Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler MS :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, sahte_suhte, cemil baba ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: eRdaL.
Bay H

Bay H

Üye
10586.306 numaralı güncelleme test altındaymış.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, flutewoddy, Esendağlı ve 2 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 525 de güncelleme almış gibi görünüyor. Lumia 820 kontrol ettim yok. Diğer modelleri de kontrol edin bakalım.

dakamon

dakamon

Üye
Bence de biri trollemiştir. Ama gelse bile salı falan gelmezmi? MS güncellemeleri genelde ayın ilk haftası salı günü falan veriyor yada 2. haftası salı

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar edgeye girip geçmişe basınca kafayı yiyor sizdede öyle oluyor mu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
geçmişi görebiliyorum ve sorun yaşamıyorum.

erhanercan

erhanercan

Üye
Yahu şu mesaj araları kısaltılamaz mı bir satır mesaj ekranın yarısını kaplıyor neredeyse. Eski mini arayüz o yüzden daha pratikti şimdi arada dana gibi boşluk var solda kabak gibi yer kaplayan profil. Allahaşkına onca boş yer kaplamıyor mu bir satır mesaj ? Küçük bir satır bilgiye bile ulaşmak için onca boş alan mı kaplaması lazım görsel arayüzün ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yahu şu mesaj araları kısaltılamaz mı bir satır mesaj ekranın yarısını kaplıyor neredeyse. Eski mini arayüz o yüzden daha pratikti şimdi arada dana gibi boşluk var solda kabak gibi yer kaplayan profil. Allahaşkına onca boş yer kaplamıyor mu bir satır mesaj ? Küçük bir satır bilgiye bile ulaşmak için onca boş alan mı kaplaması lazım görsel arayüzün ?
Şimdi dikkat ettim de, dediğin gibi bir satır kadar 2 satır arasında boşluk var. Hem PC de hem de Mobil de
@Ozan abi, ilgilenir misin?

erhanercan

erhanercan

Üye
Şimdi dikkat ettim de, dediğin gibi bir satır kadar 2 satır arasında boşluk var. Hem PC de hem de Mobil de
@Ozan abi, ilgilenir misin?

uye mesajından sonraki uye mesajını okuyana kadar cok boşluk oluyor mini sürümünde ekrana daha fazla cevap sığıyor hani demek istediğim oydu

pissed26

pissed26

Üye
beyler yedekleyio sıfırladım telefonu bir sorun harici sıkıntı yok oda göz atma ekranını güncellediğim halde saat vs eskisi gibi kocaman duruyor hala neden olabilir
birde ek olarak edge de motoru google olarak seçemiyorum sadece bing ve yandex var

Üst Alt