Her konu demen çok yanlış benceG4 her konuda ezer Z5'i de karar senin tabi.
G5 ana konuda G4 den Z5'e geçen bir arkadaşımız vardı o aydınlatır seni bu tercih konusunda ya da gir sen bak yorumlarına.

Kesinlikle ısınma sorunu var bencede ..Z5 de aşırı ısınma sonunu var bunun yerine LG G4 alabilirsiniz.
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim kişisel kanaatim o yönde.. özellikle samsung la başetmesi cok zor S6 dan sonra bence ..Anlaşılan z5 beklenilenin altında bir telefon olmuş.
S6 kullandınız mı hocamBenim kişisel kanaatim o yönde.. özellikle samsung la başetmesi cok zor S6 dan sonra bence ..
kullandımS6 kullandınız mı hocam
S6 kullandınız mı hocam
aynen sony samsung gibi her telefonda ekstra süper özelliklerle çıkmıyor AlwaysOn gibi şahsi görüşüm satış politikasında Apple a özeniyor sistem olarakta Google a boş Androide ufak bi tuz atıyo diyelim.Büyük beklentilerle aldım z5 premium u elde olan hayal kırıklığı sadece![]()
Evet kullandım..S6 kullandınız mı hocam
S6 kullandınız mı hocam
Çok güzel özetlemişsinizaynen sony samsung gibi her telefonda ekstra süper özelliklerle çıkmıyor AlwaysOn gibi şahsi görüşüm satış politikasında Apple a özeniyor sistem olarakta Google a boş Androide ufak bi tuz atıyo diyelim.
fazla kendine güneniyor bence sony.. sonrada satış rakamlarından yakınıyorlar 
Ben diyince kötü oluyorum bu yüzden yorum sizde artık. Sony htc alan kameradan bir beklentisi olmasın.@LuckStar
Htc one serisi kamera konusunda rezillik 1500-2000 tl para vericem 8mp çekecek yetmedi bir pembe çekecek ayıptır diğer konularda kotu değil ama bu konuda boyle
Sent from mTalk using lumia950
Ben de Sony adına öyle düşünüyorum.Xperia z1 var elimde kamerası soluk,güzel çekmiyor.Ben diyince kötü oluyorum bu yüzden yorum sizde artık. Sony htc alan kameradan bir beklentisi olmasın.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
solukluk kameradan değilde ekranın tft olmasından değilmi ? ben bootloaderi kırmadan önce gayet mükemmel resimler çekiyordum bilmek lazım.Ben de Sony adına öyle düşünüyorum.Xperia z1 var elimde kamerası soluk,güzel çekmiyor.