebildim,Abd yaptığımda indirmeme izin vermedi.
kademe kademe açtılar demek bölgelerebenim bölge tr bu şekilde demin indirdim
Benim cihaz bölge olarak abd kalmış meğer,Abd den inmeyince aklıma almanya yapmak geldi. tr yi hiç denemedim.bu arada kaldırdım zaten,kişiler senkronizasyonu olmadı.benim bölge tr bu şekilde demin indirdim
İlk açtığımda attı ancak şuan normal uygulamadan daha stabil geliyor, tabii uzun vadede neler olacak bekleyip göreceğiz.Çöküyor bu facebook da, atıyor uygulamadan bir süre sonra.
Edit: Yok yok çok atmıyor, 1-2 kere attı diye yazmıştım da bir daha atmadı![]()
Takılmamak gerekir, malum sistemimizin hiç stabil olmaması bunun sebeplerinden birisi, benim lumia 520 cihazımda sorunsuz çalışan messenger ve facebook beta çok daha ustun özelliklere sahip cihazlarda sorunlu olabiliyor. Ben buna alıştım, benim cihazım güçsüz bir cihaz olmadığı için 950 nin açtığı uygulamayı benim açamamam normal ama benim açtığım uygulamayı 950 gibi bir cihaz açamıyorsa bi sıkıntı var demektir.Facebook uygulaması bende calısmıyor. Sürekli atıyor
Benim 520'de sadece beta messenger ve beta face var. Diğerlerinden daha stabilFacebook 630da kararsız. Bazen açılırken atıyor, bazen açılıyor 2-3dk durup atıyor, bazen daha uzun sürüyor ama sonuçta atıyor. Messenger için bişey demek istemiyorum berbat durumda.