Release Preview seçilmeli.Arkadaşlar toplu güncelleme geldi demişsiniz. Ben 640XL da update advisor kullanıyorum Ama bulamadı.535 tede Windows ınsider kullanıyorum ayarlardan slow yaptım oda bulamadı. Ne yapmam gerek??
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Aslında görünüyor, fakat imgur Türkiyede yasaklı o yüzden çoğu kişide görünmüyor.Microsoft Telefon güncellendi.
Ekran görüntüsünü direk mtalk ile yüklemiştim sanırım o yüzden gözükmüyor![]()
Telefonu kapatıp-açın.El feneri simgedi gelmiyor yahu şimdi farkettim
uygulama ara yüzü güzel olmuş. Video arama özelliği içinde yakında yazıyor şuanlık tek eksik Türkçe olmamasıEvrensel Viber uygulaması herkesin indirilmesine sunuldu!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çalışma yapılacak. Muhtemelen sona doğru olur.Şu arayüzdeki çeviri hataları düzlir mi acaba
Belli mi olur belki Yapı 14356 geliverir![]()

Belli mi olur belki Yapı 14356 geliverir![]()
Değişiklik olmaz zaten, sadece iyileştirme yapılıyor. Mesela ilk kararlı yapıda tüm uygulamalar arka planı ve ses tuşlarıyla şarkı değiştirme gibi şeyler sorunluydu. Her ay güncelleme geliyor, gelince de suçBen windowsun ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Zaten bizim cihazları rs dışında tutma kararıyla tüm hevesim bitmişti, önceden tüm sayfaları okurdum. Takip etmeyi bıraktım bırakalı, bir kaç güncelleme daha oldu. Ama görebildiğim kadarıyla bu güncellemelerde hiç bir değişiklik veya eklenti yok.
Sormak istediğim şu: Madem biz gözden düştük ve daha ileri versiyonları almayacağız, bu güncellemeler neyin nesi ve neden hala yapılıyor, devam et işte rs'den!