Öneri 500 TLye Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 535 Windows 10 Mobile alıyor.
Yakınlarımdan birisinde var, yüklü ve sorunsuz kullanıyor.
Ekran dokunma tepkilerini ve akışlarını kontrol ederek işinize gelirse rahatlıkla alabileceğiniz bir cihaz.
Normal kullanımda şarj 2 gün gidiyor.
Whatspapp kullanımı ve kısıtlı internet kullanımınız var ise ideal cihaz diyebilirim.
Şayet, internet bağlantılı işleriniz(Web sayfalarıyla) çok ise tercih etmeyiniz, ve ekranı daha büyük olanları düşünebilirsiniz..
Bu durumda da ikinci el Lumia 1320 öneririm.
Lumia 820 ise N11 gibi yerleri takip ettiğinizde 500 civarında zaman zaman düşüşler yaşadığını gördüm. Takip ederek alabilirsiniz.(Bunun da ekranı küçük)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 535 Windows 10 Mobile alıyor.
Yakınlarımdan birisinde var, yüklü ve sorunsuz kullanıyor.
Ekran dokunma tepkilerini ve akışlarını kontrol ederek işinize gelirse rahatlıkla alabileceğiniz bir cihaz.
Normal kullanımda şarj 2 gün gidiyor.
Whatspapp kullanımı ve kısıtlı internet kullanımınız var ise ideal cihaz diyebilirim.
Şayet, internet bağlantılı işleriniz(Web sayfalarıyla) çok ise tercih etmeyiniz, ve ekranı daha büyük olanları düşünebilirsiniz..
Bu durumda da ikinci el Lumia 1320 öneririm.
Lumia 820 ise N11 gibi yerleri takip ettiğinizde 500 civarında zaman zaman düşüşler yaşadığını gördüm. Takip ederek alabilirsiniz.(Bunun da ekranı küçük)
Vesteli Gözüme Kestirdim Bakalım Geçen Mağazada Baktım Fena Sayılmaz Gibi Şu Anlık.Olmazsa Bakalım Lumialara Yönelmeyi Düşünüyorum Herkese Tşk Ederim :)

furyzer0

furyzer0

Üye
Vestel önermem sar değerleri çok yüksek radyasyon oranı yani

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Vesteli Gözüme Kestirdim Bakalım Geçen Mağazada Baktım Fena Sayılmaz Gibi Şu Anlık.Olmazsa Bakalım Lumialara Yönelmeyi Düşünüyorum Herkese Tşk Ederim :)
Zaten ömür boyu kullanılacak bir şey almıyoruz.
Şöyle böyle 1-3 yıl arasında kullanılacak ...
En önemlisi ince eleyip sık dokuyarak almak ve böylece de hoşunuza giden, pişmanlık duymadan kullanacağınız bir cihaz almak.

• Beğen

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Bulabilirsen S3 olabilir

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Vestel önermem sar değerleri çok yüksek radyasyon oranı yani

5040 0.841 Değerine Sahip Normal
Bulabilirsen S3 olabilir

Gidim 1100 Alım Daha İyi :D O Cihaza Para Verilirmi Bu Saatten Sonra :D
Zaten ömür boyu kullanılacak bir şey almıyoruz.
Şöyle böyle 1-3 yıl arasında kullanılacak ...
En önemlisi ince eleyip sık dokuyarak almak ve böylece de hoşunuza giden, pişmanlık duymadan kullanacağınız bir cihaz almak.
Geçen Teknosadaydı Sanırım Baktım Fena Sayılmaz Gibi Arka Kapak Vs Hoşuma Gitti

snapdroid

snapdroid

Üye
Vr box aldık. Bucihaz kumandası wp desteklemiyordu. VR box kullanacaksaniz wp unutun

• Beğen
PalmerTech

PalmerTech

Üye
Hocam bence en güzeli git bir markete, o fiyat aralığında cihazları kanlı canlı incele. Çünkü forumda da konuştuğumuz gibi 3 aşağı 5 yukarı benzer kalitede cihazlar olacak. Şeklini ve hoşuna gidip gitmemesini kontrol edersin.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bence en güzeli git bir markete, o fiyat aralığında cihazları kanlı canlı incele. Çünkü forumda da konuştuğumuz gibi 3 aşağı 5 yukarı benzer kalitede cihazlar olacak. Şeklini ve hoşuna gidip gitmemesini kontrol edersin.
Geçen Pazar Günü Baktım tşkler :) Venus Hoşuma Gitti Menü Geçişleri Biraz Yavaş Ama Giriş Seviyesi Cihaz Sayılır Normal Oda Kamerası Filanda Fena Sayılmaz Ön 5 Filandı Sanırım Şu Anlık Tek O Var Aklımda :)

SpyChef

SpyChef

Üye
Az daha biriktir iyi birşey al bence.

• Beğen
furyzer0

furyzer0

Üye
@DarkredBlue61 yeni modellerde azaltmışlar o zaman 30 serisinde 1.37 idi

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
5040 0.841 Değerine Sahip Normal

Gidim 1100 Alım Daha İyi :D O Cihaza Para Verilirmi Bu Saatten Sonra :D

Geçen Teknosadaydı Sanırım Baktım Fena Sayılmaz Gibi Arka Kapak Vs Hoşuma Gitti
Custom rom kurarsın olay biter [emoji5][emoji5]

• Beğen
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Dostum sana tavsiyem WP'ye bulaşma. WP alacaksan da 830 olsun gerisi boş. 1020'yi de bayağı tartışmıştık seninle :)

Eğer telefonu kumanda olarak kullanacaksan IR özelliği olan LG G2 var ama onunda modası geçti. G3 ile G4'te sana pahalı gelir. Bak ben sana şöyle birşey önereyim. Kendi yaptığım bir projedir. Androidde denedim çalışıyor ama WP'de de çalışır mı bilgim yok

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sana tavsiyem WP'ye bulaşma. WP alacaksan da 830 olsun gerisi boş. 1020'yi de bayağı tartışmıştık seninle :)

Eğer telefonu kumanda olarak kullanacaksan IR özelliği olan LG G2 var ama onunda modası geçti. G3 ile G4'te sana pahalı gelir. Bak ben sana şöyle birşey önereyim. Kendi yaptığım bir projedir. Androidde denedim çalışıyor ama WP'de de çalışır mı bilgim yok

LG Almam :) 1020 Nın Sıfırını BUlsam Alıcamda Sıfır Yok :D Olsada Pahali Bir Aralar 1.200 e Vardı Aslında Ama Yine Fazlaydı :D 830 Filanda Şimdlik Bütçeyi Aşıyor Bakalım Kesin Alacağim Dediğim Zaman Venusu İyi Bir Zorlayacağim Duruma Göre Wp ye Bakarım Ondan Sonra Arkadaşların Önerdiği Bir İki Cihaz Var Fena Sayılmazlar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
LG Almam :) 1020 Nın Sıfırını BUlsam Alıcamda Sıfır Yok :D Olsada Pahali Bir Aralar 1.200 e Vardı Aslında Ama Yine Fazlaydı :D 830 Filanda Şimdlik Bütçeyi Aşıyor Bakalım Kesin Alacağim Dediğim Zaman Venusu İyi Bir Zorlayacağim Duruma Göre Wp ye Bakarım Ondan Sonra Arkadaşların Önerdiği Bir İki Cihaz Var Fena Sayılmazlar

Kardeşim Galaksy K Zoom kullanıyordu. 10x optik zoom olan telefon. Bu telefon da senin dikkatini çeker araştır derim :) Bataryası bir gün gitmiyor diyordu. Akşam işten gelince tekrar şarja takıyordu. Bir ay önce OUKİTEL K10000 aldım. 10bin mAh bataryası var. Tam bir hafta gidiyor. Biraz kalın ama iş görür. Sahibindende var ama Çinden geldiği için İMEİ kaydı yok ama elinde imei varsa teamviewer ile iki dakikada yaparım. MTK işlemcili olduğu için kolay :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt