Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye

Bay H

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Edge için Kaydırarak Gezinme, Web Sitesi için Uygulamalar, Geri Bildirim Merkezi Geliştirmeleri ve Yeni mağaza tasarımı ilk göze çarpan değişiklikler.

• Beğen
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Microsoft Edge için Kaydırarak Gezinme, Web Sitesi için Uygulamalar, Geri Bildirim Merkezi Geliştirmeleri ve Yeni mağaza tasarımı ilk göze çarpan değişiklikler.
Kalbim temizmiş, dün istedim gece geldi güncelleme :D

m542tf

m542tf

Üye

bende mi sıkıntı var yada genelde mi var çözemedim. Oyun açılmıyor mağzada güncelleme olabilir diyor. Mağzadan yürüt deyince yukarıdaki resim oluyor anlamadım bişey.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Mağaza güncellemeleri sonunda bildirim merkezindeki uygulama ikonları .png gibi görünüyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Mağazanın ikonunun çözünürlüğü düşük sanırım 1080p ekranda garip duruyor. İkonların olması vardı ama bu kadar güzel durmuyordu ki uygulama ikonunun arka planı da görünüyordu. Mesela sistemde kullandığın renk yeşilse, Groove Music ikonunun arka planı yeşil görünüyordu. Şimdi Live Tile da olduğu gibi arkaplanı transparan yani .png formatında.
Eski yapıda da vardı bu. Yeni gelmedi :)

afwerker

afwerker

Üye
14342 de olan cihazlar için yeni mağaza arayüzü güncellemesi de kullanıma sunulmuş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sürüm kaç ki geceden beri grove ve haritlar guncellendi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağazanın ikonunun çözünürlüğü düşük sanırım 1080p ekranda garip duruyor. İkonların olması vardı ama bu kadar güzel durmuyordu ki uygulama ikonunun arka planı da görünüyordu. Mesela sistemde kullandığın renk yeşilse, Groove Music ikonunun arka planı yeşil görünüyordu. Şimdi Live Tile da olduğu gibi arkaplanı transparan yani .png formatında.
Evet dediğiniz gibi olmuş daha çok beğendim. Mağaza simgesi bende de bozuk.
Artık çoğu bildirim açık olarak geliyor. Yandaki oka basarak açmak zorunda kalmıyoruz. Bir de önceki yapıda mesaj alan darlığından bildirimden neredeyse okunamıyordu, şimdi bunu da düzeltmişler

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Evet dediğiniz gibi olmuş daha çok beğendim. Mağaza simgesi bende de bozuk.
Artık çoğu bildirim açık olarak geliyor. Yandaki oka basarak açmak zorunda kalmıyoruz. Bir de önceki yapıda mesaj alan darlığından bildirimden neredeyse okunamıyordu, şimdi bunu da düzeltmişler
Farklı uygulamalardan gelen bildirimler arasındaki çizgi de yeni sanırım.

bu kadar MS incelemiyordur heralde :D

braayn

braayn

Üye
yenilikler listesi arasında "Cihaz kapatılırken güle güle mesajı iyileştirildi" maddesi hakikaten çok çok komik ya bunun nesini iyileştirdin SEN ? ve kaldı ki iyileştirmen gerekenler arasında bir kamera var ve sen gidiyorsun GÜLE GÜLE mesajıyla zaman kaybediyorsun. Ya BU MS adam olacak ama ben göremeyeceğim...

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve skynet
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
yenilikler listesi arasında "Cihaz kapatılırken güle güle mesajı iyileştirildi" maddesi hakikaten çok çok komik ya bunun nesini iyileştirdin SEN ? ve kaldı ki iyileştirmen gerekenler arasında bir kamera var ve sen gidiyorsun GÜLE GÜLE mesajıyla zaman kaybediyorsun. Ya BU MS adam olacak ama ben göremeyeceğim...
Nasıl bi iyileştirme acaba " GÜLE GÜLE CANIM" falan mı yazmış :D

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, YkPkY ve BomberMAn TR01
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onu kim Türkçe'ye çevirdi bilmiyorum ama sallamış. Artık telefon tam kapanana kadar güle güle yazısı ekranda kalıyor. Windows Phone 8.1'de de böyleydi galiba. Bu benim gibi fiziksel tuşu olmayan telefonlar için iyi oldu, telefonunun tam olarak kapanıp kapanmadığı belli olmuyordu.
Ayrıca şimdi hepsine baktım, o nasıl Türkçeye çeviriş :ehe
Nasıl bi iyileştirme acaba " GÜLE GÜLE CANIM" falan mı yazmış :D
Kib öptüm bye :ehe

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, BomberMAn TR01, Esendağlı ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Edge’de sayfa yükleme baya bir hızlanmış. ya da bana öyle geldi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada ekran görüntüsü alma sesi değişmiş. Mağazada da uygulama güncelleme ekranı geçtiğimiz günlerde gelen görsellerle aynı olmuş.

Ekli dosyalar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu arada ekran görüntüsü alma sesi değişmiş. Mağazada da uygulama güncelleme ekranı geçtiğimiz günlerde gelen görsellerle aynı olmuş.
Bu mağaza güncelleme kısmı hiç olmamış, kelime bile sığmamış. Resmen rezilliklerini sergiler oldular he. :dry:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En güzel kısmı da aşağısı ve tıklayınca uygulama sayfasına gitmesi.

Ekli dosyalar

• Beğen
Bay H

Bay H

Üye
Nexus 5X üzerinde Windows 10 Mobile isteyen.

Video geldi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve ceza87

Üst Alt