Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar toplu güncelleme geldi demişsiniz. Ben 640XL da update advisor kullanıyorum Ama bulamadı.535 tede Windows ınsider kullanıyorum ayarlardan slow yaptım oda bulamadı. Ne yapmam gerek??

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar toplu güncelleme geldi demişsiniz. Ben 640XL da update advisor kullanıyorum Ama bulamadı.535 tede Windows ınsider kullanıyorum ayarlardan slow yaptım oda bulamadı. Ne yapmam gerek??

Release Preview seçilmeli.

n000k

n000k

Üye
Hmm 640 XL da ınsider kullanmıyorum zaten. Anladım,beklerim :-)

erhanercan

erhanercan

Üye
El feneri simgedi gelmiyor yahu şimdi farkettim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben yeni başladım indirmeye. Ne gibi artılar/eksikler içeriyor, yükleyen arkadaşlardan bekliyoruz.

skynet

Üye
Msn haber uygulamasında sıkıntımı var ?
Herhangi bir habere bakmak istediğimde direk uygulamadan atıyor

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Yeni yapı kararlı olarak ne zaman gelir acaba ilk defa kararlı sürüm bekliyorum :ehe

Ali_KRKY

Üye
aslında hep yapı ve kararlı birlikte veriliyordu bu kez boyle yaptılar bikaç güne kararlı olarak dağıtılır sanırım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evrensel Viber uygulaması herkesin indirilmesine sunuldu!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve afwerker
afwerker

afwerker

Üye
Evrensel Viber uygulaması herkesin indirilmesine sunuldu!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

uygulama ara yüzü güzel olmuş. Video arama özelliği içinde yakında yazıyor şuanlık tek eksik Türkçe olmaması

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Belli mi olur belki Yapı 14356 geliverir :islik

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve serinaga

skynet

Üye
Şu arayüzdeki çeviri hataları düzlir mi acaba

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
pc deki groove tamamen telefondakine benzemiş yeni güncellemeyle böyle daha güzel olmuş

furyzer0

furyzer0

Üye
Güzelmiş herkeste olsa kullanırım

Sent from mTalk using lumia950

stockton

Üye
Ben windowsun ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Zaten bizim cihazları rs dışında tutma kararıyla tüm hevesim bitmişti, önceden tüm sayfaları okurdum. Takip etmeyi bıraktım bırakalı, bir kaç güncelleme daha oldu. Ama görebildiğim kadarıyla bu güncellemelerde hiç bir değişiklik veya eklenti yok.

Sormak istediğim şu: Madem biz gözden düştük ve daha ileri versiyonları almayacağız, bu güncellemeler neyin nesi ve neden hala yapılıyor, devam et işte rs'den!

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben windowsun ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Zaten bizim cihazları rs dışında tutma kararıyla tüm hevesim bitmişti, önceden tüm sayfaları okurdum. Takip etmeyi bıraktım bırakalı, bir kaç güncelleme daha oldu. Ama görebildiğim kadarıyla bu güncellemelerde hiç bir değişiklik veya eklenti yok.

Sormak istediğim şu: Madem biz gözden düştük ve daha ileri versiyonları almayacağız, bu güncellemeler neyin nesi ve neden hala yapılıyor, devam et işte rs'den!
Değişiklik olmaz zaten, sadece iyileştirme yapılıyor. Mesela ilk kararlı yapıda tüm uygulamalar arka planı ve ses tuşlarıyla şarkı değiştirme gibi şeyler sorunluydu. Her ay güncelleme geliyor, gelince de suç :ehe

• Beğen
Tepkiler: stockton

Üst Alt