Öneri 500 TLye Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
500 TLye Telefon Önerisi
500 TL Cıvarı Bişey Düşünüyorum Ama Aynı Zamanda Kırılmaz Ekran Vs Gibi Şeyleride Bulmakta Zorluk Yaşamayacağim Bişey Olmalı

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Asus Zenfone Go
LG Magna
Bu iki cihaz 500 lira civarında alabileceğin en iyi iki cihaz sanırım. Özellikle lg hoşuma gitti benim.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone Go
LG Magna
Bu iki cihaz 500 lira civarında alabileceğin en iyi iki cihaz sanırım. Özellikle lg hoşuma gitti benim.
2Side Aynı Gibi LG Bİraz Daha Hoşuma Gitti Ama Ayrıca Vestel V3 5040 Mu 4050 Mi Ne Gördüm OnuDüşünüyorum Ne Dersin?
Bu Fiyattada Bulmak Çok Zor Ama

PalmerTech

PalmerTech

Üye
vestel benim ilgimi çekmeyi başarmıyor nedense.

• Beğen
PalmerTech

PalmerTech

Üye
Donanımları Aşaği Yukarı Aynı Birde Güya Yerli Diye Malum Cep Telefonları Yerli Ama Ne Kadar Yerli İşte
Şimdi bu fiyata kötü denilemeyecek bir cihaz. Kağıt üstünde hatta benim önerdiklerimden iyi gibi duruyor. Gerçekte nasıl olur bilemem. Ama ben ısınamadım.

• Beğen

Emre

Üye
Lenovo a7000 veya gm 4g

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bu fiyata kötü denilemeyecek bir cihaz. Kağıt üstünde hatta benim önerdiklerimden iyi gibi duruyor. Gerçekte nasıl olur bilemem. Ama ben ısınamadım.
Olmazsa Buna Bir Bakayım Mağazalarda Açık Vardır Güzel Bişeyse Olmazsa Alayım Napim Korelilere Para Vereceğime Bari Vestele Bir Şans Veririz Yerli Deriz Tşkler Yorumların İçin Önerilere Açığim:)
Lenovo a7000 veya gm 4g
Lenovonun Tipi Hoşuma Gitmedi Bütçeyide Aşıyor Biraz.GM Desen Zaten Pek O Markayı Sevmiyorum Bir Kamerası İyi Gibi Geldi Bana

Aybars1979

Aybars1979

Üye
500 TL Cıvarı Bişey Düşünüyorum Ama Aynı Zamanda Kırılmaz Ekran Vs Gibi Şeyleride Bulmakta Zorluk Yaşamayacağim Bişey Olmalı
lumia 535 al o fiyatında altında o paraya android alınmaz. yada 2. el temiz bişi bul al.

• Beğen

Emre

Üye
Lenovo p1m de olabilir

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo p1m de olabilir
Bataryası İyimiş Ama o Kadar Çıkarsam 1320 Filan ALırım :) 500 550 TL İyi Arkadaşlar TŞkler :)
lumia 535 al o fiyatında altında o paraya android alınmaz. yada 2. el temiz bişi bul al.
Düşündüğüm 820 Var Ama Sıfırnı Bulamıyorum. Hatta 2 Tane Alıcam Ama Yok Min 820 Yukarısıda Olurda 500 Tlye Zor 625 Filanda Olabilirde Bakalım Vestele Kafam Takıldı Ağırlıklı Olarak

Haestrk

Haestrk

Üye
Motorola Moto G

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Tşkler fakat Bu Su Geçirmez Değildi Dimi Sony GO Muydu O.Cİhaz Sanırım Android 4 ve Üzeri Gelmeyecek Sanırım? Ayrıca Markada Sorun Bence Arkadaşların Attıklarındada Donanım Biraz Daha İyi Gibi

0MG90

0MG90

Üye
Bu ikisi

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Bu ikisi

Huawei Vestel V3 Le Aynı Gibi O Yok Kafama Yatmadı.Sony İyiymiş Ama Geç Şarj Oluyor O Zıkkımlarda. Aslında Donanım OLarak Güzelmiş Bunlardan Kat ve Katta Üstünmüş Şarj Yorumlarıda Hoşuma Gitmedi Ama 2.Sırayı Bu Aldı Tşkler

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bataryası İyimiş Ama o Kadar Çıkarsam 1320 Filan ALırım :) 500 550 TL İyi Arkadaşlar TŞkler :)

Düşündüğüm 820 Var Ama Sıfırnı Bulamıyorum. Hatta 2 Tane Alıcam Ama Yok Min 820 Yukarısıda Olurda 500 Tlye Zor 625 Filanda Olabilirde Bakalım Vestele Kafam Takıldı Ağırlıklı Olarak
x2x alınmaz artık 600tl ye 830 bulunuyor temiz onu deneyebilirssin yada l535 deiğim gibi.

• Beğen

Emre

Üye
lumia almayın, aldırmayın.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt