Yardım telefonum yamuldu z3

Sponsorlu Bağlantılar

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
    Konu Sahibi
Yardım telefonum yamuldu z3

Cihazı yaz başında almıştım değişim kabul ederler mi? Kart girişine bakarsanız belli olur.

MaxipmaN

Üye
üstünde büyük bir darbe izi de yoksa kesin kabul etmeleri gerek
üstünde büyük bir darbe izi de yoksa kesin kabul etmeleri gerek

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Eğer kullanıcı hatasından kaynaklanmıyorsa kabul ederler

Buğra

Buğra

Admin
Cihazın durup duran yerde yamulacagını sanmıyorum
Kullanıcı hatası ise para alırlar

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu montun gözüne koyan insanım işin komik yani kasa açıklığının belirgin olduğu yer büküldüğü yerle aynı telefonu 1 kere düşürdüm o da 6 ay önce sağ alttan darbe aldı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
OHa :D :D :D
LG Flex Filan Olmasın Bu Geçmiş Olsun :D Kullanıcı Hatası Derler Bence Şansını Dene Yinede

Luck Star

Luck Star

Üye
Neye dayanarak değişim yapar dediniz? Telefon sıcak havada eriyip bükülüyor sanki... iPhone6 gibi bükülmüş değişim falan yapmazlar bu yanını da öğrenmiş olduk sonynin. Geçmiş olsun.

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
    Konu Sahibi
Neye dayanarak değişim yapar dediniz? Telefon sıcak havada eriyip bükülüyor sanki... iPhone6 gibi bükülmüş değişim falan yapmazlar bu yanını da öğrenmiş olduk sonynin. Geçmiş olsun.
Teşekkürler, neye dayanarak güzel soru sonynin bizim telefonlar bükülmez sloganı vardı sdnette onu ssleyerek mahkemeye bile verebilirim ki bunu yapmamı isteyen topluluk da var

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Teşekkürler, neye dayanarak güzel soru sonynin bizim telefonlar bükülmez sloganı vardı sdnette onu ssleyerek mahkemeye bile verebilirim ki bunu yapmamı isteyen topluluk da var

Eğer öyleyse gerçekten hakkınızı arayın ancak Türkiye'de cevap bulacağınızı düşünmüyorum. Ben öyle bir şeyi görmemiştim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geçmiş olsun dostum, bana Z3 hakkında çok güzel bahsetmiştin nazardan olsa gerek :) Üyelerin bahsettiği gibi sony'yi direk karşına garanti olarak alamıyoruz diye biliyorum bende, inşallah bir hal çaresini bulabiliriz.

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
neden kullanıcı hatası olsun montun cebine konuluyo ve yamuluyo ?
heralde yamulsun diye koymadı

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: falconn00
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler büyük ihtimal nazardır hocam ama olsun biz de böyle kullanırız daha büyük sıkıntı olmasın da

'Şeref'

Emekli Yönetici
Z5 te bile böyle sorunlar oluyor.. kasanın güç tuşu ve sd kart girişlerinin oldugu kisimlar cok zayif benimde basima gelmisti.. ben kendim duzelttim geri ama :cool

kralberk13

kralberk13

Üye
yaptığın iyi olmuş göndersen kullanıcı hatası diyip para istiyolar

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bunlar hep Premium

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
Casper de yamuk benim [emoji2] ama nasıl oldu bir fikrim yok muhtemel cebimde olmuştur

Casper_VIA_V6X cihazımdan gönderildi

• Beğen
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
    Konu Sahibi
Z5 te bile böyle sorunlar oluyor.. kasanın güç tuşu ve sd kart girişlerinin oldugu kisimlar cok zayif benimde basima gelmisti.. ben kendim duzelttim geri ama :cool
Hocam ben düzeltemem geri :D

• Beğen

Üst Alt