Tavsiye Xperia z5 mi? Lg g4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Karar verdiniz mi?

zencibitc

zencibitc

Üye
G4 her konuda ezer Z5'i de karar senin tabi.
G5 ana konuda G4 den Z5'e geçen bir arkadaşımız vardı o aydınlatır seni bu tercih konusunda ya da gir sen bak yorumlarına.
Her konu demen çok yanlış bence :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Emre

Üye
Xperia Z5

The Pancar

The Pancar

Üye
s6 Edge

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

'Şeref'

Emekli Yönetici
Üç ay kadar z5 kullandım..

Artısı
Pil ömrü
Ekran kalitesi
Yazılım desteği (yazılım fazla sade bence millet baz Android deyip durdu bana)
Kamera iyi (çok iyi değil)

G4 ün fiyatı daha uygun sanırım..
Z5 de aşırı ısınma sonunu var bunun yerine LG G4 alabilirsiniz.

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle ısınma sorunu var bencede ..

byAndroid

byAndroid

Üye
G4 alırım birde htc a9 gördüm arada düşünebilirsin bencede çok klas telefon kameradan kasa kalitesine karar senin

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Büyük beklentilerle aldım z5 premium u elde olan hayal kırıklığı sadece:(

akyol1625

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşılan z5 beklenilenin altında bir telefon olmuş.

phasan

phasan

Üye
Z5

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

zencibitc

zencibitc

Üye
Büyük beklentilerle aldım z5 premium u elde olan hayal kırıklığı sadece:(
aynen sony samsung gibi her telefonda ekstra süper özelliklerle çıkmıyor AlwaysOn gibi şahsi görüşüm satış politikasında Apple a özeniyor sistem olarakta Google a boş Androide ufak bi tuz atıyo diyelim.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
S6 kullandınız mı hocam

S6 kullandınız mı hocam
Evet kullandım..
aynen sony samsung gibi her telefonda ekstra süper özelliklerle çıkmıyor AlwaysOn gibi şahsi görüşüm satış politikasında Apple a özeniyor sistem olarakta Google a boş Androide ufak bi tuz atıyo diyelim.
Çok güzel özetlemişsiniz :pro2: fazla kendine güneniyor bence sony.. sonrada satış rakamlarından yakınıyorlar :D

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
Bana kalirsa lg g4 lg nin zaman araligina gore cikardigi en kotu telefon z5 ile kiyaslamak bile yanlis olur

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve phasan

berkmeric18

Üye
G4 suphesiz... Kamerasi ve performansina laf yok. Zaten lg de son guncellemeleri surekli veriyo. Ikisinin kamera ve performanslarina bak farki anlayacaksin zaten

furyzer0

furyzer0

Üye
@LuckStar
Htc one serisi kamera konusunda rezillik 1500-2000 tl para vericem 8mp çekecek yetmedi bir pembe çekecek ayıptır diğer konularda kotu değil ama bu konuda boyle

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
@LuckStar
Htc one serisi kamera konusunda rezillik 1500-2000 tl para vericem 8mp çekecek yetmedi bir pembe çekecek ayıptır diğer konularda kotu değil ama bu konuda boyle

Sent from mTalk using lumia950
Ben diyince kötü oluyorum bu yüzden yorum sizde artık. Sony htc alan kameradan bir beklentisi olmasın.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akyol1625

Üye
    Konu Sahibi
Ben diyince kötü oluyorum bu yüzden yorum sizde artık. Sony htc alan kameradan bir beklentisi olmasın.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de Sony adına öyle düşünüyorum.Xperia z1 var elimde kamerası soluk,güzel çekmiyor.

zencibitc

zencibitc

Üye
Ben de Sony adına öyle düşünüyorum.Xperia z1 var elimde kamerası soluk,güzel çekmiyor.
solukluk kameradan değilde ekranın tft olmasından değilmi ? ben bootloaderi kırmadan önce gayet mükemmel resimler çekiyordum bilmek lazım.

Üst Alt