iOS 9.3.2 final yayınlandı..!!

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bekliyoruz yorumlarınızı.

iPhone 6 ile uygulamasından gönderildi.

Sistemde takılma kasma gibi birşeyle karşılaşmadım gayet akıcı patarya performansı eskiye göre bi tık daha iyi ama hala eski kullandıgım düzeyde degil

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: 0343434

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sistemde bir bug buldum sizde var mı bilmiyorum. Bu uygulamaları yukarı sürükleyip kaldırdığımız sayfada saliselik olarak hareket edip hem sonlandırmak için yukarı itip hem de dokunursanız 1-2 saniyeliğine uygulamanın son hali ekrana geliyor kayboluyor elma logosu çıkıp tekrar başlıyor cihaz. Fark eden denk gelen var mı ?

0343434

0343434

Üye
Arkadaşlar sistemde bir bug buldum sizde var mı bilmiyorum. Bu uygulamaları yukarı sürükleyip kaldırdığımız sayfada saliselik olarak hareket edip hem sonlandırmak için yukarı itip hem de dokunursanız 1-2 saniyeliğine uygulamanın son hali ekrana geliyor kayboluyor elma logosu çıkıp tekrar başlıyor cihaz. Fark eden denk gelen var mı ?

Keşke demeye çalıştığınız olayı bir video çekip de gösterebilseniz. Çünkü anlattığınız kadarıyla denediğinizde herhangi bir yanlışlık yaşamadım kendi cihazımda.

iPhone 6 ile uygulamasından gönderildi.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Umarım iOS 10 böyle sorunlarla çıkmaz.

iPhone 6 İle Gönderildi

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bugün fark ettim de benim 5s bu sürümde baya ısınıyo eskisine göre ki zorlamama rağmen instagram snapchatte falan takılırken oluyo yani. Benim gibi fark eden var mı?

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Bugün fark ettim de benim 5s bu sürümde baya ısınıyo eskisine göre ki zorlamama rağmen instagram snapchatte falan takılırken oluyo yani. Benim gibi fark eden var mı?

Yalnız olmadığıma sevindim. Hocam mkx oynarken ilk 3 karakterin staminası bitmeden acayip ısınıyor oyun çok kasıyor. Normalde 20 karakterle oynayınca ısınırdı

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sistem yoruluyor bir yerden sonra. Ben hala 9.2.1'deyim iOS 10'dan bir önceki sürümde bırakacağım

0343434

0343434

Üye
Bu ısınma sorunu benim 6'da da var. Mesela bir Vainglory kaçı bitirdikten sonra cihaz elde tutulamayacak kadar ısınıyor. Belki de yaz aylarının da gelmesiyle bu iOS 9 sürümünün de cihazı ısındırmasıyla iyice artıyor sıcaklık.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yaz mevsiminin etkisinin olacağını pek düşünmüyorum çünkü şarj halindeyken 20 dereceli oda da 33 derece olup ısınıyorsa mevsimsel değil telefonun sürümüyle alakalı bir sorun bu

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Yani oyunlardan zevk alamamaya başladım diyebilirim 8 dk geçmiyor oynama sürem

0343434

0343434

Üye
Isınma işi aynen bayağı bir şikayet var bu konuda. 6s den tut da 4s e kadar bu iOS 9 batırdı

0343434

0343434

Üye
Artık iOS 10 için Ümitliyiz diyeceğim ama Apple ın eskitme politikası ne kadar izin verirse buna.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Isınma sorunu herkeste baş göstermeye başladıysa yeni sürümü erkenden yayınlarlar. iOS 10 a kadar baya güncelleme alacağız demektir betalar sürekli gelir yine

0343434

0343434

Üye
Bu arada 9.3.3 beta 2 çıkmış. Bekliyoruz yorumlarınızı.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Geliştiriciler için yayınlanmıştı bizim kura bilecegimiz güncelleme yayınlanmadı henüz diye biliyorum cihazımda güncelleme bulmuyor
Şimdi yayınlanmış yüklüyorum bakalım

0343434

0343434

Üye
Public Beta sürümü de bugün çıktı. Ki beta sürümü de yüklemek için geliştirici olmaya gerek yok. Doğru profil yüklenince cihaz güncellemeyi indiriyor.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Karşılaştırma videolarını izledim lakin pek fark göremedim ?

Üst Alt