Öneri Samsung Galaxy S7 LG G5 HTC 10 4K Video Çekim Ve Isınma Testi

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 LG G5 HTC 10 4K Video Çekim Ve Isınma Testi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kaç Dk Kayıt Yapıyorlar Acaba Elma Sınırsız Kayıt Yaptırıyodu En Son Bunlarda Sınır Vardı Sanırım

man20

man20

Üye
Kaç Dk Kayıt Yapıyorlar Acaba Elma Sınırsız Kayıt Yaptırıyodu En Son Bunlarda Sınır Vardı Sanırım
saçma bir video. HTC'nin depolaması dolduğu için otomatikman durdu video. lg'ye 5 dk sınır konulmuş o yüzden 5 dk çekim yapabiliyor. samsung da da ne kadar dayandığı belli değil diğerleri durunca, adam kendi durdurdu çekimi.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
saçma bir video. HTC'nin depolaması dolduğu için otomatikman durdu video. lg'ye 5 dk sınır konulmuş o yüzden 5 dk çekim yapabiliyor. samsung da da ne kadar dayandığı belli değil diğerleri durunca, adam kendi durdurdu çekimi.
Ortasını Bulup Test Etmek Gerek İşte Elimde Olsa En Güzel Şekilde Test Ederdimde

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Elma sınırsız olsa ne olur sd kart yok. Oda bir zaman durur. Ama diğerleri 2 tb ye kadar kart desteği var bir uygulama ile hal olur

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve teknolojibaronu
Luck Star

Luck Star

Üye
Ortalama değerlere bakarsak en az ısınandan, en çok ısınana S7 < G5 < 10 olduğu görülüyor. Isı konusunda Sony'den iyi olsa da HTC yine başarısız.
5dk kayıt sınırı nedeni aşırı ısınma, performans kaybı ve depolama nedeninden dolayı getirildiğini düşünüyorum.
Depolama konusunda bende 5dk limiti yok S7 Edge'de ancak ne kadar kayıt eder bilemem. 5dk 4k video 1.8gb.

MaxipmaN

Üye
Elma sınırsız olsa ne olur sd kart yok. Oda bir zaman durur. Ama diğerleri 2 tb ye kadar kart desteği var bir uygulama ile hal olur

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaz sıcağında üreticiye uymayıp sınırsız video çek sonra bozuldu :halay2:

hikmet366

hikmet366

Üye
yaz sıcağında üreticiye uymayıp sınırsız video çek sonra bozuldu :halay2:
aynen s6 basıma geldi cihaz cok ısındığı için odak motoru bozulmuştu ve kamera yı değiştirdi servis biraz uğraştım ama olsun. fazla 4k video çekmeyniz yazın

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Galaxy s7 nin 4k çekim süresini test ettim 11 dakika 51 saniyede durdu. Ve otomatik olarak yeniden kayıda başladı. Böyle yapmasının sebebi video dosyasının boyutunun 4gb ta ulaşmasıymış. 4gb tan büyük video kaydetmiyor.
4k gereksiz hacılar en iyisi 1080p60fps

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
aynen s6 basıma geldi cihaz cok ısındığı için odak motoru bozulmuştu ve kamera yı değiştirdi servis biraz uğraştım ama olsun. fazla 4k video çekmeyniz yazın
Aynen konuyu gormustum, telefon ateş ediyordu resmen cok yuksekti sicakliklar.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

Üst Alt