2Side Aynı Gibi LG Bİraz Daha Hoşuma Gitti Ama Ayrıca Vestel V3 5040 Mu 4050 Mi Ne Gördüm OnuDüşünüyorum Ne Dersin?Asus Zenfone Go
LG Magna
Bu iki cihaz 500 lira civarında alabileceğin en iyi iki cihaz sanırım. Özellikle lg hoşuma gitti benim.
Donanımları Aşaği Yukarı Aynı Birde Güya Yerli Diye Malum Cep Telefonları Yerli Ama Ne Kadar Yerli İştevestel benim ilgimi çekmeyi başarmıyor nedense.
Şimdi bu fiyata kötü denilemeyecek bir cihaz. Kağıt üstünde hatta benim önerdiklerimden iyi gibi duruyor. Gerçekte nasıl olur bilemem. Ama ben ısınamadım.Donanımları Aşaği Yukarı Aynı Birde Güya Yerli Diye Malum Cep Telefonları Yerli Ama Ne Kadar Yerli İşte
Şimdi bu fiyata kötü denilemeyecek bir cihaz. Kağıt üstünde hatta benim önerdiklerimden iyi gibi duruyor. Gerçekte nasıl olur bilemem. Ama ben ısınamadım.

Lenovonun Tipi Hoşuma Gitmedi Bütçeyide Aşıyor Biraz.GM Desen Zaten Pek O Markayı Sevmiyorum Bir Kamerası İyi Gibi Geldi BanaLenovo a7000 veya gm 4g
lumia 535 al o fiyatında altında o paraya android alınmaz. yada 2. el temiz bişi bul al.500 TL Cıvarı Bişey Düşünüyorum Ama Aynı Zamanda Kırılmaz Ekran Vs Gibi Şeyleride Bulmakta Zorluk Yaşamayacağim Bişey Olmalı
Bataryası İyimiş Ama o Kadar Çıkarsam 1320 Filan ALırımLenovo p1m de olabilir
500 550 TL İyi Arkadaşlar TŞkler 
Düşündüğüm 820 Var Ama Sıfırnı Bulamıyorum. Hatta 2 Tane Alıcam Ama Yok Min 820 Yukarısıda Olurda 500 Tlye Zor 625 Filanda Olabilirde Bakalım Vestele Kafam Takıldı Ağırlıklı Olaraklumia 535 al o fiyatında altında o paraya android alınmaz. yada 2. el temiz bişi bul al.
Tşkler fakat Bu Su Geçirmez Değildi Dimi Sony GO Muydu O.Cİhaz Sanırım Android 4 ve Üzeri Gelmeyecek Sanırım? Ayrıca Markada Sorun Bence Arkadaşların Attıklarındada Donanım Biraz Daha İyi GibiMotorola Moto G
Huawei Vestel V3 Le Aynı Gibi O Yok Kafama Yatmadı.Sony İyiymiş Ama Geç Şarj Oluyor O Zıkkımlarda. Aslında Donanım OLarak Güzelmiş Bunlardan Kat ve Katta Üstünmüş Şarj Yorumlarıda Hoşuma Gitmedi Ama 2.Sırayı Bu Aldı TşklerBu ikisi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
x2x alınmaz artık 600tl ye 830 bulunuyor temiz onu deneyebilirssin yada l535 deiğim gibi.Bataryası İyimiş Ama o Kadar Çıkarsam 1320 Filan ALırım500 550 TL İyi Arkadaşlar TŞkler
Düşündüğüm 820 Var Ama Sıfırnı Bulamıyorum. Hatta 2 Tane Alıcam Ama Yok Min 820 Yukarısıda Olurda 500 Tlye Zor 625 Filanda Olabilirde Bakalım Vestele Kafam Takıldı Ağırlıklı Olarak
35 e Wp 10 Geldimi Bilgin Varmı?x2x alınmaz artık 600tl ye 830 bulunuyor temiz onu deneyebilirssin yada l535 deiğim gibi.
geldi rs de geleek diye biliyorum.35 e Wp 10 Geldimi Bilgin Varmı?
Bulursam ALırım Arkadaşımda 820 Vardı Kasımda Gartantisi Doluyor Garantiye Verdirttim Cihazda Sorunda Yoktu Donuyor Bİlmem Ne Saydım Üst Seviye Tamire Gitti %99 830 Filan Göndereceklerlumia almayın, aldırmayın.

Bilmiyorumki OCihaz Kafama Yatmıyor Pekgeldi rs de geleek diye biliyorum.