Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Twitter uygulaması yeni Özelliklerle güncellendi

• Yeni Direkt Mesaj özelliği: gruplar. Favori kişilerinizden oluşan bir grupla özel olarak sohbet edin.
  • Artık Twitter'da video çekebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Kendi perspektifinizden hayatı yakalayın ve anında global bir kitleyle paylaşın.
  • Başkalarının Tweetlerine kendi yorumlarınızı eklemeyi daha da kolay hale getirdik.
  • Sohbetlerin yeni bir görünümü var! Bulunmaları daha kolay ve katılmak eğlenceli.
  • Anasayfa zaman akışındaki mavi bir çizgi, takip ettiğin kişiler arasındaki bir sohbeti belirtiyor

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve onursarii

dücane

dücane

Üye
...

erhanercan

erhanercan

Üye
oha ya imzaya bak abi ekranın yarısını kaplıyor

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Krnl386
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia Panorama uygulaması Windows 10 Mobile cihazlardan için yeniden indirilebilir durumda.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

dark_13

Üye
Lumia Panorama uygulaması Windows 10 Mobile cihazlardan için yeniden indirilebilir durumda.

Lumia Panorama Windows 8.1 içindir Windows 10 da desteklenmez diyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
jetgil

jetgil

Üye
Redstone yapısı sorunsuz gibi :D bugün dayanamayıp yine geçtim insidere güzel olmuş. Sanki diğer 86lı surume gore çok daha hızlı tepki veriyormuş gibi. En güzelide edgede ileri geri yapabilmek :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
braayn

braayn

Üye
Redstone yapısı sorunsuz gibi :D bugün dayanamayıp yine geçtim insidere güzel olmuş. Sanki diğer 86lı surume gore çok daha hızlı tepki veriyormuş gibi. En güzelide edgede ileri geri yapabilmek :)
hele bir kaç gün bir kullan bakalım bir sonraki yapı gelene kadar şişmez ise başarılı demektir.Bazen çok erken konuşuyoruz gibi geldi ben dehil buna :)

lumiacı

Üye
Redstone yapisi kullanan arkadaşlar sizlerden ricam thresold yapilarinda geri tusu ile cikinca uygulama acik kaliyordu rs' dede ayni mi?

jetgil

jetgil

Üye
hele bir kaç gün bir kullan bakalım bir sonraki yapı gelene kadar şişmez ise başarılı demektir.Bazen çok erken konuşuyoruz gibi geldi ben dehil buna :)

Büyük ihtimal şişecek, dediğin gibi çok erken konuşuyoruz. Alıştık zaten sürekli şişen sisteme :D

erhanercan

erhanercan

Üye
yükledim ertesi günü geri döndüm yine 318 e

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

lumiacı

Üye
Hiçbir 10586 yapısında yok. Redstone yapılarında var.
Merhaba siz rs yapisi kullaniyorsunuz galiba ricam etsem bir seye bakar misiniz? thresold yapilarinda geri tusu ile cikinca uygulama acik kaliyordu rs' dede ayni mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba siz rs yapisi kullaniyorsunuz galiba ricam etsem bir seye bakar misiniz? thresold yapilarinda geri tusu ile cikinca uygulama acik kaliyordu rs' dede ayni mi?
Evet, bu değişmeyecek.

• Beğen
Tepkiler: lumiacı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cevabiniz icin teşekkür ederim keske 8.1' deki gibi olsaydı acaba neden boyle bir sey yaptilar. Onceden kullanım kolayligi vardi.
Niye kapatma ihtiyacı duyuyorsunuz? Bir farkı olmuyor ki.

• Beğen
Tepkiler: lumiacı

Üst Alt