Telefon Tavsiyesi Telefon alacağım, kararsızım.Fikirlerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sizce hangisi

• G4

• Z3+

• G3

• Z3

• xiaomi mi5'i bekle

• M5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

abcderhan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım, kararsızım.Fikirlerinizi bekliyorum
Aradigim özellikler:
iyi kamera, en az 5 inc 1080p ekran, idareli pil, en az 3gb ram, Sony, LG düşünüyorum elimde olsa xiaomi.
İnternette gezinecegim (bol), müzik dinleyecegim(kulaklik ile), video izlerim(az-orta derece), orta-üst derecede oyun oynarım.
Bütçeyi ise G4 ün fiyatı ile sınırlandırıyorum.
Aklimda g4 ve z3+ almak vardi fakat g4'un pili kötüymüş, z3+'in da fiyati yüksek(neden g4e yakin değil ki).
sony nin kamera performansı kötü imiş.
aklim hep sonyde idi pili ve kamerası olarak ama durum farklıymış. LG g3 düşünürsek g4 varken gerek yok yorumları okudum.z3 ve g3 Snapdragon801, z3+ Snapdragon810 islemcileri isi sorunu yapıyormus ne kadar dert edilebilir bilmem.
G3, G4, Z3, Z3+, M5 bunlar arasında sıralama yapar mısınız ? Fikir, önerileriniz nelerdi ?

zulkifaltin

zulkifaltin

Üye
Öncelikle Sony nin kamera performansı çok çok güzel. Detayları çok güzel veriyor ve performanslı bir telefon. Ama fiyat olarak düşündüğümüzde hazır G4 ün fiyatı düşmüşken LG G4 alınabilir. Memnun kalacağını umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: abcderhan
0343434

0343434

Üye
Bahsettiğiniz cihazlar arasından en olabilitesi fazla olan g4'tür

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
furyzer0

furyzer0

Üye
Xiaomi mi5 miturkiyede satışa çıkacak o kadar bekleyebilirsen güzel cihaz

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
furyzer0

furyzer0

Üye
Miturliye resmi xiaomi turkiye koludur yani bir sıkıntı çıkmaz.site fan sitesi ancak xiaomi resmi site yetkisi vermiş
Edit:miuiturkiye imiş adı

Son düzenleme:
  • Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 5 Ağustos ayında gelecek. En düşük versiyonu 1200 den kapı açacak. En yüksek te en fazla 1700 olur. Beklersen alırsın. Mi 4 kullanıyorum gören hayran kalıyor. Gündüz otomatik modda g4 den daha canlı foto çekiyor tabi bunda benim doygunluk ayarlarını en yüksek te tutmamdan kaynaklı. Ön kamerada çok iyi. Miui 8 de çıktı bugün. Yukleyenler daha performanslı olduğunu söylüyorlar
Edit : hepsiburada 2gb ramli modeli getiriyor şuanda satışta.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
  • Beğen
furyzer0

furyzer0

Üye
Mi 5 4gb ram 128 gb hafızalı olanı kaç tlden gelir sence?

savaza

savaza

Üye
lg g4 yada samsung note 4 tavsiye ederim :)

• Beğen
0343434

0343434

Üye
lg g4 yada samsung note 4 tavsiye ederim :)

Katılıyorum Note 4'de iyi cihaz ama bir 4 ay sonra Note 6 çıkacağı için 5 bu fiyat seviyelerine iner.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Mi5 in 128 lik versiyonunu getirmeyecekler bence. Mi4 ünde 64lük versiyonu gelmemişti.

Emre

Üye
Mi 5'in Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Açıklama yapıldı mi 5 in tüm sürümleri gelecek. Fakat en iyi cihazın şuanda bile stok sorunu var o tahminimce daha sonra gelecektir. Mi 4 ün 64 lük versiyonu uretilmiyor o yüzden gelmedi. Şuanda 3gb ramlisi de uretilmiyor. 2 gb dan devam. Hepsiburada 700 lira civarında olması lazım

abcderhan

Üye
    Konu Sahibi
anket eklendi

byAndroid

byAndroid

Üye
Ayrıca resmi olarak satışa çıkmadan önce Miui Türkiye forumunda bir kaç satıcı var. Onlar aracılığıyla alabilirsiniz. İstediğiniz modeli getiriyor. Sağlam bi yer yani. Referans vs. Çok. Zaten xiaomi nin onayladığı Türkiye resmi forumu. Şuan orda 128 gb mı 5 ımei işlemleri dahil 2000 lira. Mi 4s 16 gb 950 lira, 64 gb 1150 lira, mi max 1200 lira vs.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Listedeki cihazların hepsinin ikinci el piyasası bitmiş vaziyette kendi durumlarıda bununla paralel, mi5 bekle :oke:

Luck Star

Luck Star

Üye
lg ve sony benim gözümde çöp. Isınıp sorun çıkarmaktan başka bir işe yaramazlar eğer denk gelmezsen de çok şanslısın demektir. Çok fazla değişim yapılıyor parça yerine telefonu değişiyorlar direk. G4 ve G5 te ekranda ghosting sorunu var.

Bu listede tabii ki mi5 sorman bile hata. Başka alternatif istersen var ama bu listede kesinlikle yok :spr

abcderhan

Üye
    Konu Sahibi
lg ve sony benim gözümde çöp. Isınıp sorun çıkarmaktan başka bir işe yaramazlar eğer denk gelmezsen de çok şanslısın demektir. Çok fazla değişim yapılıyor parça yerine telefonu değişiyorlar direk. G4 ve G5 te ekranda ghosting sorunu var.

Bu listede tabii ki mi5 sorman bile hata. Başka alternatif istersen var ama bu listede kesinlikle yok :spr
yorumlarınızı bir konuda okumuştum. samsung lg kapışması yapıyordunuz. sizin önerinizin samsung olacağını tahmin ediyorum.öneriniz var mı

Luck Star

Luck Star

Üye
yorumlarınızı bir konuda okumuştum. samsung lg kapışması yapıyordunuz. sizin önerinizin samsung olacağını tahmin ediyorum.öneriniz var mı
Samsung iyi tabii ki de ama mi5 baya ucuz ancak şöyle bir durum var bakalım beklenen fiyattan gelebilecek mi?

Benim sevdiğim markalar Samsung, meuzi, xiaomi dir. Ülkemizde bilinen çoğu markayı kullandım, Samsung dışında sonuç hep hüsran.

S7ler, s6 lar, note 5, htc 10 belki, asus zenfone 3 deluxe belki olabilir. Bütçe belirtirseniz daha iyi olur eğer mi5 beklenen fiyattan gelirse zaten çok iyi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt