Telefon Tavsiyesi Telefon alacağım, kararsızım.Fikirlerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sizce hangisi

• G4

• Z3+

• G3

• Z3

• xiaomi mi5'i bekle

• M5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

abcderhan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung iyi tabii ki de ama mi5 baya ucuz ancak şöyle bir durum var bakalım beklenen fiyattan gelebilecek mi?

Benim sevdiğim markalar Samsung, meuzi, xiaomi dir. Ülkemizde bilinen çoğu markayı kullandım, Samsung dışında sonuç hep hüsran.

S7ler, s6 lar, note 5, htc 10 belki, asus zenfone 3 deluxe belki olabilir. Bütçe belirtirseniz daha iyi olur eğer mi5 beklenen fiyattan gelirse zaten çok iyi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samsung iyi tabii ki de ama mi5 baya ucuz ancak şöyle bir durum var bakalım beklenen fiyattan gelebilecek mi?

Benim sevdiğim markalar Samsung, meuzi, xiaomi dir. Ülkemizde bilinen çoğu markayı kullandım, Samsung dışında sonuç hep hüsran.

S7ler, s6 lar, note 5, htc 10 belki, asus zenfone 3 deluxe belki olabilir. Bütçe belirtirseniz daha iyi olur eğer mi5 beklenen fiyattan gelirse zaten çok iyi.

fiyat maksimum 1250 olabilir gibi o civarlarda

Luck Star

Luck Star

Üye
Mi5 o zaman diğerleri üzer.

• Beğen
Tepkiler: abcderhan
byAndroid

byAndroid

Üye
1250 ye anca en düşük model mi 5 alırsın o da yurt dışından. Garantisi bile olmaz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abcderhan

Üye
    Konu Sahibi
1250 ye anca en düşük model mi 5 alırsın o da yurt dışından. Garantisi bile olmaz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yol g4 gibi şimdilik şarjını düşünüyordum bugün bir resim yeter bu şarj detirdi bana
mi note pro bulabilir miyim peki sizce

Luck Star

Luck Star

Üye
16gb mi note pro 1750TL diye görmüştüm. G4'te ghost screen yaşayabilirsin, şarjı az gidecektir. Onun dışında kötü değil.

Üst Alt