Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızteşekkürler MS![]()
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızteşekkürler MS![]()
Çünkü şu anda sadece İngilizce dilinde Amerika Birleşik Devletleri pazarında kullanıma sunuldu.Ben iOS magazada bulamadım bu uygulamayı
REsmi mi?Lumia 525 de güncelleme almış gibi görünüyor. Lumia 820 kontrol ettim yok. Diğer modelleri de kontrol edin bakalım.
Evet. Ama kesin bilgi değil.REsmi mi?
Deniyorum 525teEvet. Ama kesin bilgi değil.
Denetledim. Desteklenmiyor yazıyorEvet. Ama kesin bilgi değil.
Biri dalga geçiyor demekki. Teşekkürler hocam.Deniyorum 525te
Denetledim. Desteklenmiyor yazıyor
Ne demekBiri dalga geçiyor demekki. Teşekkürler hocam.

Bende öyle bir şey yok. (Lumia 1520)arkadaşlar edgeye girip geçmişe basınca kafayı yiyor sizdede öyle oluyor mu
geçmişi gösteriyor mu peki bende ods gözükmüyorBende öyle bir şey yok. (Lumia 1520)
Şimdi dikkat ettim de, dediğin gibi bir satır kadar 2 satır arasında boşluk var. Hem PC de hem de Mobil deYahu şu mesaj araları kısaltılamaz mı bir satır mesaj ekranın yarısını kaplıyor neredeyse. Eski mini arayüz o yüzden daha pratikti şimdi arada dana gibi boşluk var solda kabak gibi yer kaplayan profil. Allahaşkına onca boş yer kaplamıyor mu bir satır mesaj ? Küçük bir satır bilgiye bile ulaşmak için onca boş alan mı kaplaması lazım görsel arayüzün ?
Şimdi dikkat ettim de, dediğin gibi bir satır kadar 2 satır arasında boşluk var. Hem PC de hem de Mobil de
@Ozan abi, ilgilenir misin?