Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler yedekleyio sıfırladım telefonu bir sorun harici sıkıntı yok oda göz atma ekranını güncellediğim halde saat vs eskisi gibi kocaman duruyor hala neden olabilir
birde ek olarak edge de motoru google olarak seçemiyorum sadece bing ve yandex var
bing yada yandexten google ara. o zaman gözükecek

pissed26

pissed26

Üye
bing yada yandexten google ara. o zaman gözükecek
arama motoru tamam göz atmayı nasıl hallederiz kardeşim bilgin varmı saat hala ekranın 4te1 ini kaplıyor eskisi gibi küçük olsun istiyorum ☺
kendi kendine çözüldü sorun ☺

Ozan

Ozan

Admin
Yahu şu mesaj araları kısaltılamaz mı bir satır mesaj ekranın yarısını kaplıyor neredeyse. Eski mini arayüz o yüzden daha pratikti şimdi arada dana gibi boşluk var solda kabak gibi yer kaplayan profil. Allahaşkına onca boş yer kaplamıyor mu bir satır mesaj ? Küçük bir satır bilgiye bile ulaşmak için onca boş alan mı kaplaması lazım görsel arayüzün ?
Mobilde bazı aralıklar düzenlendi ondan bahsediyorsanız. Masaüstü sürümde ise yine "gereksiz görülen boşluklar konusunda" ayarlamalar yapılacak birkaç güne arkadaşlar. Ayrıca bu tip bildirimlerinizi "site hakkında" bölümünde yaparsanız daha uygun olur.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, erhanercan ve BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk mesajdaki ve Windows 10 Mobile ile satışa çıkan modellere 10.0.10586.318 güncellemesi yayınlandı.

İyileştirmeler:
  • Reliability, performance and stability improvements.
  • Fix for a problem that could result in unexpected battery drain while the phone screen is off.
  • Improvements to the update system to prevent phones getting into a state where attempting to take an update may lead to errors 0x800f081f or 0x80070570.
  • Fix for a problem that caused some phones to finish the initial setup wizard with an incomplete set of app tiles on the Start screen.
  • Improvements to the reliability of USB-C connections.
  • Improvements to Cortana, including a fix for a problem where music playback would not resume after dismissing an incoming text, and a problem with Quiet Hours not setting automatic rules for every day.
  • Fix for a problem that could result in the phone to hang or restart when visiting certain web pages in Microsoft Edge.
  • Fix for a problem that caused recorded video to be lost when answering an incoming call on some phones.
  • Improvements for reliability of internet connection sharing (ICS) and tethering.
  • Fix for a problem that caused the navigation bar to overlay and hide part of the screen for some apps on certain phones.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok hızlı iniyor ya 5dk.olmadan %40 şu anda ☺

• Beğen
Tepkiler: Sensation
jetgil

jetgil

Üye
55MB boyutu var zaten
şu reset atma sorunu düzelmiş olsun yeter.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

onursarii

Üye
Evet beklediğim güncelleme geldi fakat indirme %100 tamamlandı, güncellemeye hazırlarken depolama uyarısı verdi. :)
Edit: İnstagram ne hikmetse 800mb yer kaplamış!

jetgil

jetgil

Üye
Microsoft Edge'de gezerken varsa o durum düzeltilmiş. Başka türlü sıkıntı mı var sizde?

sadece edge'de değil fotoğraflara bakarken yada kendi kendine reset attığı oluyordu. Ama temel nedeni edgedir yüksek ihtimal çunki edgeden çıkınca oluyor ne oluyorsa.

erhanercan

erhanercan

Üye
Evet beklediğim güncelleme geldi fakat indirme %100 tamamlandı, güncellemeye hazırlarken depolama uyarısı verdi. :)

6tag mı kullanıyorsun instagram ın kendisini mi

flutewoddy

flutewoddy

Üye
800 mb iyiymiş sizde. Bende 1.04GB yer kaplıyor şuan.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dolaştıkça önbellekte topluyor. Arada silip yeniden yüklemek gerekiyor.

biltek

biltek

Üye
microsoft 535 te güncelleme alıyor

onursarii

Üye
6tag mı kullanıyorsun instagram ın kendisini mi
resmi uygulama.
Klavye güncellemeleri sorunu düzeltilmemiş. Şimdi sıfırlıyorum tekrar deneyeceğim. Güncelleme yapmadan İngilizce word flow ve kelime tahminleri çalışmıyor.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar Microsoftun fotoğraflar uygulaması çok kötü Fotoğraflar açtığımda net ama 1 sn sonra bulanıklaşıyor ve öyle kalıyor bildiğiniz bir Galery uygulaması varmı?

onursarii

Üye
Maalesef klavye güncellemeleri sorununu bu güncellemede de çözmemişler. 3-4 yapıdır bu problemle hayatıma devam ediyorum maalesef! 2 haftada bu ufacık sorunu çözemez mi ya koca şirketin yazılımcıları? Anlamak mümkün değil. Geri bildirim de yapıyorum ben gibi başkaları da yapıyor ama yok yok yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Maalesef klavye güncellemeleri sorununu bu güncellemede de çözmemişler. 3-4 yapıdır bu problemle hayatıma devam ediyorum maalesef! 2 haftada bu ufacık sorunu çözemez mi ya koca şirketin yazılımcıları? Anlamak mümkün değil. Geri bildirim de yapıyorum ben gibi başkaları da yapıyor ama yok yok yok.
Klavye güncellemesi sorunu Yapı 14332 sürümünde çözülmüştü. Muhtemelen Yapı 10586.xxx toplu güncelleştirmelerinde o sorun bir süre daha devam edecek.

onursarii

Üye
Klavye güncellemesi sorunu Yapı 14332 sürümünde çözülmüştü. Muhtemelen Yapı 10586.xxx toplu güncelleştirmelerinde o sorun bir süre daha devam edecek.
Ya böyle bir şey olamaz ama ya bu kadar önemli bir sorun nasıl çözülemez? Kaydırarak yazma ile o kadar övünmeyi bilirler, resmi güncelleme yüklü olan telefonda kaydırarak yazma çalışmaz.

Söylediklerimi geri alıyorum, düzeltme gelmiş. Ancak klavyeyi baya bi güncellemeye çalıştım fakat hep hata verdi. Biraz önce kendi kendine güncellemeyi indirmiş, yeniden başlatılması gerek diye bildirim geldi. Şuan sorunsuz çalışıyor hem Türkçe hem de ingilizce klavye.

Son düzenleme:
pissed26

pissed26

Üye
şu edge de gezerken ekran kararması hala devam ediyor çözemediler gitti

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son düzenleme:

Üst Alt