Yardım SM-N910C yazılımı SM-N910CQ ile uyumlumudur ?

Sponsorlu Bağlantılar

DeepForce

DeepForce

Üye
    Konu Sahibi
SM-N910C yazılımı SM-N910CQ ile uyumlumudur ?
Samsung tarafından başlayan Galaxs not4 6.0.1 yazılımı şuanda yayınlanmaya başladı ancak sammıbilde SM-N910CQ aratınca cıkmıyor sadece SM-N910C cıkıyor bunu indirip elimdeki SM-N910CQ cihazıma yükleyebilirmiyim ?

Fuad199219

Üye
men SM-N910C modeline SM-N910CQ romu kurmusdum sorun cikmamisdi. Bence sorun olmaz

halilagic

halilagic

Üye
Bende N910CQ kullanıyordum sammobile firmwareden 6.0.1 marsmallow polonya sürümünü kurdum. Herhangi bir sıkıntı yok sadece N910CQ yerine model numarası N910C olarak değişiyor. Yani yükleyebilirsin dostum. Ancak şunu belirteyim pek bir değişiklik yok ikonlar değişmiş ve birkaç ufak farklılık şarj güzel stabil çalışıyor herhangi bir sorun yok. Tek gördüğüm sıkıntı internetten birşeyler indirirken eğer o sayfadan ayrılırsan örneğin ana tuşa basmak gibi indirme duruyor ve en kötüsü ROOT yok :züü:

Ahmet_Silfeler

Ahmet_Silfeler

Üye
Rot var artik

halilagic

halilagic

Üye
Ahmet sen yaptın mı dostum ? Yaptıysan anlatabilir misin ?

Ahmet_Silfeler

Ahmet_Silfeler

Üye
Ben yaptim twrp 3 u odinle yukle ve supersu 2.72 betayi flasla twrp le root laniyo kardesim

• Beğen
Tepkiler: halilagic
halilagic

halilagic

Üye
Ben dün üşenmedim tekrar 5.1.1'e düşürdüm yinede sağol :sirit:

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
5.1.1 e düşürünce şebeke gitmiyormu ?

6.0.1'den 5.1.1 sürümüne defalarca indirdim, aynı şeyi 5.1.1 den 6.0.1 yükseltme için de geçerlidir.
ama benim yüklediğim room'lar, rusya ve Panama roomları. herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
ilk room değiştirdiğim zaman da yine SM-N910CQ yazıyordu, ben yazılımı odin ile güncelledikten sonra Q harfi gitti.

Yinede Wifi veya şebeke gibi hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar.

5.1.1 yükleyecekler için Room'u tavsiye edebilirim. Yinede belirteyim, Marsmallow (6.0.1) yüklemeniz daha fazla önem arz etmektedir. Zira yeni güncellemeler her zaman daha az güvenlik açığı içerir.
Kolay gelsin.

metince54

Üye
arkadaslar bende root attım oem kılıtını kapattım sımdı tel kapanınca blocked fap lock da kalıyor acılısta napmam lazım

atakanokur

atakanokur

Üye
Uyumlu

Luck Star

Luck Star

Üye
Uyumlu. Serviste zaten Q ibaresi sadece Türkiye cihazı olduğunu anlamak için kullanılıyor başka farkı yok.

Üst Alt