iOS 9.3.2 final yayınlandı..!!

Sponsorlu Bağlantılar

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle. Zaten Apple durumun en başta sıkıntılı olduğunu bildiğinden yazılımı tekrar kernel seviyesinde ele alıp ona göre yazılımı düzeltmiş. Keşke başından böyle başlasaydık da bu kadar beta batağı içinde yüzmeseydik.

iPhone 6 ile uygulamasından gönderildi.

Hocam bi laf var hani. Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diye. Şuan Zafer'in tadını çıkarıyoruz.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

theeternal

theeternal

Üye
Hocam sizde 9.3.1 e göre safari hızı nasıl

• Beğen
Tepkiler: 0343434
0343434

0343434

Üye
Hocam sizde 9.3.1 e göre safari hızı nasıl

Safari hızında hafif bir yavaşlama olmasına karşın bunu olma sebebini daha stabil bir Safari deneyimi yaşatma amacına bağlıyorum. Böylece kullanırken gelen efektler daha pürüzsüz olacağı için biz de oluşan algı tam tersine hızlandı şekilinde olacak.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Orda bi değişiklik sezmedim hocam. Benim için arayüz ve diğer özellikler önemli geç açılmış erken açılmış önemli değil benim için

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
9.4'te bozarlar stabiliteyi :D

Enes

Enes

Üye
kurmak istiyorum galiba güvenemedim :D
arkadaşım kurdu baktım multitask ekranının gelişi daha iyi olmuş klavye falan güzel de. sirinin sesini kesmişler arkadaşlar :D

theeternal

theeternal

Üye
Bana 9.3.1 daha iyi gibi geldi bakalım kullandıkcada belli olur :D

0343434

0343434

Üye
9.4'te bozarlar stabiliteyi :D

9.4 sürümü yüksek ihtimal yayınlanmaz. Zaten şurada iOS 10 betalarına ne kaldı.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Aynen olabilir :D ama bence çıkarırlar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
9.4 sürümü yüksek ihtimal yayınlanmaz. Zaten şurada iOS 10 betalarına ne kaldı.

O da doğru iOS 9'un betaları haziranda başlamıştı

• Beğen
Tepkiler: 0343434
ilkker

ilkker

Üye
Applefoni sitesi yaptıkları haberleri çok sağlam kaynaklardan alan bir site değil. Bu yüzden size sadece o kaynağı baz alarak böyle bilgi elde etmeyi tavsiye etmem.

Applefoni haberlerini Macrumors, 9to5Mac, iPhonehacks, Redmondpie gibi sitelerden alarak yazmaktadır. Bunlardan daha sağlam başka hangi Apple kaynak siteleri var ?

0343434

0343434

Üye
Applefoni haberlerini Macrumors, 9to5Mac, iPhonehacks, Redmondpie gibi sitelerden alarak yazmaktadır. Bunlardan daha sağlam başka hangi Apple kaynak siteleri var ?

Adamlar bir Nisan şakası yapmak için yapılan jb sitesine jb çıktı diye önümüze sundular. Ben bunun üzerine başka bir neden göremiyorum. Daha birçok düzgün kaynak var.

ilkker

ilkker

Üye
Adamlar bir Nisan şakası yapmak için yapılan jb sitesine jb çıktı diye önümüze sundular. Ben bunun üzerine başka bir neden göremiyorum. Daha birçok düzgün kaynak var.

O bahsettiğiniz şakayı yiyen Appleuzmaniydi. Kendileri de itiraf etmiş bakın. Bir de hala taig beta Jailbreak aracı çıktı diye insanları yönlendiriyorlar. Yönlendirdikleri site fake bir site

Applefoni de ise öyle bir haber yok o tarihlerde.hatta sahte sitelere karşı uyarı yazısı var

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Batarya sürem %40 daha az gidiyor neredeyse nasıl bir güncelleme bu anlamadım

zaferozkan

zaferozkan

Üye

Bence pil süresi gayet iyi sabah 7 de çektim şarjdan

iPhone 6S ile uygulamasından gönderildi.

0343434

0343434

Üye
Bu arada 9.3.3 beta 1 gelmiş arkadaşlar.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende sabah 7.30 civarı çektim şarj dan ama akşam 7 gibi %30 du bu kullandıgım ikinci 6s plus ilk kullandıgım harikaydı geceye bitiremiyordum ama bu cihaz gitmiyor diger cihazı 9.2 sürümde kullanmıştım bu cihazı aldıgımda 9.3 tü cihazda fark olamayacagını düşündügüm için güncellemelerden diye düşünüyorum

eRdaL.

eRdaL.

Üye
9.3.3 betayı yükledim bakalım bir degişiklik olacak mı

0343434

0343434

Üye
9.3.3 betayı yükledim bakalım bir degişiklik olacak mı

Bekliyoruz yorumlarınızı.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
5s dediğim gibi 9.3.2 final ile kullanıyorum güncelleme yapmayacağım yani beta kurmayacağım diyeyim

Üst Alt